Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai mintyse jau viskas sukrauta :D  tą ir norėjau pasakyt, kad pasiruošimas vyksta :mirksiukas: 

Vakar turėjau gan sunkią dieną fiziškai ir emociškai. Kai supranti, kad niekur nepabėgsi nuo bendravimo su tau nepatinkančiu žmogum. Net jei atsiribosi konkrečiu momentu, jis vėl sugrįš ir sujauks visą tavo pasaulį. Nekenčiu savim pasitikinčių idiotų :B​ 

Atsakyti

Nekenčiu savim pasitikinčių idiotų :B​ 

Joooooooo :D turėjau irgi situaciją...

Norėjau parašyt: 'tau pilnatis dar nesibaigė'? Rrrrrr

Atsakyti

Vakar taip smagiai su vyru pasivaiksčiojom, keliuose baruose pasėdėjom, vakarietišku gražiu miestu pasidžiaugėm. Man tai labai matosi miesto tvarkymas prieš NATO, Laisvės prospekto apylinkės, Narbuto g. Pjaunama žolė net mūsų kaime. 

Vakar kraują dariausi pagal širdies ir kraujagyslių programą, cholesterolis kaip visada didokas, bet dar suneramino ir inkstų funkcijos rodikliai. Pirmadienį turiu šeimos gydytojos konsultaciją, tada nuspręs dėl kitų išsamesnių tyrimų poreikio. Tai va žinokit, kad visiems nuo 45 metų priklauso šita profilaktinė programa, rekomenduoju pasigirti, jei jau siūloma.

Galvoju ką čia šiandien nuveikti, oras toks neaiškus.

Atsakyti

Aš tai košmarų prisapnavau - ir vyro šventinė vakarienė buvo visiška katastrofa ( mano akim), ir šalia Limit darbo beveik tuščioj aikštelėj atbula važiuodama sugebėjau 2 mašinas supilti, nes stabdžiai kažkodėl nesuveikė, ir jau nebežinau, ar sapnavau, ar pusiau miegodama sugalvojau, kad pramiegojom ir į kelionę neišskridom...Jausmas atsikėlus - nors nusišauk, kai viskas šūdinai...

Ir oras, kaip čia pasakius - kai vakar žiūrėjau, tai šiuo metu 27 turėjo būti ir saulėta, planas nors prie ežero nuvažiuot buvo, o dabar nebežinau, ką daryt. Visiška vidurio amžiaus krizė  :B , nors to amžiaus liko gerokai mažiau jau, matyt  :B  .

Kalbant apie idiotus, tai jie gal net ne tokie, bet żiauriai sunku susidūrus su žmonėm su absoliučiai kitokiom vertybėm, patirtim, pasaulio matymu. Turėjau vieną bendradarbę, padėk Dieve, ir jos gyvenimas, ir elgesys buvo visiška katastrofa, bet pasitikėjimas savim - aukštybėse. Man buvo visiškai nesuprantamas žmogus, kuris dar ir kiaulino nuolat...  Dar brolis mane nervina su savo požiūriu į gamtą, gyvūnus - kenkia jam viskas - lapės, gervės, kačiukus maitina, o jų mamą spardo, nekenčia, man siaubas, kaip gyvenant kaime tai su gyvūnais elgtis...Stengiuosi vengti tų temų, bet...

Atsakyti

Ai, dar žavi problemytė - kaip nuvykti iki oro uosto šeštadienį... Savo mašina, aišku ne, blyn, dičkis neprisiruošia teisių laikyt. Citybee jau nebegalima tuo metu parkuot. Kiek žiūriu taksų įvairiausių - kol kas nepriima išankstinio užsakymo. Bolt gal priimtų, nežinau, bet neduoda pasirinkt didesnės mašinos arba 2 iejų iškart... Teorinė galimybė - kaimynas su mūsų mašina nuvežtų, bet tai  klausimas, ar bus namie, o kitas - kaip išdrįst prašyt żmogų 3.30 keltis...

