Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mane tai truputuką neramina tas diržas ant juosmens. Įtariu, kad be jo ne taip gražiai atrodo.

Aš tai tikrai megzčiau be recepto :P 

Liniuka, linkėjimai :dovana: ,į tavo sveikatą! :alc: laimės, meilės, pinigų :D​ 

Atsakyti

Liniuka, su Gimtadieniu!!!🥂🧁

Tegul gyvenimas būna spalvotas, kaip siūlų kamuoliukai❤️🧡💛💚💙ir džiaugsmingas💗

Atsakyti

Ačiū ačiū :wub:​ 

Atsakyti

Liemenes per darbini kompa dabar neatidaro, nepamenu as visu tu slaptazodziu. Vietoj recepto galiu paziurinet gal kokiu liemeniu panasiu laine knygose/zurnaluose rasciau - galeciau pasidalint  :4u: :4u:​  

Atsakyti

MsuM, šita liemenė:

https://www.instagram.com/p/ConR3OgDxZF/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Atsakyti

Katinėli, man kuo paprasčiau, tuo labiau tinka. Ypač šiais sudėtingais laikais. Visai nenoriu mąstyti dar ir apie mezginį  :dry2:

Na, ir aš tokia dabar jau. Anksčiau patikdavo pačiai sugalvoti ką ir kaip megzti, dabar nenoriu galvoti, noriu ilsėtis megzdama. Ir noriu tobulo rezultato.  Ir skaičiavimai, ardymai malonumo man nekelia :).  Bet realizacijų tos liemenės gražių nedaug :)

Nai, nai, maivausi su nauju raudonuoju. Ber gal kas pafotkys ryt, nes ir galva neplauta, ir šviesos nebėra. Ir, spėju, kad labiausiai prie kokio sijono tiks. Šiandien tingiu persirenginėti.

Atsakyti

Liniuka prisidedu prie visų palinkėjimų  :4u: 

Atsakyti

Restar, kažin ar tos liemenės receptas būtų tas, kuris nekeltų streso. Mezgama nuo apačios, dalimis, reikia siūti....

Ir pasiginčyčiau, ar tikrai gatavas receptas  garantuoja ramų mezgimą ir idealų rezultatą.

Bet mes gi neprivalom būt visos vienodos :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Nebūtų Katukas, kad nesiginčytų :). Bet savo mezgimo stilių aš żinau :). Biškį paburiu, pradedu, sukuriu eigoj ką nors. Bet turint gatavą receptą man ramiau tai daryti :). Gaila, aišku, smegenų, kurioms neduodu iššūkių, ale...

Skambino anyta ir norėjo pasišnekėt su manim :). Klausė, kur buvau praeitą sekmadienį ir kaip tai vadinasi :D  :lol: . Kažką jau buvo savo mintyse įdomaus susikūrus  :lol: . Gal norėjo išgirst, kad kokiam mezgimo sąskrydyje buvau  :lol: .  

O mano per Kalėdas dovanotas kojines, aišku, pasidėjo, nes per gražios nešioti...

Atsakyti

Katukai, siuvimas- pečiai?  Na, labai norint- dar šonu galima, bet galima ratu. Ar dar kur planuotum?

Sukryžiavimo vietoj- rinkčiau akis papildomai, taip, kaip qqtė- bliuzono kišenei. Siaurinimas- palaipsniui šalia stulpelių, gerose akyse. Neatrodo sunkus modelis. 

Atsakyti

Tai ir sakau, kad nesunkus, kam tas receptas už pinigus :D 

Nenagrinėjau, tiesiog paskaičiau, kas parašyta-nuo apačios, dalimis, siūti.

Kadangi iškirptė nuo bambos, tai ratu megzti tikrai niekaip nesigaus :D turėjai momeny, vienu gabalu? Galbūt, bet aš megzčiau dalim. Man patinka siūlėmis  stabilizuoti mezginius. Nenustebčiau jei ta apatinė atnara orihinale irgi atskirai numegzta, kažkaip toks įtarimas kyla iš foto.

Aš pati asmeniškai nesibaidau nei mezgimo nuo apačios, nei siuvimo. Ne kartą taip mezgu. Bet va Restar tai vis pakomentuoja, kad mano pasirinktas būdas ne jai :D  tai ir nustebau, kodėl galvoja apie šį modelį

Beje, pečių kaip tik ir nesiūčiau. Sumegsčiau trimis virbalais :P 

Atsakyti

Aš pečius atvirus siuvu :) 

Taip, vienu gabalu turėjau galvoj.

Beatos cepelinai baigia virt - bo nes nuolaida jiems :) 

Atsakyti