Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu va...  liudeselis ...

as bergamotes eteriniu   riesus  pasitryniau... nu ir   pirmas tris sekundes kazka jutau, paskui   nieko...

Atsakyti

Aš nesiskundžiau :D man uoslė grįžo po kelių dienų, o skonis labai dingęs išvis nebuvo :ax:

Ir uoslė dingo labai specifiškai, kai ko visiškai neužuodžiau, kai kurių dalykų kvapas buvo pasikeitęs, o kai kurie kvapai labai susilpnėjo, bet nedingo. Pvz plikomą kavą užuosdavau iš antro aukšto, o tada reikėjo kišt nosį į puodelį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 03 kovo 2022 - 12:03

Man pananšiai, kaip katukui - uoslė dingo ir ilgai negrįžo dar ir dabar negaliu sakyti, kad tokia pati, nes man atrodo kad silpnesnė ir kai kurių kvapų gal net ir neužuodžiu. Man tik skonis nebuvo dingęs.

Tėvas šiandien sako, kad jam geriau jau. Tik kosti nemažai.

Atsakyti

Labos. Aš išvis prasta guodėja, nes vyras gal prieš savaitę pasiguodė, kad uoslė vis dar šokinėja, labiau iškreipia kvapus. O praėjo metai ir trys mėn. Aš pati to nepastebėjau, gal kokį pusmetį uoslė grybavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 03 kovo 2022 - 13:12

dukra  ka tik parase :  "Pasakyk kad neurozan pagertu, cia man vienas pirmininkas sake, jam seimos gydytoja patare, nes menesi be uosles buvo, tai pagere ir atsistate, mat smegenu veikla pagerina ir atstato." "D

Atsakyti

Organizuokim kitą sav.

Kada dauguma gali.

Susibėgsim kas su uosle, kas be

Atsakyti

Labai norėčiau susitikti. Ir Ingriduskos 100 metų nemačiau, ir kitų pasiilgau. Pakalbėtume apie mezgimą, pavasarį ir viltį.

Siūlau antradienį. Kaip jums?

Atsakyti

Kovo 8 kaip tik :D moteriškam būrelyje🥰

Atsakyti

Bet tikiuosi vakare, ne perpiet?

Atsakyti

Vakare aišku :)​ 

Atsakyti

Aš šiuo metu visiškai nieko nežinau, kaip čia bus su ligom ir kur kada būsiu.

Šiandien dienos metu jau buvau visai sugrįžus į save, nusiraminus. Bet ką tik pašnekėjom su seserimi apie tėvų reikalus ir vėl išsibalansavau

Atsakyti

Na, balansas turbūt pas daugelį šiuo metu deficitas...

Bet užtat kiekvieną dieną atrandu bent po keletą dalykų, už kuriuos esu dėkinga. Vyras kažkurią dieną sakė :atsikeli ryte ir baisu paimt telefoną, kas įvyko per naktį. Aš jam: gerai jau tai, kad atsikeli.  O dar ir telefoną paimi. Ir net gali paskaityti.

Nemezgu. Tiesiog. 

Atsakyti