Aaa, o aš matau raštą tokį senų laikų eglutę
Gražu man mažas kontrastas, bet tai kaip sudėtinga megzti, vargas akims, ypač tokiu tamsiu metų laiku...
Dieviškai gražu.
Turiu. Pirktybinį.
Laba,
Labai ačiū visoms pasisakiusioms apie ofisus Labai pagelbėjot Tyrimų skaitymas internete viena, gyvi paliudijimai kita
Apie kamščius kalbant, turbūt pagausėjo gyventojų Balsiuose, nes nei vienais metais nebuvo tokių kamščių nuo Žaliųjų... Iki mokyklos nuvažiuot užtekdavo 15-20 min. Dabar važiuojam 40-50..
Miegojau pietų miegelį šildomoj lovytėj, durpinio purvo maksi kaukėje ir auksinėje folijoje. #Pharaostyle. Rekomenduoju!
Laba, Labai ačiū visoms pasisakiusioms apie ofisus Labai pagelbėjot Tyrimų skaitymas internete viena, gyvi paliudijimai kitaGal ruoši kokio naujo biuro projektą? Galiu teikt rekomendacijas, kur pasidairyti įkvėpimo
Galiu pasiūlyt pagulėjimą molio kokioj duobutėj. Bet tik pavasarį, po lietaus. Užtat nemokamai. centrinės nervų sistemos stimuliaciją garantuoju!
Limit, apskritai, visuose Vln priemiesčiuose matyt padaugėjo. Iš mūsų pusės irgi šniūrais varo, o jeigu po darbo bandyt nusukt nuo Ukmergės pl į Avižienius visa amžinybė. Važiuoju geriau 3 km ilgiau per aplinkui.
o ryte tai išvažiavimas 5 min anksčiau sutaupo visas 20 min. Moksleiviam turbtū nelabai norisi...
Bet dar galvoju, kad čia ir gruodžio ypatumai
Katinėli, a kaip su šildymu beigi aukso folija? Muzikikės gali neleist.
Muzikytę kaimynai paleis
Šildymą parinksim geoterminį, su folija gal sunkiau, bet turiu nemažai agroplėvelės. Baltos. Tiks?
Cha - Katuk - šito net aprašymą pati nusipirkus turiu . Hm, negi iš pilkų siūlų, kuriuos vis vyrui dėlioju ir dėl modelio neapsisprendžiu, man šitą megzt sau? Bet eilėj nemažai norimų paprastesnių mezginių yra. Jeigu kas nori megzti - galiu dalintis .
Limit, man irgi smalsu - ar tu čia ką projektuoji, ar sprendi pati dėl savęs - ar verta išeiti į open space? mano manymu, tai visi abosliučiai open space yra skirti tik įmonės kaštų susimažinimui, bet nei kiek nesusiję su žmonių gerove. Intravertų košmaras .
Ai jo, yra gi tekusi ir man nelaimė dirbti tame open space.
Labai nepatiko ir vargino, nuolatinis - jei ne triukšmas, tai judesys. Dėmesį labai blaško, o to žinojimo kas darosi skyriuje - net per daug, apsikrauni nereikalingais dalykais, dažnai nueinama į asmeniškumus ir pan. Jau kokie 3m. turime dviese savo kabinetą ir tai yra tobula.
Tikiuosi taip ir liks, nes kaip tik planuojamas viso skyriaus persikėlimas į kitas patalpas, bet jau dabar spardausi, kad niekur nesikelsiu, nes man strategiškai būtų labai nepatogi lokacija, tai labai tikiuos, kad mūsų nejudins.