Mane tai truputuką neramina tas diržas ant juosmens. Įtariu, kad be jo ne taip gražiai atrodo.
Aš tai tikrai megzčiau be recepto
Liniuka, linkėjimai ,į tavo sveikatą!
laimės, meilės, pinigų
MsuM, šita liemenė:
https://www.instagram.com/p/ConR3OgDxZF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Katinėli, man kuo paprasčiau, tuo labiau tinka. Ypač šiais sudėtingais laikais. Visai nenoriu mąstyti dar ir apie mezginį
Na, ir aš tokia dabar jau. Anksčiau patikdavo pačiai sugalvoti ką ir kaip megzti, dabar nenoriu galvoti, noriu ilsėtis megzdama. Ir noriu tobulo rezultato. Ir skaičiavimai, ardymai malonumo man nekelia . Bet realizacijų tos liemenės gražių nedaug
.
Nai, nai, maivausi su nauju raudonuoju. Ber gal kas pafotkys ryt, nes ir galva neplauta, ir šviesos nebėra. Ir, spėju, kad labiausiai prie kokio sijono tiks. Šiandien tingiu persirenginėti.
Nebūtų Katukas, kad nesiginčytų . Bet savo mezgimo stilių aš żinau
. Biškį paburiu, pradedu, sukuriu eigoj ką nors. Bet turint gatavą receptą man ramiau tai daryti
. Gaila, aišku, smegenų, kurioms neduodu iššūkių, ale...
Skambino anyta ir norėjo pasišnekėt su manim . Klausė, kur buvau praeitą sekmadienį ir kaip tai vadinasi
. Kažką jau buvo savo mintyse įdomaus susikūrus
. Gal norėjo išgirst, kad kokiam mezgimo sąskrydyje buvau
.
O mano per Kalėdas dovanotas kojines, aišku, pasidėjo, nes per gražios nešioti...
Tai ir sakau, kad nesunkus, kam tas receptas už pinigus
Nenagrinėjau, tiesiog paskaičiau, kas parašyta-nuo apačios, dalimis, siūti.
Kadangi iškirptė nuo bambos, tai ratu megzti tikrai niekaip nesigaus turėjai momeny, vienu gabalu? Galbūt, bet aš megzčiau dalim. Man patinka siūlėmis stabilizuoti mezginius. Nenustebčiau jei ta apatinė atnara orihinale irgi atskirai numegzta, kažkaip toks įtarimas kyla iš foto.
Aš pati asmeniškai nesibaidau nei mezgimo nuo apačios, nei siuvimo. Ne kartą taip mezgu. Bet va Restar tai vis pakomentuoja, kad mano pasirinktas būdas ne jai tai ir nustebau, kodėl galvoja apie šį modelį
Beje, pečių kaip tik ir nesiūčiau. Sumegsčiau trimis virbalais