Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Zuviuk man tas garstyčių, labai labai.

Ir tinka prie jo lūpytes padažytos pomidorų padažeeeee

Atsakyti

Jetau, Žuviuk, nebžinau  kur dėt pagalvę, kur griūti... Kai gražumas moters, o ir megztukų. Jei jau labai reiktų rinktis, pirmiau čiupčiau tą elektrinį, spalva, modelis ir tikimas blondinei visiškai paperkantis. Žodžiu - Applaus. 

Atsakyti

Garstyčių megztukas puikus. O va žydrojo man patinka tik nugara (bet labai labai patinka). Iš priekio kaip išaugtinis atrodo...  :ax:​ 

Atsakyti

žuviuko garstyčias priglausčiau, labai man tos rankovės  :wub:  sveikos gyvos. Savaitgalis intensyvus - vakar Šiauliai, lapus pas močiutę grėbė vaikai (aina sau kokie jie jau diiideli) 😱😁 tada šėlo batutuose pusbrolio gimtadieny, o šiandien nuo ryto iš Šiaulių į Druskininkus į sūrių gaminimo edukaciją. Super!  :wub: rekomenduoju Augų Ūkis. O jau skanumo sūriai  :wub:  :wub: o jau šarminga dzūkė savininkė gamintoja  :wub: laisvėj Dzūkijos pievose varlinėjančios karvikės ir jų pieniukas gudrios, savo darbą, žmones ir gamtą mylinčios moteriškės rankose virsta prancūzų lygio brandintais sūriais  :wub:  :wub:  :wub: mocarela tai vietoj pagamino, čia sakė jokių paslapčių, galit namie pasidaryt jei kokią karvukę netoli turit  :D  :D  Žodžiu, jei būsit Druskininkuose ar kur prie pat, užsukit bent jau sūrio nusipirkt, nepasigailėsit  :wub:​ 

rytoj tikiuos pabimbinėt ramiau namie, bet kaži kaip ten bus su tokiu oru ☺️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 19 spalio 2019 - 21:22

Žuviuk, kaip ryšku, kaip stilinga! Puikiai atrodai  :wub: .

Man smalsu, ar tas žydras/ turkio? nekrenta nuo pečių? 

Ech, norėčiau ir aš jo nors ryškesnio, bet...pasirenku vis saugesnius variantus.

Atsakyti

Kristi tai nekrenta, bet iskirptė giloka :) ravelry aš jį ir kita puse apsivilkusi :)

dėl ilgio tai aš taip ir norėjau kad ties klubikauliais prasidėtų, bet ir ilgesnis manau būtų gerai :)

Atsakyti

Zuviuk eiktu sau apsipavydėjau stilingumo

Man abu megztukai laabai 

Laabai labai

:wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, kai vakar visos sukilot 7 ryto, tai šiandien dar miegat? :)

Vakar Gadget iš toli mačiau. Maloniai buvau nustebinta Gariūnų koncertų erdve.

Šiandien pamačiau parkingo zonas nuo kitų metų. Eina jie švilpt! Pernai Žveryną įtraukė, kitais metais Antakalnis taps mokamas. Suprantu, kad Citybee verslas plėsis. :) Tiesa, centro darbininkės, kur jūs parkuojatės? Ar autobusais važinėjat?

Žuviuko garstyčias parodžiau dukrai - Noriu! :) Nu norėt nedraudžiama, ania? :D

Atsakyti

O labas pasakyt? Aš apie Gariūnus.

Žuveliukas spalviškai skaistus, žavus, megztukai šiuolaikiški, neperspausti. Sveikinu!!!

Atsakyti

Aš ir šiandien nuo 7 virtuvėj šokius šokau :).

Atsakyti

Aš vakar susitvarkiau siūlų kertę, o vargeli prireikė trijų valandų. Bet radau Girlfriend'ui tinkamo siūlo... Prasimezgiau, man baisiai gražu. Tik kaip dabar į dydį pataikyt pagal cm. turečiau imt M. Restar tu gal turi kokių pastebėjimų iš savo patirtis, kaip jis ten mezgas, gal kiek didint ar mažint? Katuk lyg ir tu mezgei. 

Atsakyti

Sveikos :)

ištiko gėlės persodinimas ir atgaivinimas. Kol as su ja kariavau vyrukai prasiurbe namus ir nukabino užuolaidas :) įmetėm skalbtis ir išlėkim į gražų mylimą rudenį pasivaikščiot :) mūsų Grikis visų nuglostytas, išgirtas ir laimingas grįžo namo :)

grįžę greituoju būdu papietavom - kad MC kas morkų plovo :) aišku ledų kokteiliai tai visiems pagal nutylėjimą įtraukti į meniu :)

greituoju būdu pravaliau langus kuriuos įstengiu pasiekti :) įdomiai aišku dabar atrodo tie kurių nepasiekiau :) bet MB ką tik baigė užuolaidas pakabinti. Sako kad iki stiliaus tobuliausio man reikia normalių kedų :) nesiginčyju. Nes savo pačius pačiausius sunešiojau... reiks pirkt - niekur nedingsi :) tai labai nesispardau :wub: važiuojam :)

kažkaip labai smagus savaitgalis :) dar paskutinės dienos kartu pyragą komandai reik iškept :) ir prasidės nauji, netikėti dalykai. :)

Atsakyti