Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš kai penktadienio foto pamačiau, tai ketvirtadienį tikrai vipinė ta mugė buvo.... O kas šiandien daros jau net baisu pagalvot. 

Katuk, bet tą stebuklą padaro rankų darbas? Juk tai, kad jas turi jos pačios nenuvalo. Va apie gobeleną auto sėdynėm vis pamastau, odiniams paviršiams (kėdes ir sofą išvalyt) ir dulkių..... Gal kai kalkių nėra daug ir gerai būtų🫣

Liniuka, kokius detektyvus pirkai?

Atsakyti

:flirt2: nesmerkite tik prašyčiau...

istorija tokia. Anyta atsivežė ir pamiršo pasiimt atgal kepalą agotos duonos. Na, aš pačios duonos  vartoju minimaliai, nebent savo keptos :rolleyes:  galvoju, gal įdėt į kamerą, bet kad namie ir taip praktiškai nieks negyvena. Aha, mintis tokia iškilo pasikept su česnakiuku :rolleyes:  kaip tik su vyru pleptelėjau, tas kaip tik buvo užėjęs kaži kokį recepčiuką orkaitėj. Nu ok, pasigamijau. O tada :bigsmile:  prisiminiau, jog turiu spintutėj alaus! :lol:  :sokiai:  nepamirštam, kad aš vienas namuose :nail: 

Einu miagzt :tease:​ 

Atsakyti

Ką čia smerkt???? Bent mintimis prisijungčiau🤣 priryjau blietinių, tai gaziukas fainai sueitų

Atsakyti

🤣 tai lietuviai, tai blietiniai. Naujadarus panos tik kuria.

Mano savaitgalis absoliučiai neprognozuojamas, pasirodo. Priešpiet sesuo parašo- ką veiki? Kolegė susirgo, einam į muzikinį. 

Kaaaaip fainai pasikultūrinom 🥰 Senai tokioj geroj ir vykusioj operetėj buvau. Super. 

O dabar dar einu pamegzt. 

Atsakyti

Blietiniai cia senadaras. Kokiu 20 metu kaip nieko. Kai studentes buvom jei mamos lietiniu blynu pridedavo sms pareidavo. Vezu blietiniu. Nes jei parasysiu blynu kyla klausimu kokiu🤣 sms gi brangios buvo🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Katuk aš pas tave in svečius visai norėčiau

Ir visai ne smerkt o tos duonos su alum ir mezginiu

Aš su muzikine kauke vakaroju. Praeitos nemačiau tai atsisukau, paskui šiandienos jau ataisukt teko

Atsakyti

Niuma bet tu tai turbo. Čia žiūrėk su drauge šampaniukini,jau skalbiankė sukasi,tai šeimynai pietus darai tai jau teatre...ir dar pamegzt spėji  :wub:​ 

Atsakyti

Qqte, nes vyro ir Emilio (triukšmo) nėra. O vaikai- vaikų kambarį vakar sutvarkė (vyro prieš išvažiuojant  nurodymu). Tai aš kaip tas Katukas visą savaitgalį jaučiuos- vienas namuose, aš darau, ką noriu 🤣 Nes du paaugliniai iš savo kambarių nelabai išlenda :) 

Ai, nu dar šeštadienį vyras skambino, kad superinis oras, vaikščioja Marijampolėj parke ir  gal noriu iki jo atvažiuot. Tai čia pas mane 'tik' muzikinis ištiko :D Turėjau ir kitą pasirinkimą. 

Atsakyti

Qwte-nu aš niekaip neįprantu, kad tu ratuota :D  rimtai galėjau gi pasikviest. Aišku, alus ir auto nelabai dera, matyt būtų tekę duona apsiribot :D  arba nakvot  :lol: 

Mezgimo srity viskas einasi lėčiau, nei norėčiau :rolleyes:  atrodo ir virbalai storesni, ir mezginys ne itin didelis, bet taip neįdomu, kad vis pagaunu save jau atidėjus ir sėdint telefone :hihihi: kažin ar sulauks vyrs to megztinio iki pavasario. Ir dar pastebėjau tendenciją, kad kai neįdomu megzt, tai labai neršiu po siūlų pardes :ax:​  tipo, man kažko reikia

Atsakyti

Kokioj operetėj, Niuma, buvai? Kai kas primena, tai prisimenu savo norą į Kauno muzikinį :wub: .

Vakar jaučiuosi pabuvusi knygų mugėje man patinkačiu būdu - 3 net interviu su rašytojais paklausiau, net 2 su tuo pačiu prancūzu psichiatru :). Vyras jo knygos nerado, nebėda. Sau parsivežė :B .

Gaminau nemažai, nieko neliko  :B . Daug ir mezgiau, blizgio kūnas link pabaigos, pritrūksiu blizgučių. 

Ruošiuosi į Kalvarijų turgų, apsiprekint šio to savaitei...

Atsakyti

Aš iš viso daugiau telefone sėdžiu, nei mezgu. Vakar tokį keistą detektyvą užsižiūrėjau jau po vidurnakčio, kai visiškai netikėtai siužetas pasisuka, kad paskui net nejauku būna 🤭  o per tas pora valandų gal tik po 4 eilutes rankovių pamezgiau. Tai iš viso nežinau, kuriam mėnesiui savo kašmyrą baigsiu.

Restar, miuzikle:  https://www.muzikini...tml?repert=3346Elizabet. Rekomenduoju tikrai. Sakė, kitam sąstate Krysko su Milium dainuoja.  3 val užtruko, bet neprailgo. 

Atsakyti

Katu būna gi ir nealkoholinio alaus :)

Mes vakar su vaiku po miestą badziojomės. Paskui kariavau su mėsmale-nenorėjo vištienos malt, kepiau kotletukus. Daug ir nepamezgiau.

Sapnavau kad užsakymą gavau skarą numegzt ir sukau galvą kiek ji gali kainuot:)

Atsakyti