Oi mano renginiai mūsų šeimai neįdomiose vietose , ne toks pobūdis. Atrakcijų nelabai organizuoju. T.y. taip pavargstu nuo darbinių organizavimų, kad net purto visi kiti, ypač per atostogas...
Grįžau vakar namo. Dirbu iš namų šiandien.
Ir keista. Nuėjau gulti ir atsikėliau taip pat kaip per atostogas, bet šiandien laužia miegas. Gal čia namai taip neigiamai veikia.
Megzt nenoriu.
Aš tai bendraut kažko nenoriu... bet va parašiau
iš tikro, tai rimtai, nieko nenoriu pasakot ir dalintis. Kaip ir nėra ką, nors faktas, kad nesėdžiu, kažką veikiu. Net ir pamezgu, po kokuas tris eilutes per dieną
Klausimuks. Reikia/noriu šimtalapio. Lapėkepė nekelia telefono,gal jie nebedirba gal žinot dar kokį tašką Vln?
aha, jo, aš vėl LT
Labas. Ir man nekalbadieniai. Bet ne kažką ir veikiu. Nuotaikas transliuot nenoriu. Dedu pastangas stabilizuotis. Sodas stebuklo nepadarė, bet buvo daug smagiau šįkart - vaikai net 3 buvo ( pirmąsyk šiemet) ir žaidė net kartu, buvo lauke, tai man toks mielas senų laikų prisiminimas. Voveruškų vyro brolis parvilko. Auga šis tas neblogai. Gaila savaitei ( išeis beveik pora) palikt, brokolių ir patisonų vyro brolis gali nenužiūrėt laiku nupjaut, o bus gražių, auga. Baigiau megztinio kūną vakar, pradėti rankoves reiks. Gal nuvarysiu iki MZ kokio prabangesnio siūlo ambasadorės kojinėms - būtų kelionės projektas.
Mano nuotaikos irgi nekažką. Darbinės. Tokius klientus turiu, kad turbūt reik pasimokyt, kaip reik gyvent iš jų turėčiau.
Anksčiau galvodavau, kad jei laimėčiau loterijoj, tai ryt vis tiek į darbą eičiau Tai va, šiandien galvoju, kad nebeeičiau... Ne dėl paties darbo. Dėl klientų kontingento pastaruoju metu.
Arba eičiau dėl smagumo, pasilinksmint, kai jau pinigai nebe taip rūpėtų.
Na, bet kaip ir viskas šiam gyvenime, nuotaiko šitos praeis, bus kitų reikalų, tai gyvenu toliau
Vakar kojinę pasiėmiau megzt seniai užmestą. Tai taip smagiai pavariau. Greit jau ir baigt turėčiau.
Užjaučiu dėl klientų, Limit, matyt, daug sau leidžia visom prasmėm...
O kaip tavo keliauninkas - viskas puikiai?
Varom namo. Ai, šimtalapii gyvenime nesu pirkus , tik baliiuose valgius, mano teta kepdavo, krikštaduktė irgi moka.
Keliauninkas atsiuntė pora foto. Nedaugžodžiauja, tai nesuprasi, gal gerai einas🤷♀️
Baigiau blizgį. Išskalbiau. Liko tik rankoves susiųti. Kažkodėl šį kartą palikau kai išdžius. O vat ir ne žvilgiuko, o merino vilnos būtų pritrūkę ilgom rankovėm. Bet ir pati jau nebenorėjau ilgų. Gal kad vasara. Gal kad puošnus siūlas.
Pirmą kartą peradresavus ir telefonus, ir laiškus, tai ilsiuosi piiilnai. Faina. Ir keista
Buvau masaže. Antra masažistė iš eilės kabinėjasi, kad baisiai limfa užsistovėjus ir koncentruojasi į jas. Na taip, tinsta, kojos, rankų pirštai vos daugiau pavaikštau. Reikia vaikščiot pastoviai. Ale tokio noro (dar) nėra.
Skambina ryte Emilis- mama, galiu į lauką? Sakau, o ką tėtė sakė. Ai, aš jo neklausiau žodž, vaikui paprasčiau mamai į pajūrį pasiskambint, reikalus suderint.
Niuma - pradėjai ką nors naujo?
Man taip gražu, kad tu moki savimi pasirūpinti - darai savo vaikams laimingą mamą .
Prasidėjo antra atostogų savaitė, tai pagaliau pajutau, kad atsijungiu nuo darbo reikalų ir pašto nebetikrinu. Malonu, kai ir kolegės neberašo į messengerį.

Labai suprantu. Turime giminaite pradiniu klasiu mokytoja, kuri vis skundziasi, kaip sunku dirbti su siuolaikiniais vaikais. Tai man vis norisi jos paklausti, ar ji bent isivaizduoja, kaip sunku dirbti su JU tevais

Planavau viena savaite is LT dirbti (nes atostogos LT suplanuotos), bet negavau tam leidimo. Tai biskutuka liudesys, kad planas sugriuvo, reikia naujo ir tokio pat malonaus. O 'neleidimo' priezastis - del duomenu saugos neleidziama dirbti is uzsienio

Limit, gerai, kad pati supranti, kad praeis
Man irgi šiandien baisiai nuotaiką sugadino, kad prieš du mėnesius priimta mergaitė visgi nusprendė, kad jai čia nepatinka dirbt ir kandidatuoja į kitą sritį. O tiek vargom, kol ją įdarbinom... Ir pakeitimo greičiausia negausim, iš 7 likom 3 Nu tai irgi stengiuosi vadovautis mintim, kad vieną dieną stabilizuosis situacija.
Katuk, o tų iš tų stebuklingų skepetėlių pasiūlos pirkai tą prietaisą langams, ar man tik pasirodė, kad kažką minėjai?