Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano mėsmalė, buvusi prie kombaino, parėjo po veršio malimo.... Jau buvo vyro tiuninguota, bet matyt atėjo laikas. O aš nepriprantu, kad nebėr kaip susimalt.... Nauja apie 60€. Tai vis tampaus.... Naujo agregato nesinori, o prie kombaino... Gal jis užsilenks greitu metu ....

Reik kelt užpakalį, pas vištas važiuot palesint, kiaušus susirinkt. Užknisa....

Ir krakmolo mieste nusipirkt. Vištų file kepsniukus iškept.

Atsakyti

Nu vat aš galvoju ar peiliukas atšipo ar tiesiog šlaunelių mėsa ne pats tinkamiausias reikalas malimui. Reiks patikrint su kokia mažiau plėvėta mėsa

Atsakyti

Greičiausiai peiliukai atšipo. Su švitriniu popierium galima pasigalast. Nors Vilniuj gal yra koks kioskelis kur galanda. Aš dažniausiai maldavau tą šlaunelių mėsą ir aišku veršieną...

Atsakyti

Vakaro skaitiniai

Priedas  received_727601129059187.jpeg   330,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks deja vu jausmas - pirmam kurse buvau sau labai panašų nusimezgus - būtent toks raštas per visą pilvą ir nugarą, ir pynės iš šonų, tik pas tave dar daugiau ten šonuose. Užtat viršuj pas mane dar žakardai buvo :). Tiksliai pamenu, kaip į filosofijos egzaminą su juo važiavau :D. Gal dar kur atknisčiau kokią fotkę su juo :).

Atsakyti

Aš tai pagal paveiksliuką mezgu :mirksiukas: bet matyt ne Restar :D

Priedas  Screenshot_20220620-152403_Pinterest.jpg   259,49KB   1 Parsiųsta kartų

Biškį kažkaip tie šoniniai kringeliai siauroki pas mane :hmm:  bet jau tikrai neberdysiu

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Mane vakar vyras pas mama atveze su visais mezginiais ir knygom ir paliko  :D  :D siandien jau dirbu is ofiso. Visai neblogai gal, mama atveze, po darbo pasiims, nereiks stresuot, kad reik vairuot  :D  :D 

Reikia nagus labai tvarkyti... tikiuosi sese gales padaryt, kad man nereiktu. Zodziu menesi 'atostogausiu'. 

Ai.. siandien isvedziau mamos suniukus. Jazau kokios piktos dvi, eina pesasi, zmogus sedejo kava gere ir juokesi is manes su tais sunim  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Ar tai užsakovas tau šitą paveiksliuką parodė? Neklius jam, kad tavo toks daaaaaaaaaaaug faktūriškesnis? Nes ten plonytis ir tie raštai beveik susilieja, pas tave bus ryškūs ir jaučiami. Ir vėl turbūt svers tas megztinis  :hmm:

katukui jau parodžiau, įmesiu ir čia savo megztinį. Mergičkai kokie 20 metų, jūra iki kelių, mezgu ką sugalvoju ir gerai su tuo jaučiuosi :D. Siūlai - Vernito putlieji turbūt, pilko siūlo pritrūkau, užtat prikombinavau visokių nesąmonių ir jaučiausi labai kūrybinga :). Viską megzdavau tik iš galvos ir jokių problemų susiskaičiuoti ir pan. :D.  Žiūrėdama studijų laikų foto, radau dar bent 3 megztinius - baltą (Brolis grįždamas iš kariuomenės Dresdene parvežė man siūlų), chaki spalvos bukliuotą ir rudą jau iš turkiškų siūlų anglišku stulpeliu megztą, tik iš fotkių nieko ten nesimato, mano atminty tik atgyja :).

Priedas  331714813_864268161305954_3971593910758977893_n.jpg   122,64KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, nu visaip gali būt. Gali ir tikt ir neįtikt. Vyrai tie patys žmonės, kaip ir moterys. Gali būt nepatenkinti, gali keisti nuomonę, norus....

Kol kas man asmeniškai, tai, kas gaunas, patinka. Lyginant su ankstesniu numegztuoju, šitas geresnis. Faktūriškumas normalus, dar po skalbimo pasikeis. Svorio daug nėra, nors gal taip ir atrodo. Turiu netoli pažastų, o sumezgiau gal kokius 120 gramų tik. Aišku, kad paveikslėlyje megzta mašina ir iš plonų siūlų. Bet kokiu atveju, merinas ir virbalai duos tokiam raštui faktūriškumą. Bet žmogus norėjo būtent tokio rašto. Susitiksim savaitgalį, bus aiškiau.

Tai jo, mano planai vėl pasikeitė. Pasirodo, vyrs baisiai pilietiškas ir nori balsuoti. Tai kad nelakstyt man kas antra diena, atvažiuos su kolega ir tada jau varysim atgal kartu.

Ta proga prisisakiau.... :rolleyes: knygų :D . Ai, vat užsimaniau ir pati paskaityt ir vyras sąrašą turėjo. Mugės minios išvengiau, nuolaidas taiko ir internete dauguma.

Tai tiek. Galiu ryt prausti nugarą! Dvi savaitęs plę, nešveičiau :B​ 

Atsakyti

A jo, megztukas fotkėj vintažinis toks, bet sakyčiau aktualus visai ir šiai dienai. Nu ir mergytė uogytė :wub:​ 

Atsakyti

Labas dienas, 

Restar!! Na, tavo megztukas, manau, ir šiandien labai madingas būtų  :wub: Tikrai nepasakysi, kad prieš tiek metų čia megztas. Kaip tik atitinka šių dienų tendencijas.

O ir nuotrauka tokia šarminga :wub:  Laiminga mergaitė  :wub: 

Buvom savaitgalį Klaipėdos šviesų šou. Tai, sakyčiau, labai jau nuviliantis renginys.. Su buvusiu prieš pora metų arba su praėjusiu Vilniuj net nėr ką lyginti. Gerai, kad buvo tik priedas prie sesės lankymo.

Oras nuostabus šiandien :wub:  Buvo biškį rytinio stresiuko lygioj vietoj, tai nors dienos ir saulės šviesoj pasivažinėjau :D

Jau išsirinkot savo favoritus, už ką balsuosit? :D  :oh:​ 

Atsakyti

Na, megztiniu tikrai neturėjau ketinimo girtis, tik Katuko mezgamasis iššaukė prisiminimus, tai pasišypsojimui parodžiau :).

Iš arčiau pafotkintas tavasis, tai ir atrodo toks stambesnis tas raštas. Gerai, jeigu nebus sunkus. Persiėmiau svetimu rūpesčiu - labiau gal už tave :). Nes jau tu taip stengeisi rinkti tuos siūlus, megzti kuo greičiau...

Limit - mums tai daug įdomesnė tavo rimtesnė kelionė, ne į Klaipėdą  :ax:  :4u:​ . Tokia visiškai neeilinė, būtų įdomu ką nors išgirsti. Aišku, fainiau būtų gyvai :).

Atsakyti