Tikėtis, kad ryte pavyks taksi užsisakyt - kad nebūtų taip, kaip sapne, kad liekam namie...

Atsakyti

Laba šventinę dieną

Ta KŠ programa pajauninta. Nuo 40 galima tikrintis. Pakvietė seselė pasitikrint. Tai dar 20€ į baseiną gavau☺️

Atsakyti

Restar, įsidėt naminio gyvūno akis ir paklaust ar pagelbėtų. Mane prieš faktą pastato. Va tau atostogos, o draugės žentui darbadienis. Jis negali nuvežt, tai tu nuveši. Į ikea nuvažiuosi. Klausiu kelinta? Tai 6.00 reik oro uoste būt. Vėl klausiu ar domėjos nuo kelių dirba ikea, prieš siūlydama tokius vėjus.. .Tai paklausiau kodėl apie kelionę sužinau eilinį kart paskutinė, o va dėl nuvežimo jau suplanavusi už mane viską. 

Atsakyti

Aš taip negaliu... Matyt, laiko tave labai gera drauge, pasitiki, kad neatsisakysi. Ką paskui 6 ryto Vilniuje daryt - nežinau... Kada veši?

Mūsų skrydis jau 6 val., vietų nepirkom iš anksto, tai reiktų apie 4 būt.

Man teks ne akis, o nebent lapės liežuvį įsitaisyt. Bet ne faktas, kad bus Vilniuje. Dar sūnaus draugas vairuojantis netoli gyvena. Sumokėtume kaip už taksi. Gal bandysiu klaust. Dar radom naktinį autobusą nuo Aušros vartų - važiuoja iki oro uosto. Be lagaminų būtų baika nueit.  Bet lagaminų ratukai ne tokiai kelionei skirti... Iki Aušros vartų - su Citybee, bet ne 1 reisu, irgi variantas. 

Atsakyti

O man  šnekos apie langų valymo prietaisus pažadino kokį tai užmigusį kūrybingumą. Ėmiau ir išsivaliau  tą balkono įstiklinimą. Nors ir netobulai, bet vis geriau nei buvo - gal jau 3 m . nevalyta, jei ne daugiau. Ir nieko nekainavo. :) Na aišku tuo pačiu ir kambario langą išsivaliau  ir dar balkoną apsitvarkiau.  Tai toks geras jausmas dabar. Kaip tik skalbinius džiausčiau, nes atėjęs lietus nebeleido džiauti atvirame balkone.

Restar, pasitaikė gi jums toks metas skrydžiui. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 liepos 2023 - 13:10

Liepos pabaigoj. 

Šią nakt palapinėj miegojau. Visgi reik man komforto... Gerai kad vilnones kojines turėjau🤭 ryte saulė bandė lyst tai prišilo.

Atsakyti

Teoriškai, tai kaip ir neturėjo būti didelių trukdžių. Gal ir be reikalo panikuoju dar. Keliauti gi galima. Tik tas laikas toks.

Atsakyti

Aš dar vis pasižvalgau į tuos stebuklingus skudurėlius.

Tai dar klausimas žinančioms. Ten matau  - rinkinys virtuvei i rinkinys voniai. Kiek suprantu tai abiejuose rinkiniuose tas pats baltas  šlapiam valymui ir tas bliginantis  nusausinimui. Tik vienur pirštinė, kitur  blynelis. gal žinot ar ten dar yra koks skirtumas. Juk jei nusipirksiu tą baltą šlapiam valymui ir blizginimui, tai turbūt gi jokio skirtumo, kur naudosiu? Ir koks skirtumas tarp piršinės ir   šiaip skudurėlio? Pirštinjė tipio patogiaus, ar su ja daugiau nuvalai?

Liniuka,, o tau kas nepatogus sakei nelankstus - pirštinė ar skudurėlis?

Atsakyti