Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-mano tokia pat nuomonė :D  aišku, kad nepykstu, net nėra dėl ko.

Anksčiau tikrai gan jautriai reaguodavau į tas virtualias diskusijas, priimdavau gan asmeniškai viską, bet šiuo momentu tai... nė viens raumuo nesudreba :D  kai kada net visai linksma ir smagu :D​ 

Atsakyti

Tas kudlius:

Sudėtis: 30% Alpakos vilna WP, 12% Merino vilna WV, 25% Akrilas PC, 33% nailonas PA
Metražas: 100g/800m

Tas tolygus: 

Sudėtis: 50% Merino vilna, 50% akrilas PC

Metražas: 100g/1600m

Sudėtis neblizga pirmo, bet švelnus. 

mėginukas 2,75 virbalai- tankokas :) bet didesnių šalia neturėjau. Kudliuko turiu apie 250 g, tai užmestukui ar megztukui, - kažkam užteks.

Atsakyti

Tai nesupratau, megztum iš abiejų kartu, ar atskirai? Nu planas :D nes suprantu, kad dar visai neaišku, ką

Atsakyti

Kartu sudėjus mėginuką pramezgiau 1 su 1. Toks buvo planas. Ir kažkiek liks pusiaumerino  :) o jo irgi kitų spalvų turiu. Gal sugalvosiu kažką dryžuot. Kitada. 

Atsakyti

Buvau MO parodoje Vilniaus džiazas. Su gidu. Labai rekomenduoju. 

O jau kaip karšta lauke. Grįžau, į šaltą baseiną įšokau :wub: 

Atsakyti

Liniuka, gal Vilniaus pokeris? :D 

šIaip Gavelį žiauriai mėgau jaunystėj. Knygas skaičiau kelis kartus. Reik nueit į parodą būtinai!

Atsakyti

Nu tai aišku pokeris :D 

Bet reikia gido būtinai, nes kitaip Koršunovo minties vingius sunku bus suprast.

https://bilietai.mo..../127/#link_here

Atsakyti

Labas,

kažkaip nebuvo man karšta vakar pačiai, tai rankos ir kojos drėko. Pasidariau pedikiūrą, galiu legaliai kojas į basutes kišt :).

Kelionę vakar įsigijom, nežinau, ko čia tas vyras užskubėjo, na, bet jau yra, kaip yra. Nepasakysiu, kad laukiu, nieko ypatingo nesitikiu, tik atitrūkimo nuo kasdienybės. Taigi - išskrisim prieš Nato, grįšim po Nato. Man net kažkiek gaila, būtų visai smalsu kur nors nosį į kišti į senamiestį ar kur tom dienom. Ex-kolegė, dirbanti oro uostuose rekomendavo nuvaryti, kam įdomu į tą aikštelę, iš kurios galima stebėti kylančius ir besileidžianąius lėktuvus. Na, aš vis tiek nelėkčiau, bet gal kam su mažesniais vaikais būtų įdomu.

Tai kai kas iš mano neapibrėžtumų išsisprendė, o kai kas - vis dar ne. Mokausi gyvent nuolat pati save kardama :D.

Su Lace šiadien telefonu pasiklabėjom - jeigu organizuosimės Vilniuje pasibuvimą - gal net galėtų prilėkti, tik reikėtų jai asmeniškai pranešti.

Atsakyti

Vakar buvo laaaaaabai karšta. Kaunas-Šiauliai-Šilalė-Kaunas. Vakare mezgiau. 

Ką tik iš spektaklio grįžom.

O ryt- mamą sveikint.

Žodž. Per savaitę pavargau nuo visų lakstymų. Noriu savaitgalio. Namie. Nieko neveikt. 

Atsakyti

Pasiruošiau Joninėms:) Dovaną- vietoj sukursiu, nes vazoną be žemių vos pakeliu. Bus tokia gimstanti dovana online :D

Priedas  received_1341114019817793.jpeg   373,54KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_278641078058940.jpeg   244,31KB   0 Parsiųsta kartų

Apie 'tortą' Vilius sakė- oooooo koks valgomas.

Beatos naktį prisižiūrėjus sulipdžiau:

Priedas  received_801301711404570.jpeg   203,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ai, gi tavo mamos vardas toks pats, kaip ir mano... Bet aš jau seniai pamiršus, kad Joninės gali būti asmeninė šventė, nebeturim tokių savo aplinkoj. Tas duonos tortas tai viliojančiai atrodo, aš tik paveiksliuką mačiau, labai tingiu video žiūrėti, labiau man patinka receptai tekstiniu formatu, greičiau įsisavinu.

Labai graži ir vertinga dovana bus, džiugins mamą kasdien  :wub: . Mane mano vazonai sode ant laiptų irgi labai džiugina, gal kiek kuklesni, bet kol neateina baisūs karščiai, kai per savaitę padžiūsta, tai būna faini. Sėdžiu sau ant slenksčio ir mėgaujuosi.

Užsidėjau jau out of office, atostogų prašymą parašiau, bendram paštui padariau peradresavimą kolegei. Galiu būt niekam nereikalinga :).

Atsakyti

Niuma, kaip gražiai!

Aš šįmet turėjau minčių vazonams gėlėtiems, bet ta pieva išmušė iš vėžių, ir tada nusprendžiau, kad nelemta man būt žavingai :D  nu tiksliau kiemui. Turiu pora gėlynų, tokių pat chaotiškų, kaip ir mano gyvenimas :D kada nors juos apgalvotai pertvarkysiu :victory2: 

Galima švęsti Rasas  :D  ir dar Vaidas, Arvydus, Vandas :flirt2: o galima tiesiog pasimėgauti trumpiausia naktim :rolleyes: 

Laukiu sutuoktinio, ir matyt pirmadienį varysim kartu užribin. Taip kad mano mytukai nusikelia kažkur į ateitį. Kada ten tie nato? Grįšiu gal 3 d, pabūsiu biškį, tada giminės grand susitikimai, o tada ten jau vėl reikalai reikaliukai....

Restar- Panoramos Esprite mačiau baisiai ilgų laisvų kelnių :mirksiukas:  ne faktas, kad tau patiktų, bet gal kažkada bent žinosi, kur užsukt. 

O užlėkiau ten, t.y. į Panoramą, nupirkt vaikiško stalo įrankių komplekto. Darysiu graviūrą, jauniausiai giminaitei liepos 15 pirmas jubiliejus :rolleyes: mano dukros buvo gavę iš kažko, tai dar iki šiol kažkur mėtosi dalis. Tik be graviūrų jie, bet baisiai patogūs net man :D 

su mezgimu tai liūdesėlis, nu visai kažkaip nekabina, gal kokia 10 cm turiu tik

Atsakyti