Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siųsk jauną porelę į virtuvę :) Bent save apsitarnaut. Pagal savo norus. 

Grįžau iš sporto. Tikiuosi ryt paeisiu- kojom daugiau ir didesniais svoriais dariau. Vakar ranką-petį surakino, tai nuėjau į masažą. Rankos neskauda, ale visas kaklas ir nugara jautri, kur išmaigė. Būt gerai dar kartą pakartot, bet nebent kokį penktadienį. Anksčisu bijosiu, kad prisiliestų. 

Atsakyti

Dar man betrūko, kad kas šeimininkaiutų virtuvėje pagal savo norus  :B .

Negaminu nieko ypatingo, tik kas suplanuota, bet pusryčiams mums buvo kruasanų nupirkta ypatingiems sumuštiniams, jiems reikėjo papildomai kažko, nes nelaukėm :).  Vištienos mums būtų užtekę ir kitai savaitei likę, dabar nebeliks. Va tokios smulkmenos ir erzina. Nauja man funkcija, gal dėl to. Nesu tokia kaip močiutės, kur pagatavos būdavo viską svečiams atiduoti geriausio, skaniausio... 

Atsakyti

Bet tai nejaugi viena kukli mergaitė suvalgo visą jūsų gausios šeimos porciją? :D jeigu jau tokie reikalai, tai tiesiog sūnaus porciją padalinčiau per pus :hihihi: 

Bet jo-aš irgi nemėgstu svetimų žmonių namuose :rolleyes: bandau pratintis prie žentų, nors jie gan mandagūs ir net pagelbsti ūkyje :B​ 

Atsakyti

Aš Vilių su drauge (kol buvo) nusiųsdavau į virtuvę bent deserto pagamint ir, aišku susitvarkyt po to. Maistų dar negamindavo, bet ir alkani nesėdėdavo. O parduotuvės bent dvi kieme. Jei ko trūkdavo- nueidavo patys. 

Atsakyti

Mergaitė tikrai labai neapvalgo :), bet ir nuo sūnaus jau atpratus :). Ai, man gi tik pabumbėt reikėjo, negaliu gi jiems į akis bumbėt :D.  Dukra nuo planšetės atitraukta - gerai, o vyras ten pat žaidimuose prasmegęs - jau man nelabai... Sūnus laimingas ir ne prie kompo  - gerai, o per ilgas "svečiavimasis" jau erzina... Tai ir sakau, kad dvejopi jausmai, su kuriais nieko daryt nereikia. Bet planavau su vyru kur išeit, pasikultūrint, megztinį pafotkint, o pralindėjau namie prie puodų. O net nėra ką parodyt, ką padariau ...  Ir jau nebenoriu nei kur eit, nei fotkintis, bent pamegzt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 vasario 2023 - 16:48

Aš šiandien išsikrapsčiau ir nemažai kur. Vakar tik iki masažo ir miegot. Į sportą nelindau. Na vakare tūkstantį kortom pažaidėm, pamezgiau, Šreką,  Euroviziją pažiūrėjau.

Šiandien - į sportą, Emilį pasiėmiau iš sesers- mama atvežė, į Megą užsukom. Nusipirkau žalsvus (aga, toks periodas, bet tik tokie gražūs su nuolaida buvo) marškinėlius. Prie juodų kelnių bus liuks. Dar orchidėjų persodinimui visko. Ir vazonų taip pat.

Kepu bulves.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: 

Savaitgalis be mezgimo buvo, uztat knyga paskaiciau  :wub: 

Sestadienio vakara vyno isipyliau, tada pastebejau FB kad mociute (is tecio puses) dingo  :blink:  :blink: nebendraujam mes su ta gimine, tik is mandagumo kai susitinku pas teti nuvaziavus. Vistiek kazkaip sirdi suspaude, aciu D sekmadieni rado vyriskis miske suni vedziojantis. Sveika gyva kaip supratau  :huh2:  :unsure: 

Dar ta avarija Kaune. Iki siol mintys aplink ja sukasi. Kas zmogui turi susisviest..  :blink: 

Darbingo pirmadienio visoms  :4u: 

Atsakyti

Labas

Grožio procedūros pirmadienį iš pat ryto :flirt2: 

Jo, ta Kauno avarija... protu nesuvokiama. Man toks slogus jausmas dar ir dėl to, kad dažnai ten važiuoju, kad galėjau būti aš....

Mezgimo srityje jau apačios atnara :sokiai: tik kažin ar nebūsiu nuilginus, kažkaip įsijaučiau. O toliau... mėtausi. Ar atidėt kaip planavau, ir pradėt vyrui, ar vis tik rankovinti šitą, naglas akis įsistačius :hihihi: 

vakar jau biškį namie pajudėjau, visos žaizdos apgijo. Tai jo, kažkaip net galūnės vakare nebešalo. Nu plę, reik kokio judesiuko dažniau...

Atsakyti

Sveikos,

nelabai džiugina pirmadienis. Gerai, kad nieko labai degančio, tai vis bandau įsivažiuoti, pora susitikimų, kurie išvirs į naujas veiklas, naujus darbus. Nauji dalykai man labiausiai ir patinka, ale kad nereikėtų nieko seno daryt, tai būtų išvis gerai  :).

Vakar vakare pasimatavau, kad mano blizgio koketė jau kaip ir baigta. Dar viena platinimo eilė ir atskyrimas. Panašu, kad visgi bus man. Vadinasi, skaičiai nepavedė :).  Tai kaip ir beliks nuobodus užbaigimas viskas gerosioms akim. Nors geroji pusė bus išvirkščiosiom :).  Jau beveik reikėtų pradėti sukti galvą, ką toliau įdomesnio norėčiau megzti. Gali būti, kad reikės biškį kokia smulkme užsiimti - baigti kojinę, numegzti panoms bepirščių pavasariui, vyras tyliai pasiskundė, kad kepurė gal pasitraukė, norėtų bent pora cm ilgesnės :). dar linas ant sąžinės mina, kad gal jau laikas kokią bliuzelę vasarai pradėt...

Šildausi su nauju megztiniu ir toks jausmas, kad gyvatė biškį pasitraukė :). nes rankovės buvo daugiau nei normalaus ilgio, o dabar lyg norisi pasitempti, tas pats ir su kūno ilgiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 vasario 2023 - 14:02

Pirmadienis... Vyrui visgi kovidas, tai ir aš namuose dirbu. Na ir išvada - kai esu darbe, noriu dirbti iš namų, o kai turiu dirbti iš namų, tai noriu į darbą  :lol: Tiesa, kai savo noru dirbu iš namų ir esu namie viena, tai geresnis variantas.

Sninga.

Darbe įvairūs kolegos pripainiojo visokių reikalų ir man knistis dabar, kol atpainiosiu. Nes kiti neturi atseit laiko. Aš tai jau turiu, matyt. Rrrr.

Barboros kurjeris ryte prajuokino. Sako, o, pas jus ledas ant kelio! Sakau, jo, ledas, žinom, šiaurės ašigalyje gyvenam. Ne veltui vakar chebrai per zoom sniegą kieme rodžiau  :lol:​ 

Atsakyti

Šilinge, pas mane ant keliuko dar irgi ledo buvo :hihihi:  užkampiai

O dabar va, kelios valandos ir viskas vėl balta balta...per anksti užsimanėm pavasario :oh:​ 

Atsakyti

Atejo siulai, leksiu po darbo namo ziureti  :yahoo:  :D  :D tikiuosi uzteks kantrybes toliau vyro megztini megzti...  :rolleyes:​ 

Atsakyti