Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu zinokit su tom kalbom, mano vyras rusiskai seimoje savo kalba. Mes kartu jau penkti metai eina, o as rusiskai kaip nesuprantu taip nesuprantu (apie kazkoki kalbejima nera net kalbos). Nu nedaeina man ta rusu kalba nors tu ka  :D  :D 

uzsirasiau i ambasada, pagaliau pasikeisiu pavarde, jau dvi metines atsventem, o as nepakeitus pavardes dar  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Restar teisi - filologo kompleksas sunkiai įveikiamas  :rolleyes: 

Mezgu truputį. Kokius triskart daugiau, nei praėjusį sezoną  :D

1. Užbaigiau pernykštį Granito.

2. Beauford 5 iš Dropsų tvido. Keista kardigano konstrukcija, nes nesueina priekyje, bet myliu.

3. James iš kašmyrmerino, identiško kaip Liniuka mezgė (kol mezgiau, taip patiko siūlas, tik pirštus dažė, o išskalbiau ir pradėjau nešioti - rankovės akyse sutrumpėjo  :unsure: ir burbuliuojasi stipriau nei norėtųsi)

4. Turtle Dove II iš Dropsų Air. Labai norėjau siūlą pabandyti. Nesužavėjo.

Dabar ant virbalų liemenė UraUe iš Drops Sky. Irgi bandau siūlą. Kol kas gal patinka labiau negu Air.

Fotkių neturiu nė vienos. 

Atsakyti

Pasikeikei :). Visus atsekiau, tik nežinau, kas tas James. Būtų faina ir pamatyti, ale nebūtum partizanė :D. Tavo mezginiai labai man skonio visada būna.

MsuM - mūsų kartoje visi norom nenorom rusų mokėjom - telikas, radijas, kam ir aplinka, mokykloj nuo antros klasės mokėmės. O šiaip turbūt nėra lengva kalba, mano vaikai nemokės jau. Nors tik vienas ir bandė mokytis, bet beviltiškai...

Atsakyti

Va, ką tik norėjau prašyt vaizdų ir atmušė paskutiniu sakiniu. Tai nors idėjas sudėk :) bo nes man pavadinimai dažniausiai nieko nesako.

Vakaroju su kavalieriais, t.y.- Grand Cavalier 🤭 nu kažkaip visą dieną su vyru leidžiam. aCeit pavėluota Valentynkė, kurios šiaip niekad ir  nešvenčiam, o šįkart- pajūry buvo.

Ne į temą, Vilius grįžo į krepšinį. Priėmė. 

Ir įkalbinau sporto klube trenerio asmenines treniruotes kelias. Šiandien grįžo- rankų nejaučia. Ryt- nepareis, nes kojom pratimai 🤣 Na bet, vis tiek liuks, nes parodė, ko pats nedarydavo (o pasirodo, aš darau). Ir šitas treneris ir iškrypusios laikysenos, ir netreniruojamų raumenų koreguotojas. Kitą savaitę irgi planuoju dar porą išpirkt. 

Atsakyti

Restar, James tavo skonio turėtų būti  :P https://www.ravelry....library/james-9

Atsakyti

Šilinge, tas Beauford 5 labai gražus...

Beveik iki norejimo, nu bet su mano tempais, tai dar galiu ir persigalvoti.. 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: 

Ar darbo diena siandien pas jus jau? :rolleyes: Vakar padariau pirma assesmenta, per 3 dienas turiu gaut jau mokytojo patikrinta. Paciai idomu ar as ten supratau gerai viska  :D  :D 

Toliau judesiu su megztuko rankovemis siandien kol gausiu atsakymus del mokslu, nes kol pirmo neislaikai tai nerodo kitu chapters  :D turiu 'excuse' megzt  :B  :D​ 

Atsakyti

Šilinge, nu va pasirodo ne mano vienos fantazijos, kad tas siūlas prastai nešiojasi :B​ 

Atsakyti

Zodziu taip jusu vadinamas drakius pas mane tai nutruko nuo lenciugo siandien. Nusipirkau tu cashmina siulu is katia. Sakiau nepirksiu nu bet stovi jie man galvoj nors tu ka. Pasirodo dar is prekybos isimami. Tai, kad nereiktu gailetis visa gyvenima po to, kad nepirkau pasiimiau 3vnt. Bus platus megztukas laisvas su kaklu. :rolleyes:  :D  :D  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

MsuM, kažką ružavo? :D 

3 vnt sakai užteks?

Kažkoks pirmadienis bet ne pirmadienis šiandien :hmm: ir saulės norėtųsi...

Šilingės dirbiniai išgooglinti, nežinau, ar ko norėčiau šiandien. Man kažko sudėtingesnio norisi :D​ 

Atsakyti

nu ten is tokios ale rozines i melsva pereina, kai ateis parodysiu  :4u:  :4u: nebuvo ryskiu roziniu, aisku tuos buciau pirkus jei butu  :hihihi:  :hihihi:​ 

Atsakyti

305 spalva?

Bet žiūrėk, jei gerai išsiverčiau komentarą, tai sako, kad 3jų oversizui neužtenka....

https://www.katia.co...hmina-1299.html

Atsakyti