Tai jo, jie iš topocentro ir ėmė.
Aš tai vis galvoju, kaip įstiklintą balkoną išvalyt, nes jau seniai nevalytas.
O neišsikelia langai?
Kaip tik nesenai saviškius valiau, bet jie iškeliami, tai paprasčiau
Ne, pas mus senas paprastas įstiklinimas mediniuose rėmuose, niekas ten neišsikelia.
Restar-prisiminiau. O nenorit sode įsitaisyt tų didelių vandens butelių su pompom? Mes Klngrd tokius naudojam, nes iš krano nelabai tinka maistui. Tai nežinau, kaip dėl rajono, bet Vilniaus mieste, tai tikrai yra, kas pristato į namus. 18.9 litro butelis, manau kainuotų kokius 3 eurukus. Savaitgaliui poros butelių gal užtektų. Pompą įvairiai, bet gal nemokamai gali gaut, jei tampi klientu
Pas mus irgi seni įstiklinti langai. Stengiuosi net nematyt jų , kol kas neblogai ( ir jau ilgai) sekasi. Nesinervuoju, kol neketinu kažko keisti. Aplinkiniam akių nebado ( per aukštai), visi savi nuoširdžiai nemato, tai koks skirtumas, kiek kartų ten juos valyt - tinginio filosofija
. Pirmą pomidoriuką iš balkono suvalgiau šiandien, galėjau anksčiau pasosėt kaip balkonui, bet džiaugiuosi, kad išvis pati visus daigus užsiauginau. Kiekvienoj situacijoj galima pasipeikt dėl kažko, ar pasidžiaugt
.
Katuk, kad netoliese yra Rastinėnų šaltinis, tai parsivežam pora tokių didelių butelių ir daug mažesnių. Problema - plovimas, prausimasis, nėra kažkokios kriauklės bent ir pan.
Dvyniai pradėjo ašarot, snargliuotis pabuvę , alergizuoja juos kažkas ten, bijau, kad daugiau nepriprašyšiu važiuot su nakvyne...
Kaip tie žmonės anksčiau be vandentiekio gyveno, ane ir vaikus augino...
Užkniso mane visa aplinka!!!!
labiausiai tai vyro giminė gal reik išsiskirt
Nu greičiau tas mėnulis nudiltų
Aha, gyvenau ir aš ilgai, ne tik be vandentiekio - be viryklės, šaldytuvas kaime atsirado tada, kai aš baigiau universitetą ir savo iš bendrabučio atidaviau, tas pats dar iki šiol pas brolį . Nes - nereikia, žiemą yra vėsi kamara, vasarą - šaltokas rūsys. Aišku, kai nustojo mėsas sūdyt, tai šaldiklių įsigijo pora.
Kažkaip nusiprausdavau, bet be visokių veido procedūrų. Ai, gerai pamenu, kai vieną vasarą net mėnesį nebuvo elektros kažkodėl. Važiavimui į miestą teko net žarijų lygintuvą išsitraukt, o šiaip - visai man tos elektros netrūko, nes vakarai ilgi, skaitydavau, kol šviesu, tada miegot. Teliko nežiūrėjau tuo metu, mobilių nebuvo, šaldytuvo nebuvo, nei siurblio vandens nebuvo, tai ir problemų nebuvo
.
Katuk . Pasirink smalsaus stebėtojo poziciją ir jokios atsakomybės už tai, kas turi įvykti:). Lauk ir nesinervuok - vis tiek każkaip bus.
Oho, Restar! Kai skaitai, tai skamba romantiškai. Priminė man vasaras pas močiutę kaime ir kai parašei apie televizorių, tai prisiminiau serialą, kurį vasarom vis žiūrėdavau per nespalvotą teliką - Aštuokojai iš antro aukšto Na, ir kitus visokius, bet va kažkodėl šitas iš atminties išlindo
O dar vakar pastebėjau netyčia, kad Be namų negerai rodyt pradėjo vėl Turbūt negerbėjai tai nesupras, bet man ir mano aplinkinių mano amžiaus tetų būreliui (mano sesės 10m. jaunesnės irgi) tai serialas, kaip net nežinau, su kuo čia palygint
Vienžo, KAŽKAS TOKIO
Sesė dabar teliką žiūri tik per internetą, tai online serijas transliavau
Kaifavom abi kaip seną giminę vėl sutikę
Tai ir buvo pas močiutę kaime, kur teko atsikraustyti 14 metų, o mamai mirus ir likau su seneliais gyvent, studijuojant vasaras irgi leidau tokiom sąlygom - vienkiemis su savo privalumais ir trūkumais. Jaunystėje - tikra romantika, o dabar jaučiuosi nusipelniusi gyventi geriau.
Brolis įsitaisė virtuvėje vandenį gal tik pernai, jau išsiskyręa. Nors įsivedęs, dušą pasidaręs daug anksčiau. Bet žmonai to patogumo nemanė, kad reikia... Kai kurie kaimo žmonės dar ir labai užsispyrę , su savais įsitikinimais.
Sakot nenuotaikos, pilnatis, tai matyt ir pas mane tas pats, jei jau kaip iš giedro dangaus siūlų papirkau🙈
Orai kažkoks balaganas - nuo saulės iki viesulo, kol persirengiau prasibėgimui (šiuo metu geriausias vaistas tarakonams iš galvos vaikyti) žemė su dangumi ėmė maišytis.
Vėl pritūpiau ant sofkos. Pikta.
Nu stebėtoju niekaip neišeis.
Plę.
Dūmai rūksta iš ausų. Kai tiesiog planai keičiasi, kai nežinai vakare, ką veiksi ryte, kažkaip dar pusė velnio. Bet kai mano asmeninis planas ramiai vakare susitvarkyt kojų nagus žlunga čia jau spaudimas sukilo.
Kvėpuok... Pilnai įsivaizduoju. Laimei, visi sveiki, gyvi, finale fainai pabaliavosit . Šiaip man irgi rūksta iš ausų viskas, kai negaliu każko sukontroliuot, kas ne nuo manęs priklauso. Taip irgi su vyru būna, biškį ir jo gimine. Bet suprantu, kad čia aš esu control freak... Laimei, brolis dar baisesnis
, tai galiu savim pasidžiaugt
.
Ale tikrai gal pilnatis... No-life'inu visą dieną, pati ant savęs pykstu ir nei vieno net menko planelio išeiti su kokiu reikalu neįgyvendinau... Nekenčiu tos būsenos. Pirkau pagaliau Magne b6, ir tai internetu, gal tas kiek išjudins. Kad trūksta, tai faktas, žandikaulis baisiai įtemptas... Nei akies net nepamezgiau, tą darau net per atostogas tik naktim kažkodėl. Tai ir pikta ant savęs .