Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ir ieškau idėjos turimiems siūlams. Nieko gero neturiu. Bet gal koks patiuninguotas Haywardas gausis vasarai.iš jūrbanginės medvilnės, Nitės labdaros :rolleyes:  pliona pliona, suku suku ir galo nesimato :D

O tu iš jo vieno ketini megzt? :hmm: o tai jis ne tik plonas, bet ir toks skystaliukas gaunas :rolleyes: aš dėjau su medvilne 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 gegužės 2020 - 16:05

o ką su tuo pieniu medum daryti? Į arbatą?

Įsivaizuoju, kad kaip su kokiu klevų sirupu – gal galima pvz. su blynais, lietiniais, varškėtukais valgyti. :mastau:

Na ką gi, pripešiau tų kiaulpienių žiedlapių. Spėju, kad pernelyg atsakingai, nes paskui į nuotraukas įsižiūrėjusi supratau, jog būtų užtekę tiesiog peiliu nupjaustyti apatinę dalį prie stiebo, o ir kiekis būtų didesnis. Nors kai nelabai gaunasi, mažas kiekis – didelis privalumas. :D Einu užpilsiu vandeniu ir paliksiu parai šaldytuve, o rytoj... Lace, gelbėk :help:  – ar iškart nukošti ir virinti tik tą skystimą (man kažkaip abejotinai skamba), ar visgi pakeitus vandenį pavirti su visomis pienėmis, o tik tada košti ir virti su cukrumi?

Atsakyti

Skersas😭😭😭😭😓😓😓😓

Atsakyti

Smalsute,man šitas būdas visai normalus atrodo

http://www.ilzes-dir...s-pieniu-medus/

Tai trn su nauju vandeniu verda visas pienes

Nite, o tai ten ne medvilnė? Dar pasimegsiu mėginuką, žiūrėsiu kas ten iš jo, bet planavau va taip va iš vieno. T.y. iš šešių siūliukų viename.

O pridėjimui bėda tame, kad neturiu ką pridėt, o ir papirkt kol kas neišeis. Nu nes RF nuotoliu neturiu kuo mokėt. Tiksliau nelabai suprantu, kuo mokėt :D​ 

Atsakyti

Qqte, o iš jo Olga mezgė? Tingiu eit ieškot. Aš planuoju iš modalo ir šilkmoherio.

Atsakyti

Tą raudoną? Iš kašmyro su šilku.kažkas panašaus į 70/30. Bet atrodotai toks pūkuotas gan. Modalas tai tipo medvilnė?nu kažkokia ten

Pamelavau - 87/13

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 10 gegužės 2020 - 17:23

Nite, o tai ten ne medvilnė?

Tikrai ne vilna :D aš juos deginau - sudega gražiai į suodžius, kvapas kaip degančio popieriaus, vadinasi medvilnė, be sintetikos priedo. O dėl jų tokio savotiško slidumo ir minkštumo, manau, kad ten yra kažkiek viskozės - 20-30 poc.

O šiaip sudėtis tiksliai nežinoma - juk tie siūlai kaip pereinamas prizas :D aš juos gavau iš qqutės, nes  ji nusprendė nemegzt iš jų, o aš pasičiupau :rolleyes:  bet aš iškart žinojau, kad juos imu pridėjimui  :ax: O iš kur juos gavo qqutė? iš Ristinos gal? :hmm: 

Atsakyti

Iš Ristinos gavau

Šiaip jei pie tą elektrinę tai sudėjus kelis visai jis neskystas, tik neatsimenu iš kelių mėginuką mezgiau.bet man jis kaip su elastanu kokiu, susitraukė išskalbus ir šiaip toks guminis.

Olgos tas abaratsa iš kašmyro su šilku. Tai jis ir yra pūkuotas tas kašmyras su šilku, bent tas kur aš turiu

Ir tįsalinis toks

Atsakyti

Iš Ristinos gavau

Šiaip jei pie tą elektrinę tai sudėjus kelis visai jis neskystas, tik neatsimenu iš kelių mėginuką mezgiau.bet man jis kaip su elastanu kokiu, susitraukė išskalbus ir šiaip toks guminis.

Skystas, guminis, minkštas - nu visoks toks kaip nemedvilnė :rolleyes:

Atsakyti

Aaa, matai.kaip čia :D  na jau gal pas mane ir užsibaigs to siūlo klajonės

Dar biškį paklausiau apie tą Abaratsa. Norėsiu aš jo. Ieškosiu siūlo. Olga nerekomenduoja su šilku būtent dėl sunkumo. O pūkas kaip suprarau dėl kašmyro rūšies ar technologijos. Kažkoks ten pūkuotaisis kašmyras. Buvau jau nužiūrėjus pas Black Rabbit kažkokį su kidmoheriu, bet spalvos nepatinka, o ir iš seno asortimento, gali ir neturėt..

Nu žodžiu-tikslas yr. Puiku.

Atsakyti

Aš taip nesuprasdavau jusu, nu visai kai skųsdavotės, skersuoja, nepavyksta, nesumastau ka megsti.....

Tai va dabar sedziu tame vezime ir ta giesme giedu.

Taip dziaugiausj tai dziaugiausi kad net nepatiesiau ir neziurejau per daug ar gaunas.

Nu tu Kūr......mi Kūr....mi

Atsakyti

Ingriduška nu pailsėk. Ale kaip tau ir su tuo raštu skersuoja...o nemėginai akis kitaip kabint?gal kokį kitą siūlą turi pasiėmus?

Atsakyti