Visi ženklai sako ne mezgėja.
Mes visą dieną su vyru balkoną "įrenginėjam"
daugiau žodžiais negu žygiais.
Nu bet sutarėm kad kitą savaitgalį eisim į depo vazonų, naujų baldelių, gėlyčių ir kokios ar lentynos ar dėžės stiklainiam ir kitokiem rakandam susidėt
Ką karantinas su žmonėm daro ![]()
Ingriduska-visibženklai sako, kad dar reik praktikos!
Ne mezgėja ji mat..
Teta Olga tam Abaratsos klipuke sakė, kad reik gerai įvaldyt tik gerųjų akių mezgimą ir viskas-toliau zuikio dainos. Aš su ja sutinku.
Kokį receptą bandysi (ar gal jau bandei)? Paskaičiau, tai man ta gaminimo eiga tokia gan skirtinga pasirodė
, tik kad vadinasi kone visi receptai klasikiniais
Labas rytas ![]()
Smalsute, aš panašiai kaip Ilzė viriau - užmerkiau parai, vandenį nupyliau, užpyliau nauju, išspaudžiau citriną ir porą apelsinų įpjausčiau, paviriau viską 20 min, atvėsinau, nukošiau. Tasa dėjau cukrų ir viriau valandą.
Pažaidžiau ir tiek, ką su juo darysiu - dar nežinau.
Arbatą geriu su trupinėliu stevijos, vaikams nelabai patiko.
Gal kam padovanosiu ![]()
25B638C3-5A98-411A-BDAB-F3AA14360418.jpeg 127,1KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
Mes prieš kelis metus iš draugų buvom gavę dovanų to pienių sirupo, tai man labai šlykštus tas pienių prieskonis. Aišku visų skonis skirtingas.
Man ir pats pienių medus - tikras medus išsuktas po pienių žydėjimo, nepatinka.
Labas rytas
Gundžiaus tuo pienių medum, bet kai pamačiau kiek cukraus dedasi, praėjo noras
Tai kur ta žadėta vasara +25? Lyja, vėjas.

oi, Kerpena, jau sniego 5-8 cm žada, nebe vasarą ![]()
Tai šiandien turėjo būt vasara, o sniegas paryčiais ateit. ![]()
Tai šiandien turėjo būt vasara, o sniegas paryčiais ateit.
Baik tu prognozėm tikėt
jos tikslios kaip horoskopai
Laba diena,
Aš kaip tik gėles palaisčiau. Kažkaip vakar neužfiksavau, kad šiandien lis. Kad ryt žiema ateis, tai mačiau.
Lauke šiaip šilta buvo, net nusistebėjau, nes pro langą vėsiau atrodė.
Vakar kai kurie šeimos nariai jau maudynių sezoną atidarė. Man tai vanduo dar šaltas.
Pienių tas sirupas gal paviliotų gamint, jei kur kaime būčiau. Bet va nei vienais metais apie jį sužinojus, nepasitaikė proga ten būt reikiamu metu ![]()