Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pilnatėlė pilnatis .....   :blink:  :dry2:​  

Atsakyti

Nusigiedrijo. Prabėgau. 

Išėjom rišti beržinių vantų. Taip smagu, prisisvaigau, kad dar ir visokių su žolynais noriu.

Esu šiek tiek prasimėčiusi, arba stipriai apribojus/apmažinusi prieigas/kontaktus žmonėms, su kuriais vis kažkaip nesigauna. Net nebesigilinu, kas ir kodėl, ir net jei tai giminė... 

Atsakyti

O aš darbe pažiūrėjau kiek apie tuos robotus. Bet kadangi dirbt reikėjo, tai staiga kilo išganinga mintis, kad  reikia tą reikalą pavest sūnui, kuris namuose dabar, jam atostogos. O be to ir visokiom technologijom domisi, tai gal nesiraukys, kaip jei su skudurėliu liepčiau valyt. :)

Bet jis pasidomėjo ir pradėjo  man čia vakare siųst visokius filmukus, kaip tie robotai nepasiteisino, strigo, kampų nevalė. Be to balkono stiklai nedideli, tai gali nieko  ten jis neišvalyt :lol:

Taip kad mano gera idėja gali numirt taip ir neužgimus iki galo.

Nežinau ar tų kalbų apie švarą paveiktą, išvaliau šiandien mikrobangę ir dar ši bei tą virtuvėj pašveičiau. Darbe irgi darbų nudirbau. Taip, kad pilnaties poveikio kokio tai neigiamo nejaučiu.

Atsakyti

Pas mus namie ryški pilnatis, vyras visą dieną nesišneka, o aš nesuprantu, ką padariau ar pasakiau :B​ Kada ta pilnatis baigiasi?

Atsakyti

Kerpena- valo tie robotai. Geriau, nei nieko :) Palangoj 5 dideli langai. Buvom išsinuomavę. Viskas ok. Didesniam kiekiui sudrėgsta skudurėliai. Bet jei laiko yra- viskas ok. 

Atsakyti

Pas mus namie ryški pilnatis, vyras visą dieną nesišneka, o aš nesuprantu, ką padariau ar pasakiau :B​ Kada ta pilnatis baigiasi?

Liniuka, o paklaust? Gal šiaip dėl kokios priežasties nenuotaikoj arba nepadarei, ko tikėjosi :).

Mano kolegė turi robotą, bet visai nesidžiaugia. Tiksliai nepasakysiu, kodēl, bet kampukai viena iš priežasčių, maži balkono langai, matyt, jiems būtų sunkiai įveikiami, kai kampų daugiau nei ploto įsibėgėjimui.

Kaip tikrai lietuvei biškį geriau, kai ne man vienai blogai, ale Kapseikos euforija pavydą sukėlė net. 

Valandą telefonu prapliurpiau su vyro sese, pridiruošiau po ilgisusio laiko paskambint, nors kiek pabendravau.

Atsakyti

Sveikos. Kaip tik bandžiau langų robotus, siauresnių langų neėmė,  jei langai ilgiau nevalyti... Pirma reikia skuduriuku prasibraukti, likusios laaaaabai ryškios linijos irgi nedžiugina. Kampų net nebeminėsiu. Galvojau dar pabandyti naujesnį modelį, bet namo vyras parvilko Karcher'į.

Atsakyti

Šiaip kaži tie langų eiliniai langų valytuvai ant šluotos kotų neužsimauna :hmm:  tada būt lengviau pasiekt

Atsakyti

Tai va ir  galvoju, kad sūnus gali būt teisus, mes tie balkono langeliai siauri, o kur labiausiai nepasiekiu, tai viršutiniai  kraštiniai langeliai, jie visai nedidukai.

O dar papasakokit apie tuos kercherius.

katuk, tu sakei turi kažką langams. O tai ten yra koks kotas? Nes mačiau ir kercherius kažkokius nuomoja.

Atsakyti

Maniškis be jokių kotų. Tai yra paprastas rankinis prietaisas iš dviejų įrankių. Ant rankenos su purkštuku įtaisyta šluostė. Viena ranka spaudi purkštuką ir tuo pačiu mozoji langą. Tada antras įrankis su akumuliatorium ir gumyte. Brauki ir surenki vandenį. Pasiekti jais kažkokius tolimesnius nei rankos ilgis kampus neįmanoma. Ir užmauti jų ant koto taip pat.

O tu nori iš vidaus ar iš lauko, nelabai suprantu. Ar ir ten ir ten?

O įdarbinti sūnų visai nebloga mintis :hihihi:​ 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2023-07-05-09-35-42-659_com.android.chrome-edit.jpg   65,67KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas

Panašus į kärcher yra lifeheit. Jis su kotu būna. Irgi akumuliatorinis surinkėjas. O pati šluostė įvairiais kampais sukasi. Gal kas nuomuoja🤔

Kažkaip kvailai įsikėlė nuoroda🫣☺️

Atsakyti

Tokį, kaip Katukas pasakoja, pirkom per karantiną. Man nepatiko ( mano kantrybei :) ), vyras valė sykį, jam normaliai. Net pusę balkono langų gal nuvalė :D. Man patinka senoviškai su laikraščiais valyt ir energingai brūžuot. Kiek tas darbas gali išvis patikt. Laikraščiai baigėsi, nenoriu ir valyt. Turiu dar "stebuklingas" Tuperware šluostes stiklui. Bet labiau veidrodžiams naudoju, vonioj kasdien. Na, kokį langą iš entuziazmo pripuolus išvalau. 

Mano juodas megztukas labai gražiai ant mažosios dukros, kuri tuoj didžiąją praaugs, atrodo. Man gal platesnio reikėjo, o ne XS dydį megztis :).  Nors ir man tinka. Bus matyt, kai numegsiu rankoves. Gal kartu panešiosim, pagal poreikį:). Labai švelnus.Slapta viliuosi, kad nenusivels nuo pirmų panešiojimų.

Atsakyti