Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, dėkoju tau.

Tu man perduok po švenčių. Neskubu. Tada bus ramiau

Atsakyti

Atopinė oda. Viskuomi tepu.

Atsakyti

Apie atopines odas nelabai ką turiu pasakyt :D 

Bet MB paskutiniu metu vis skundėsi , kad veido oda pleiskanoja, tai pirkau va tokį daiktą 

https://librederm.ru...duct/vitamin-f/

Na jau kokį mėnesį skundų negirdžiu

Atsakyti

Katuk, fyfos plaukai nebeaktualu. Nusipirkau ilgą blondės peruką :flirt2:  :D​ 

Atsakyti

O tai šitą... dabar jūs užuolaidų neužtraukiat? Vakarais tamsu gi...

 

Aš tai pvz esu atviras žmogus :D aš nei užuolaidų traukiu, nei spintas uždarinėju. MB tai baisiai pyksta. Jam ir dieną reik kurmio urvelio-tamsos

 


Ilgą laiką neturėjom jokių užuolaidų, nes buvau pasiilgusi šviesos. Tada pirmiausia į miegamąjį įsitaisiau. Bet tik nakčiai užtraukiu ir pagrinde dėl žibinto, kuris po langu šviečia :). Dar vaikai kartais užsitraukia savo kambary. Kitur neužtraukinėjamos.

 

Katuko asmenukė tokia juokinga buvo, bet labai turėjau laikytis, kad nepradėčiau žvengti darbe (netinkama situacija buvo). Nu lipa jie tau ant galvos, lipa, visi "neįgalūs", o tu turi gelbėt... Atsiimsi karmos taškus "po smercies" :D.

Į aliejuko dalybas pavėlavau :D, nesu tokių nei mačius, bet ir nežiūriu labai. Nes tiek visko yra, kad tik galva susisuka. Aliejų dabar naudoju iš Kvapų namų brandžiai odai, visai vietoj kremo, man patinka, nes tikiu, kad nėra nieko, ko neturi būti.

Vyras išsinešė mašinos raktus šiandien, tai "garavau" - ir iš piktumo, ir paskui realiai, kai su 3 vnt daiktų pūškavau pėsčia keliolika minučių, nes iki darbo niekas nepriveža arti. Ir vaikas turėjo pėsčias eiti į mokyklą, pareiti sakė, kad jau nesugebės, teks Bolt užsakinėt jam.

Atsakyti

Laba diena,

Mes nei vienam kambary name neturim užuolaidų. II a. kambariuose dieninės užuolaidos, I a. išvis jokių nėr ir niekam nereik pas mus šeimoj.

Kaimynai užsibarikadavę. Vieni net su žaliuzėm išorinėm. Tai ne mano reikalas, jei jie nori pro mūsų langus spoksot. Tegu.

Katukui balionas :4u: Selfis  :hihihi: 

Labai tikiuosi, kad darbas nesugadins Kalėdų..

Atsakyti

Priedas  received_605011403570442.jpeg   83,78KB   0 Parsiųsta kartų

 

Vo, viskas, ko man reikia (miniminimini gooooold)!!!!

 

Yra ir tik po buteliuką, visų..... Omaigaaat....

 

 

Tuoj valgysiu baiiiisiai mandrą pastą pastą restoraniuky, kur angluškai moka tiek pat, kiek aš itališkai.

Atsakyti

Savaitgalis atėjo ir praėjo, o tu vis dar Romoj?  :bigsmile: 

Ir kuom ypatingas tas Nuxe? jeigu bent žinosiu, gal kam padovanosiu, kad jau toks geidžiamas dalykas. Nes apti tai kol kas žiūriu abejingai ir renkuosi rankų kremą iš Occitane :).

Atsakyti

As irgi gyvenu be uzuolaidu. Isoriniu zaliuziu noreciau del silumos sulaikymo, bet nera ir nereik. O siaip pliki langai netrukdo😊

Atsakyti

Man vakare juodi langai nejaukiai atrodo. Dėl to nors dieninės užuolaidos būtinos. Naktines traukiu tik miegamąjam. Nu ir tulike, nes yra vitrininis langas. Seniau netraukdavau, nes langas į vidinį kiemą. Bet kai kaimynai įsigijo šuniuką, kuris vis mėgsta pabėgt, pradėjau dangstytis :D

Girdėjau, kad Bukiškyje yra nudistų šeima, gyvenanti name prie kelio be užuolaidų :D Nors čia gal jau labiau exhibicionistai :D​ 

Atsakyti

Gal tiesiog koki olandai?

Dar nebuvau siūlinėje.

Atsakyti

man irgi nejauku juodi langai

toks jausmas kad iš lauko ateina tamsa

su užuolaidom šviesiau patampa :)

Atsakyti