Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos,

Prikepiau balandėlių apkepo pagal Alfą. Chebra iš pradžių pyko, ko ne normalių balandėlių, o vis lengviau ieškau :D Bet kartojo, o vadinas skaniai gavos :) 

Panai varškėčių.. 

Dviem dienom gal ramu bus..

Dėl refliukso pamenu LOR kitai pacientei aiškino kažkokią arbatą gerti. Vaisiai tik iki pietų, vėliau nebe.. Daugiau nepamenu, ką minėjo.. 

Man kolkas organizmas jautriai reaguoja į saldų gaminį ir pieną.. Apmažinus, visai ok. 

Gadget, na na ko jau prisipirkom??

Gal kuri iš aido vienodų siūlų kojinėm papirkus, norėtų mainytis?? Atrodė pagal foto kad megsiu, bet jau trečia pora ir nebenoriu :D o kamuoliukų dar sočiai..

Atsakyti

dabar lyg ir poliklinikose dietologai yra, tik nežinau su kokiom diagnozėm siunčia, nu pirma gal gastroenterologas o jau jis ir pas dietologą nusiųs?

Atsakyti

Lace-užsivesk dienoraštį. Mitybos. Ką valgei ir kokie pojūčiai po to. Gal tada atsirinksi, nuo ko suintensyvėja reikalai, pastebėsi kažkokį dėsningumą.

Negi absoliučiai bet kuris maistas sukelia tą patį pojūtį :hmm: 

Gadget drakius siaučia :D​ 

Atsakyti

Eech... kaip gerai buvo jaunystėj :D pusryčiams - kava su cigaretėm, vakarienei - alus su ta pačia užkanda ir nežinojau kurioj vietoj skrandis :lol: o dabar :oh: tai to nevalgyk, ano negerk ir rūkyt jau per brangu ne tik skrandžiui, bet ir piniginei  :lol: 

Pardon, kažkaip vienas pranešimas apie netektį taip suveikė :(

Atsakyti

Nite, rūkai? :D  ar rūkei?

Dėl netekties :4u: 

Dietologų tai galima rast daug kur, mokamų. Pvz kardiolita turi visą dietologų centrą :D  su viena gydytoja. Ir skelbiasi, kad konsultuoja ir esant virškinimo bėdoms

Atsakyti

Nite, rūkai? :D  ar rūkei?

Dėl netekties :4u:

Daug metų nerūkau, bet dar daugiau rūkiau :rolleyes:

Atsakyti

Aš vienam reikale dalyvausiu. Meniu sudarinės gydytojos dietologė ir gydytoja gastroenterologė. 

Gal pas tokias siuntimo prašyk?

Ai, Kurpienė sako, kad pomidorų prie rūgštingumo negalima. Nebent nuplikytų karštu vandeniu. 

Atsakyti

Nite  :4u: 

Atsakyti

nelabai turiu pazinties  su refliuksais. bet sunui  paauglysteje  daznai pirkdavau visokius renie, ar kokie ten... tai padariau isvada, kad kol  valgydavo  sumustinius  rytais ir uzgerdavo  saldinta arbata, problema buvo. Kai    sumustiniai dingo, dingo problema... daryciau isvada, kad nuo riebaus , rukyto , mesisko  ir saldaus  derinio . mano nuomome, arba  riebu, arba agliavandeniai ... bet tai cia tik mano  pastebejimai . Kiekvienam vis kitaip

skrandzio skausmu  pasitaiko... dazniausiai  perdozavus :D   saltibarsciu . Arba  nuo pirmo karto pavasariniu salotu su ridikeliais ...

Atsakyti

Nite  :4u: 

Atsakyti

Užsipildžiau pajamų deklaraciją, maloniai nustebino, kad grąžins 168 eur :rolleyes: Ką čia nusipirkus :D​ 

Atsakyti

Liniuka a dar klausimų kyla ką? :D

Atsakyti