Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dabar atsiminiau, ką iš tikrųjų norėjau parašyt :oh:  :D

Tiksliau paklaust - kokią knygą skaitai, Restar?

Ant mano pomidorų kažkokios juodos mažulytės musytės atsirado. Vakar pamačiau. Gal reik kuo nupurkšt  :hmm:​ 

Atsakyti

Restar, 

va ,yra boro https://www.mkds.lt/boras-100-ml

nenorėjimo būsena mane buvo apėmusi ilgą laiką, gal kokius 2 metus, o gal ir ilgiau..

dabar pastebiu, kad po truputį atitokstu, jau noriau pasijudinu kokiems darbams ar išvykoms..

Atsakyti

Boro norėjau gaut gyvai ir iškart paruošto purškimui, nenoriu matuoti, sverti, bus tas pats, kaip Katukui su pievele :). Tos pačios firmos yra, bet pirkt neberandu. 

Va, matyt, kur mano melancholijos priežastis - noriu, kad būtų, kaip noriu, o su mažiau kol kas nesusitaikau.  Maksimalistė gauna per dziubą :).

Ėmiau ir sugalvojau, kad noriu naujo sodo, su vandeniu troboj, šitas jau tiek nebedžiugina...

Anksčiau viskas buvo puiku, anei jokių veido procedūrų čia nereikėjo man darytis. O dabar su dukrom susivežėm.peausiklius, tonikus, kremukus - nu ir nepatogu bliuduke praustis, ir ir šaltinio vandenį, kurį naudojam maistui - greit išbaigsim. 

O išvažiuot iš sodo irgi nenoriu, nes namie išvis nieko nenoriu nei matyt, nei daryt. Tai va. Pačiai juokinga, bet taip ir jaučiuosi.

Knyga -https://www.knygos.l...e-nuo-pabaigos/.

Atsakyti

Restar, atsiprašau, bet viena mintis-klimaksas artėja :lol: 

O jei rimtai, nu tai akurat hormonų disbalansas.

Atmyniau. Plę, nepratus anksti keltis, nu sunku sunku išlaikyt budrumą. Dabar pusdienis bus zombiškas.

Apie sodo vandenį. Turit gi šulinį? Nu tai siurblį, atsivedat iki triobos ir turit. Suprantu, investicijos. Bet gal pigiau negu naujas sodas :D 

Atsakyti

Tai apie tuos hormonus net kalbėt nenoriu, ta senatvė labiausiai ir nervina, nu, visais aspektais  :B .

Neturim šulinio. Gert vežamės iš šaltinio, indus plaunam iš sodo vandentiekio, kuris sodo gale. Kai sausra - ne kasdien būna. Daržus laistom iš tvenkinio. Aš jame 1 sykį gyvenime maudžiausi, man smirda vanduo. Vaikai, kol buvo maži, vis lįsdavo, dabar irgi nebenori. Tai nusimaudyt nebent iki Elniakampio reikia važiuoti.

Anksčiau kažkaip viską atstojo vaikų krykštavimas laistantis, maudantis, važinėjant dviračiu, varlių gaudymas, o kai to nebeliko -  tai mažai kas ir džiugina, visi trūkumai ryškesni tapo.

Atsakyti
Sveikos,
vakar pamezgiau kūną. Galvoju, ar ne per trumpos rankovės gavos. Planas buvo kad žemiau alkūnių. Na, liko paskutinis blizgio kamuoliukas, tai kūno apačioj matysiu ar lieka rankovių pailginimui.
O sekantis- net nežinau. Turiu daug siūlų ir galimų skirtingų modelių. Bent tris galiu pradėt. Žiūrėsiu, kurį variantą išgimdysiu galutinai.
Atsakyti

Vakar namie ir aš truputį pamezgiau vakare.  Juoda, ir tiek.

Tiesa, Katuk, kiek tu laiko paprastai užtrunki iš V į K?

Atsakyti

5 val grubiai. Prisideda visokie WC/kavos reikalai. Nevienodas laikas muitinėj. Kartais koks sunkvežimis 60km/h ir neaplenksi kokia 20 minučių (čia jau RU) ...kartais į pardę užsukam.

Vakar pvz turėjom užsukt pasiimt pašto iš darbo Vln. Nu tai gera valanda prisidėjo.

Šiaip yra apie 380 km. 

Kodėl teiraujies :D​  nori į svečius?

Atsakyti

Ne, tiesiog, bandžiau įsijausti į situaciją - jeigu ryte išmynei, kad vyras dar spėtų į darbą, tai pagalvojau, kada turėjaišvažiuoti... 

Jokių norų gyvenime dar neatsirado, vis dar tik valgymas  :B. Bet nusipirkau kuprinę internetu, iš reikalo. Bandau ieškot vyrams vandens batų.

Atsakyti

Ai, šis laikotarpis gan palankus tuo, jog valanda anksčiau ru.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Perskaiau. Skauda nugarą nuo skaitymo pusiau gulom :). Patistorija tai įdomi, supinta, pripinta, bet kaip parašyta - kartais knisdavo. Daug skaudžių likimų...

Eisiu ryt į biblioteką. Nors koks tikslas bus.

Pradėsiu dabar ir pamezgimą. Paprastai beveik niekada anksčiau ir nepradedu.

Atsakyti

Laukiu atostogu.

Tiesiog.Kad nelėkt.

Rankinės vizija kaip ir yra-saulėgrąžos

Atsakyti