Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:4u: :4u: Katuks, kad greiciau uzgytu viskas ir ilgai nekankintu skausmai   :rolleyes: 

as nuveziau sese iki stoties, isleke namo, gryzau sesiu prie knygu biski nes pora dienu ilsejausi kol ji buvo, reiks assessment daryt ryt arba penktadieni  :rolleyes: 

pradejau megzti rankoves - iskart abi ant syskio susidejau ant virbalo. Pirma karta taip mezgu, bet noriu lygiai padalint visus siulus  :D 

Atsakyti

Katuk, tai aišku, kad mažos tos bėdos. Jau beveik savaitė, kaip šoke nes kolegė ėjo, bėgo, lėkė tempė krūvį. O dabar taukšt ir ligoninėj. Nežinia kaip baigsis.

Atsakyti

MsuM aš tik taip rankoves mezgu :) nereik žymėt ir atsimint platinimų/sierinimų ir eilių skaičiaus :) 

Irgi kaip tik savo mezginio abi rankoves mezgu nuo vakar, paskui prie kūno grįšiu :) 

Atsakyti

Freke, dėl kovido ligoninėj? Kažkaip jau pasimiršo tos baimės....

Plę, reik eit miegot. Tipo mezgu, bet iš tikro miegu :D​  pusė serialo pramiegojau... seniai jau taip buvo, kad užmigčiau prie teliko tokiu laiku...

Atsakyti

Rimtesnis reikalas. Insultas...

Tau lengvo gyjimo💐

Atsakyti

MsuM aš tik taip rankoves mezgu :) nereik žymėt ir atsimint platinimų/sierinimų ir eilių skaičiaus :)

Irgi kaip tik savo mezginio abi rankoves mezgu nuo vakar, paskui prie kūno grįšiu :)

As pirma kart bandau taip. Dar neissiaiskinau ar patinka ar ne… bandziau megzt su vienu kamuoliuku (vienai rankovei is issores o kitai is vidaus imt siula) nu ir nesupratau man ten makalavosi tas siulas vis atpainiot reikdavo nuo valu nes susisukdavo… 

tai galiausiai isvyniojau ir radus viduri atkirpau ir padalinau i du  :D  :D 

Atsakyti

MsuM, tai tik vieną kamuoliuką turi? Nes jei bent du, tai galėjai gi iš skirtingų megzt. Ar galvoji, kad nereiks antro, ir tik sugadinsi :D 

aš kadangi su sutrikusia pusiausvyra :D  tai nelabai mezgu abi iš kart, nes pametu, kurią čia reik megzt :D  nebent kažkoks raštas, tada atsirenku, bet dažniausia per daug vargo, ilgai trunka tas atsirinkimas, tai paprasčiau visokius ten žymeklius naudoti siaurinimams ar dar kažkam. Ir šiaip, greitesnis rezultatas, matosi progresas, kuris motyvuoja :D nes dažnai užsiprogramuoji, kai lieka tik rankovės, kad nedaug beliko, greit baigsi, o vis ant vietos ir ant vietos. Geriausia rankoves nusimezgt kažkur vidury mezginio, tada apgauni smegenis :D 

Nu bet šį kart ne taip mezgu, ir tos pynės jau pradeda erzint, nevyksta procesas taip greit kaip norėtųsi :rolleyes: ar dėl to, kad laukia ne toks motyvuojantis mezginys, tai marinuoju laiką :hmm:  :D 

Plę, vaistai ant kažkokių filosofijų traukia :D įkaliau nakčiai nimesilio, tai skausmo nejaučiau, bet vistiek kažkoks neramus miegas, neradau vietos savo 2metrinėj lovoj :D​ 

Atsakyti

Aš kai megzdavau rankoves atskirai, tai tik abi kartu. Dabar kai mezgu tik nuo viršaus, kartu su kūnu, be siūlės - nesu bandžiusi kartu megzti, neatrodo man, kad būtų patogu. Visas tas painiojimasis. Man smagiau sklandžiai įsibėgėt. Vakar įsismaginus ir numezgiau 1 rankovę. Laukiu atsakymo iš Wooly, ar parduos man mažiau nei 50 g tos moheros. 

Gal kuri bendravusi su jais - kur geriau rašyti, kad atsakytų. Nes el.paštu tai neskuba, o jiems tai ne šventė šiandien:).

Teks nebaigus raudonojo ką kitą pradėt per savaitgalį.

Atsakyti

Restar-skambink :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Taip ir nuo viršaus mezgu visada kartu, iš atskirų kamuoliukų. Sunkiausia ir labiausiai erzina, kad valą reik traukyt vidury rankovės, kol pamezgu tiek, jog pilnai rankovei užtenka išsitiest ant virbalo. Nemėgstu nei kojinių megzt dviem virbalais. Skylutė arba rėželis gaunadi toj vietoj, kur valas traukomas. 

10 tūkst žingsnių jau turiu. Buvom nuėję iki nugriuvusio tilto pažiūrėt.  Nu... įspūdinga. 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Siandien man darbo diena, vakar pailsejau, sestadieni reiks dabar dirbt  :D  :D​ 

MsuM, tai tik vieną kamuoliuką turi? Nes jei bent du, tai galėjai gi iš skirtingų megzt. Ar galvoji, kad nereiks antro, ir tik sugadinsi :D

Ai turejau likusi viena nuo kuno, norejau sumegzt. Dabar tai po atskira kamuoliuka prijungiau kekvienai rankovei :mirksiukas: 

Atsakyti

Restar-skambink :mirksiukas:​ 

Aha, man stresas telefonu užsienio kalba kalbėt, dar nežinau kokia. Abiem ne kažką tokioj situacijoje :). Nors anglų drąsiau būtų.

Atsakyti