Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai galim kada paorganizuot susitikt. Nes jaučiuosi, kaip iš kosmoso parskridus. Vietų aplankėm labai nedaug, labiau gyvenom paprastą ir nepaprastą (vestuvės - pasiruošimas ir keliadienis šventimas) šeimos gyvenimą kasdienį. Jau seniai buvau nemiegojus 42h iš eilės  :oh: Gal tik studentiškais laikais. O ten  teko  per visas ceremonijas..

Atsakyti

Oho, ceremonijų rimtumas :blink:  nori ženytis, tai visa giminė ir kaimas nemiega :D 

Rimtai, Restar, turbūt neturi ką megzt, kad čia taip rūpinies svetimais mezginiais :D​ 

Atsakyti

Aš labai empatiškas žmogus :D. Savo vakar davariau kūną iki galo, na, ir užbaigimą padariau ant nuomonės tokį, kad nesutrauktų apačios.  Beveik 1 val nakties :). Aha  :B  - šiandien teks nuardyt, nes biškį net pasigarbanojo, nepatinka man taip, reiks užbaigt normaliau. O rankoves jau megzt neįdomu, mintys sukasi apie ką nors kitko :).

Beje, per kugelį kažkas klausė, ar man neplyšta vilnonės pirštinės, tai va - suplyšo :). pasirodo, išdilę tos vieots, kur vairas liečiasi, tai nykštys ir praplyšo. O jau tiek "daug" vairuoju žiemą  :oh: . Tai ir dilema, ar tik nykštį paardyt, ar naujas nusimegzt.   Arba dar vienas turimas susirast, tikiuosi, nepamečiau, kaip kad  pačias pirmas pirštuotas kažkur nudaigojau...

Atsakyti

O gal nuo kokių nors maišų tąsymo :hmm:​  ne nuo vairo

Atsakyti

Labas rytas 😵‍💫

Audros magnetinės, auroros tykojimas prie gero neveda. Kojas sušalau basa stovėdama, tai atšilo tik paryčiais. Aišku auroros nemačiau.... Nors FB plaukiojo foto, kad šalia užgaudė. Pavėlavau. O ryte dar ir širdis apie save priminė. Maskatuojas nuo pat ryto.

Pirštinių nykščių nudylimą  pamenu iš paauglystės. Nei vairuodavau, nei maišų tampydavau. Matyt vistiek trintis yra didesnė. Bet kaip reikia skaityti iki pabaigos kas parašyta🤣🫣  perskaičiau, kad apie vilnones kojines kalba ėjo. Ir paskui vairavimas ir nykščiai. 🤣🤣🤣 Kažkaip dėjau dėjau ir nesudėjau, kol dar perskaičius supratau. Akys mato vieną, smagenys supranta kas joms patogiau🤣🫣🤣

Atsakyti

Man pirštinės dvejos plyšo pištų galiukai kur. Vienos iš dropsų alpakos buvo kitos iš kašmyro, nusprendžiau kad jei megsiu dar tai tik  iš kojinonių siūlų. Nu arba nagus visai trumpai karpyt reikia

Atsakyti

Qqte, kaip tau vairuojasi su megztom?

Kažkada jau aptarinėjom. Man tai megztos slysta ant vairo, tai praktikuoju odines. Greičiausiai šalčiau, nu bet įšyla ta mašina. Neseniai outlete užėjau Esprito odines su ekrano lietimo įsiuvais. Ir pilkas, kaip aš mėgstu. Atrodo keistokai :D  nu bet patogu.

Sniego nukasimui nuo auto turiu paparastas durelėse įsimetus

Atsakyti

Pas mane mašinoj šilta matyt ašbe pirštinių vairuoju:)

Atsakyti

Vairas šildomas, karštas kraujas :D  gali būt ir daugiau versijų.

Matyt atėjo tos magnetinės audros ir į mano kiemą :B  buvau biškiuką net isterijos priepuoliuke. Gavau pranešimą, jog mano sofa atvažiavo (pirkta gruodžio mėn). Ieškau užsakymo kvituko, nu ir niekur o niekur :cry2:  atmintis sako, kad prieš dvi savaites čiupinėjau. Arba meluoja. Žodžiu, su savo vištos smegenais galėjau ir išmest tą popieriuką, kaip nereikalingą.  Nu apsiraminau, tada supratau, kad viską turiu e pašte. Ir vat ketvirtadienį atvyks. 

Reikia dar senają kam nors įsiūlyt :B  

gal kam reik? Kokybė superinė, kažkokia ten skandinaviška. Tik tiek, kad nedidukė (išskleista 200×110), be jokių dėžių ir zebro kailio spalvos :D . Ne minkšta, bet ir neišsėdėta, nors ir bus kokia 15 metų jai.

Ai, einu gal kokią temą į temą susirasiu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk ko gero kraujas nes vistiek dar stresiukas man vairuot tai va ir nešalu :) aišku ir įšyla greit

Atsakyti

Ai, dar vienas nusivylimas

Nusilupau pagaliau nugaros žaizdos pleistriuką. Aišku, nesutikėjau ten lygios gražios vietos, bet kažkaip nuliūdino tas vaizdas, kažkoks raukalas :(  reiktų gal kokių kremukų, kad gražiau sugytų :hmm:​ 

Atsakyti

katuk, mano vyro sesė tai naudojo kažkokią lempą. Ir kremą kartu. Tai padėjo tikrai. 

Paklausiau - Bioptron. 

Atsakyti