Man dabar geriausios priemonės- amway stiklų valiklis + popieriniai rankšluoščiai- nuo purvo/dulkių. O po to tik vandeniu sušlapintos, gerai išgręžtos stiklam skirtos šluostės. 10-15 min ir didelis langas išvalytas.
Aš tą Karcher turiu. Su indų plovikliu numuiluoju langą su kempine, paskui su tuo aparatu surenku viską ir liuks. Greita ir paprasta. Bet jei reik toli pasiekt, tai taip, netinka jis.
Bet vis tiek palieka dryžius tas karcheris. Reikia dar pablizgint po to. Bet kol kas geriausias būdas man vis tiek. Roboto nebandžiau, kai pas mane 25 langai, tai vien perkėlinėti jį kiek darbo
Šiandien mano vyrui pilnatis kaip ir baigėsi, tai varysim vakare 20 metų švęst O dabar ruošiuosi į bažnyčią draugės vestuvių stebėt
Man tai problema tik su tuo balkono įstiklinimu, kitus irgi išsivalau be problemų su pora skudurėlių - kažkokia eiline mikropluošto šluoste ir atrodo wiledos skudurėliu stiklui. Čia problema tik nebent tinginystė.
Nu aš tai sakiau jau, šiuo momentu man greičiausias ir patogiausias būdas-nano skudurėliai. Sušlapinta universalia pamozojai, sunbean skuduru nusausinai ir pablizginai. 2-3 minutės, viskas, eini toliau.
Šiandien mano vyrui pilnatis kaip ir baigėsi, tai varysim vakare 20 metų švęstO dabar ruošiuosi į bažnyčią draugės vestuvių stebėt
Sveikinimai
.
Prasiėjau iki Mezgimo zonos, pirkau 1 prabangų kamuoliuką su šilku ( pelenų rožės spalvos) ambasadorės kojinėms, prasiėjau Pylimo gatve iki Rūtos, pirkau Barboros perlų. Ir parėjau namo. Na, ką aš žinau, juokiamasi nuo blizginimosi prieš NATO, bet mano akim, tai nieko ypatingo nemačiau, kaip tik kritiškai daugybe nenublizgintų dalykų matosi. Niekas labai pagerinto, be asfalto Pylimo g. Dar, mano žiniom, Liepkalnio g asfaltuota naujai, prie Litexpo. O daugiau nežinau.
Mūsų nauji laiptai Nato nesimatys . Bet tokie jau mizerni atrodo, dvigubai siauresni ir toks jausmas, kad po pirmos liūties bus nuplauti...
Bet maciau daug gražių gėlynų, lauko kavinės pasistengę. Ir šiaip mielas Vilnius, kai nekritiškom akim žiūri .
Prie mano darbe atvažiavę auto keltuvai nusikėlė visas ne vietoj pastatytas mašinas Vairuotojai vis stato priešais ofisą. Anksčiau apsieidavo su baudom beveik kasdien. Dabar jau nebesismulkino
Tai tiek pasiruošimo aplink mus.
IMG_3196.jpeg 775,44KB
0 Parsiųsta kartų
Limit, o tavo darbas kokiam rajone? Šiaip lyg grdėjau, kad nuo penktadienio reikia išvaryti mašinas iš tų zonų, kur bus draužiamas, bet gal ir neteisingai girdėjau
Darbas prie Bideno viešbučio.
Bidenas Mariotte gyvens, ne kokiam Kempinski? Nesidomėjau, nemaniau, kad tokia info viešai prieinama.
Pusę vakaro pražiūrinėjau restoranų meniu. Supratau, kad mūsų šeimos pragyvenimo lygis krito . Vyras pasakė, kad išvis jokios šventės nenori, jeigu teks kokius 500 mokėt už 10 žmonių vakarienę ( turint omeny, kad gal tik kokie 2 po vyno taurę užsisakytų). O man tai dilema tokia, kad jeigu mums su vyru būtų daug kas valgoma, tai ir vaikams, ir močiutei tuose prabangiuose būtų sunku ką užsisakyt. Ir użkandžiai gerokai per mandri mūsų paprastai auditorijai. O dar jeigu puoštis... Tai užklausėm savo Wolt vežiotojo rekomendacijų
. Ir radom bent pora labiau biudžetinių sprendimų. Vienas variantas - netoli namų, Batoro restoranas. Reiks nueit pasižiūrėti, jeigu lauke yra staliukų su vaizdu į mišką - tiesiog tobula būtų. Mes galėtume pėsti nueiti, vyras parsivežtų nevairuojančius. O paskui netoli ir iki Belmonto pasivaikščioti galima. Pačio Belmonto gal 2020 metų meniu tik radau...
Ai, dar prieš tai ieškojau tobulų kojinių recepto, prasinervinau. Tos, apie kurias rimčiausiai svarsčiau - pasirodo, kad iš storų siūlų megztos, netinka. Kitos, kurias norėjau - nuo pirštų galų ir dydžiai ne batų dydžiais nurodyti, o pėdos apimtim, man nesuprantami matai, niekaip neatsiskaičiuosi, kada kulną pradėt, o dar kelionėj... Netgi Soliuko migdolus svarsčiau, nes labai noriu persuktų akių raštų. Bet viena koja nuo viršaus, kita nuo pirštų galų, o jeigu nori abi vienodai, tai tada reik kažkaip kitaip, o ten viskas sukta persukta, žodžiu, ne kelionėj man galvą taip sukt. Tai pirkau aprašymą, nes noriu tobulų kojinių, kurias užmačiau MZ. Aprašymas, aišku, nenudžiugino, irgi, 10 lapų, bet gal įveiksiu kaip nors... Viskas man jose, ko noriu, išskyrus vieną dalį, kurią turbūt koreguosiu.
Pasibėdavojau eilinį sykį, bet šiaip viskas gera linkme pasisuko.
Restar-jau čiumodanus krauni?
Smagaus jums laiko!
Kad net neminėjau čiumodanų . Tik siūlų kamuoliuką nusipirkau ir aprašymą - pasirūpinau, kas svarbiausia. Dar hidrokoloidinių pleistrų. Pernai labai pravertė. Beveik kiekvienais metais mažė kur nors nusiverčia ir apsidaužo... Bandau sugalvot, ką lėktuve valgyt norėsim, nes jau nepirksiu min po 10 eur kiekvienam bile ką. Dar pora pilnų dienų, dar planuojam, ką ryt egiau nuveikt, o lagaminus penktadienį pradėsim kraut, anksčiau nebūna. Nors vienas savo triusikus susiskaičiavo ir pretenzijas pareiškė jau šiandien
.
Jeigu kam aktualu, tai ta europinė sveikatos draudimo kortelė pagaminama iškart vietoje. Užsisakėm ir laukėm, o nereikėjo. Radau ten, kur dokumentai savo raminamuosius, kurių pernai kelionės pradžioje prireikė. Tai dabar jau ramu, kad yra, jeigu netyčia prireiktų...