Aš tai košmarų prisapnavau - ir vyro šventinė vakarienė buvo visiška katastrofa ( mano akim), ir šalia Limit darbo beveik tuščioj aikštelėj atbula važiuodama sugebėjau 2 mašinas supilti, nes stabdžiai kažkodėl nesuveikė, ir jau nebežinau, ar sapnavau, ar pusiau miegodama sugalvojau, kad pramiegojom ir į kelionę neišskridom...Jausmas atsikėlus - nors nusišauk, kai viskas šūdinai...
Ir oras, kaip čia pasakius - kai vakar žiūrėjau, tai šiuo metu 27 turėjo būti ir saulėta, planas nors prie ežero nuvažiuot buvo, o dabar nebežinau, ką daryt. Visiška vidurio amžiaus krizė
, nors to amžiaus liko gerokai mažiau jau, matyt
.
Kalbant apie idiotus, tai jie gal net ne tokie, bet żiauriai sunku susidūrus su žmonėm su absoliučiai kitokiom vertybėm, patirtim, pasaulio matymu. Turėjau vieną bendradarbę, padėk Dieve, ir jos gyvenimas, ir elgesys buvo visiška katastrofa, bet pasitikėjimas savim - aukštybėse. Man buvo visiškai nesuprantamas žmogus, kuris dar ir kiaulino nuolat... Dar brolis mane nervina su savo požiūriu į gamtą, gyvūnus - kenkia jam viskas - lapės, gervės, kačiukus maitina, o jų mamą spardo, nekenčia, man siaubas, kaip gyvenant kaime tai su gyvūnais elgtis...Stengiuosi vengti tų temų, bet...