Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš po komandiruotės į Taliną lyg balandį irgi norėjau jį šeimai parodyti vasarą. Visiems patiko. BUvau prieš tai kolegės, kuri dažnai būna Taline, nes turi ten daug metų gyvenančią draugę, pavedžiota. Tai pravedžiau pro fainas vieteles irgi.

Baigiau tą megztinį milžinui, beliko galiukai. Gerai, kad sugalvojau suvelti siūlus prijungdama kamuoliuką, tai keliolika galiukų bus mažiau, tik prei rankovių ir kaklo truputį.

Atsakyti

Labas rytas, 

Gavau siūlų pirkį. Tai šviesus man labai patinka, bet įtariu, kad dukrai bus per plonas, o jei du sudėt, bus per mažai. Nu šūds.

Žalias gyvai pasirodė tamsesnis, bet visumoj patinka. Nepaisant to, kad teks susisukti. Nagai biškį niežti, galvoj idėjų kaleidoskopas, bet sąžinė neleidžia numest dar aną žiemą pradėto užsegamo kašmyro su šilku. Toks kažkoks jis nemotyvuojantis, ir net nežinau, kodėl. Šį savaitgalį turiu nemažai nemezgiminės veiklos, tai bus matyt kitą savaitę, kas nugalės.

Liniukos dryžiai tiesiog seilėtekį kelia....

Atsakyti

Labas rytas. Pagalvojau, kad vėl paskutines dvi tris savaites į darbą vaikštau tik su savo mezginiais, tai gal laikas pradėt vėl megzt :D Na, biškų gausiau, nei du vnt per metus. BEEET, va pirty pamezgiau kojinę (na, ok, užkulnį ir dar biškutį.. o juokėtės, kad tik skrolinu. nu bet aš savo (ne)pajėgumus žinau. Ir kad mankštos padeda- žinau. ir kad jas tingiu daryt - žinau :) ) ir jau jaučiu petį ir riešą. 

Užsi registravau namokamai į baseiną su kineziterapeute šeštadienį. Svarbu nestingėt nueit. Tikiuosi pavyks. Dar nebuvus savo rajono, nes realiai- brangu. Daro Sveikatos centra užsiėmimus savaitgalinius. Kai tik paskelbia, reik per kelias minutes spėt užsiregistruot, nes vietų nelieka. 

Atsakyti

Prisiminiau. Vakar jau po 12 nunešiau į dvynių kambarį sūnaus megztinį, sakau: "Va, numezgiau, bet dar neduodu, reikės išplaut, išblokuot". Ir tada sugalvoju ant savęs pasimatuot (nes sūnus neseniai matavosi prieš užbaigiant rankoves italian BO). Apsivelku, nustembu, kad kaip ant manęs beveik. Dukra pažiūri ir sako: "Žinai, reikia ir tau megztinį nusimegzt, tik šviesesnį". Taip nustebino tas pasakymas, kad net nesugalvojau kaip sureaguot. Iš vienos pusės taip miela, kad rūpinasi manim ir pagaliau "leis" man sau ką nusimegzt, iš kitos - taigi turiu aš tų megztinių, nevaikštau nuoga :). Klausiu: "Kodėl". Sako: "Taigi man 2 savo megztinius atidavei ir dabar neturi".  Kad naujų noriu, tai faktas, kad neturiu - netiesa :D. Bėdelė - nežinau ko norėt. Kaip pas Katuką - norų kaleidoskopas, o gal ruletė, kuri sukasi, bet niekaip nesustoja ties kažkuo konkrečiu. Ir laukiu tos gruodžio 5, kaip išganymo :D. Na, nesu naivuolė, bet tikiuosi, kad bent kiek prašviesės galvoj su spalvom. 

O pati galva patamsės šiandien :). Smogė suvokimas, kad pats laikas kirpykloj apsilankyt, prieš mezgėjas nesigražinau, bet va kitą savaitę nemažą renginį organizuoju, reikia bent kiek į žmogų atvirst. Netikėta buvo, kad pas mano kirpėją laikų kaip tik pilna šiuo metu. Gal dingo klientai per jos nušvitimo bastymusis. Būčiau nesupykusi, jeigu vėl būčiau negavusi, nes jau turiu alternatyvią kirpėją, kuri man visai patinka - apie žemiškesnius dalykus pasikalbam, o kirpimas - viskas taip pat idealiai, nereikia nieko sakyt :).

Va, megztinio kankynė. Geresnio vaizdo, jaučiu ir nebus :)

Priedas  48653b72-460f-4ffd-8e62-75a6b6fe0b76.jpg   431,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 12:17

ar pašvelnėjo Drops Karisma? nes kai mezgei,tai toks kandisė buvo,kiek čiupinau pirty...

Atsakyti

Ką aš žinau, neišdžiūvo dar. Mano sūnui nekando ant nuogo kūno, tai išgyvens. Išskalbiau skalbyklėje, koks ir buvo tikslas pirkti būtent šitą siūlą :). Kitą kartą tiek nesiaukosiu. Jeigu tikrai dar norės ir užeis man gerumas, imsiu kokių švelnesnį babininį siūlą ir jau tiek to, plausiu rankom, suksiu skalbyklėj. Kai sakau nesiaukosiu, tau turiu omeny - kančia buvo tą siūlą megzt, nemalonu pirštams, kai tokie dideli plotai.

Vakar bekalbant su broliu, tas garsiai pasvarstė, ko jam čia norėt, kad aš numezgčiau. Laimei, pasigirdo frazė - „Tommy Hilfiger tu man nenumegsi? “ Nene, sakiau, nenumegsiu, bus paprasčiau nusipirkt. Esu dovanojus kojines į žvejybinius batus ant ledo, nežinau, ar kada nešiojo, o jaunystėje numegzus megztinį. Tai jau tiek ir užteks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Vakar[/b!], 14:04

Sveikos! Ar moheris išskalbus smirdi saliarka? Nejaugi ta ožka tokio keisto kvapo? Teks balkone pašaldyti, nes kvapelis keistokas.

Atsakyti

Mano paskutinis blizgis, kur turėjau pirty - man labai smirdi. 

Atsakyti

man dropsų vilna su alpaka labiau smirda šlapia. Moheriniai tai visai nieko

Atsakyti