Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget, ar pas tave dabar bus 3 katės ir šo??? Man po ligonio kosminio gydymo tai dabar atrodo nebesuvokiama. O ir būnant namie matau, kiek visgi gyvūnui reikia dėmesio... Aišku, kai jų daugiau, gal vieni kitais užsiima. Nors būna, kad nesutaria, pratinimas vienų prie kitų - atskiras mokslas  :oh: . Katėms tualetų tada reikėtų 3+1, o tada jų valymas nuolatinis... O kur dar kokybiškas maistas.  Čia aš garsiai sau padūmojau  :hmm: .

Atsakyti

Taip, tiek. Aš iš gyvenimo tikiuos gerų dalykų, ir jie nutinka. Ne tik likimo dovanos, bet ir paprastos dovanos. Tiesiog man, tiesiog kad aš esu aš. Nuo Douglass iki asmeninio kvietimo į tarptautinę konferenciją.

Tik nepamezgu pastarosiom dienom - festivalis. Tiek puikios Muzikos ir bendravimo, uch!

Liniukos jalapenijos va reikalaujasi pagaminamos.

Atsakyti

Vėl kažkaip atsilikau nuo jūsų. Nors nieko ypatingo neveikiu. kai paskaitau Restar  ar niumos reikalus, tai pasijuntu pensininkė. :lol:

Labai gražios Restar nespalvotos kojinės. Tiesiog tobulos. 

Aš netikėtai irgi kojines numezgiau. Sūnus paprašė, kad nori tokių naminių, kai prie kompo sėdi apsimaut. Tai numezgiau tokias labai nevyriškų spalvų, bet ten buvo storesni kojininis siūlas (turbūt 6 gijų) tai rezultatas greitesnis, o kadangi ne į batus tai ir geriau storesnės...

Aš turiu skalbimo mašiną su džiovykle viename. 

Istorija buvo tokia. Irgi anksčiau buvau girdėjus kad neverta pirkt tokios. Bet sugedo mūsų turėta skalbimo mašina. išsikviečiau meistrą, Mašinos pataisyt nepavyko. Paklausiau meistro, kokią rekomenduotų pirkt. Jis patarė LG. Ir davė kontaktą tokio prekybininko. Iki tol mes turėjom tik iš viršaus pakraunamas dėl vietos, nes tos siauresnės, o LG tokių neturi. Atsidariau to prekybininko puslapį ir išsirinkau vienintelę rastą siauresnę. Bet kažkaip ten viskas keistai vyko, tai teko skambinti. Jis pažiūrėjo ir pasirodė, kad iš tiesų tos mašinos jau nebėra, ten kažkokia klaida puslapyje buvo. Tada klausė kodėl išsirinkau tą. Kai pasakiau, kad dėl matmenų, tai pasiūlė pirkt tokių pat matmenų, už panašią kainą, tik su džiovykle. Buvau pasimetus. Tada viena pažįstama sakė, kaip ji džiaugiasi būtent su džiovykle, kad jokios kitos nesirinktų, tai ir nusipirkau tą. Gal jau kokių 1,5 m kaip turim. Kol kas patenkinta. bet aš tos džiovyklės beveik nenaudoju  kasdienybėj. Tai negaliu labai ir vertinti. Šiaip skalbiu be džiovinimo, o kai kartais prireikia, pvz kokią pagalvę, antklodę išskalbiu su džiovinimu. Sūnus kartais skalbia su džiovinimu, kai staigiai ryte reikia kažką turėt sausą, o tai neskalbta.

Atsakyti

Kerpena, gal gali pasidalinti, koks modelis? Mums reikia pirmiausia išsiaiškinti, kur/ar pas sūnų toks aparatas galėtų tilpti. Ne pas jį, o pas ją tiksliau.  Turim apie apsilankymą išsimatavimui perpėti prieš 7 dienas, kad spėtų susitvarkyti  :lol: . Tvarkytis nesitvarko, nes draugė ligoninėj, ir jam nekas su nuotaikom... Ji jau pasiėmė akademines, nes mato, kad praleisto mėnesio nebepasivys su mokslais, nes pykina net į kompo ekraną žiūrėti,  jis planuoja  :oh: , bet sutarėm, kad sesiją šią kaip nors baigs. Labai tikiuosi, kad ras jai ką nors ir kaip nors gydymą pradės ir rpadės bent kiek gerėti. Nuo ligoninės „dietinio“ maisto vėl pradėjo atpylinėti... Sakė, kad namie jau buvo išmokęs gaminti taip, kad suvalgydavo ir viskas gerai buvo. Atpylinėjimas reiškia, kad maistinių medžiagų žmogui beveik nepkaliūna, net sunku įsivaizduoti, kaip dabar atrodo, jeigu man jau baisu žiūrėt buvo ir prieš 2 savaites...

Atsakyti

Restar, tai vis dar nerado priežasties?  :huh2: Santariškėse jinai?

Atsakyti

Restar  :4u: 

Neskalbiu. Nedžiovinu.

Po maisto beigi prosekaus laukiu pučiamųjų orkestro intro.

#kadumiaaaagzt???

Atsakyti

Neskalbiu. Nedžiovinu.

Kaip taip įmanoma be skalbimo gyvent? :D turi gal kokį kinietį-tarną tiem skalbimo reikalam įsitaisiusi? :D

Atsakyti

Apie duotąjį momentą kalbėjau.

Ir šiaip nelabai sureikšminu buitį. Viską, ko man reikia, pasidarau. Noriu remonto ir namų tvarkytojo. Planuoju 2026 įgyvendinti.

Važiuoju namučio. Gal net megztelsiu.

Atsakyti

Trečia diena nemegzta. Išsekusi vakare. Dabar net nenoriu pasakot, kokia šiandien durna diena :oh: . Gal ryt, nes tikrai neeilinė, kai kas jums bus gal įdomu.

Ligoninė Marcinkevičiaus, ten pasiguldė gydytojas, pas kurį privačiai lankėsi. Nesugebėjau šiandien net sūnui paskambint, gal kas ir paaiškėjo...

Einu vėl miegot. Jau pamiegojau grįžus, dabar pavalgiau dešros, nes man jau viskas vienodai ir vėl po kaldra slėpsiuosi. Paprastai pilnatis būna tik kitiem, bet šįkart  - man  :oh:​ .

Atsakyti

Restar, kas per kataklizmai pas tave?

Džiovyklė ir skalbyklė pas mane atskiros, bet sustatytos bokštu per padėklą. Labai patenkinta :) džiovyklę naudoju ne viskam - tik patalynėm, rankšluosčiam, striukėm, džinsam, kartais bliuzonam, jeigu vaikus ištinka - neturiu, ką apsirengt.

Medituoju ties 3 projektais - kurį pradėt. Neišsirenku. Tuoj, kap qqte kažkada mesiu kauliuką. Arba kojines pradėsiu 🤣🤣 

Atsakyti

Paskaičiau Kauno kataklizmus (VUojiezau).

Tikrai intensyviai dirbau. Nes nu.

Paskaičiau komentarus apie Rūtą ir draugą, ir pagalvojau, kokių dvigubų standartų visuomenėj gyvenam.

Numezgiau nugarą! Sukuos ties trim nebaigtukais. Vienas laukia sagų susiuvimo.

Atsakyti

Restar????

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti