Restar, gi turi dailininkų vaikų! Naudoki pagal paskirtį. Ir Niumos patarimuose daug racijos.
Niekas negimsta mokėdamas, ir stilius taip pat yra dalykas, kurio gali išmokti. Aš mokiausi, ir vis dar mokausi.
Restar nu būna gi tokių spalvinių tipų. Tu sakai netinka niekas. O žiūrėk atvirkščiai- tinka viskas kas patinka. Man atrodo aš iš tų pačių kur nei šilta nei šalta.
Gadget vyriškų mrgztukų nešiotojas bent jau sutinka juos nešioti
ir tas yr gerai. Man smagu jei kas nešipja mano mezginius.
Uff dar neblogai prasimynėm šian. Nebuvau dar gruodį mynus dviračio nielad
....
Dailininkas vaikas jau užsikniso nuo mamos klausimų ar tinka/dera tas ir anas
Net taip?
Restar, man iš šono skaitant tiek, kiek tu parašai, atrodo, kad sau esi dalykų užsispaudus, ir būni patogi visai šeimai. Pamenu, kad pagal charakterio tyrimo klausimyną ir esi mediatorius pagelbėtojas.
Aš gi inovatorius vadovas. Man mano gerbūvis ir mano šeima yra prioritetas. Darbas - tik po to, ir turi būti mielas, malonus, įdomus (mėgstu dirbti savo talento zonoj) ir nešt gerus pinigus. Gerų žodžių ir prosekaus beigi puikios muzikos ir kašmyro/šilko gyvenime privalo būti.
Iliustracija buitinė tokia: butike aš ramiai paklausiau ar yra dydžio ant mano gražių akių, o draugė sakė jautėsi stora su M.
Mintis: FABIANA FILIPPI pilna pastelinių spalvų, matavimuisi paruošta. Ten tik nereikia į etiketes žiūrėti, nulių daugoka.
Gadget, kiekvienas gyvenam savam kailyje ir kitu netapsim
.
Ilgokai su malonumu megztelėjau šaliką tuo anglišku ar kokiu stulpeliu. Tai biškį ant vietos mezgimas, bet toks purus šalikas bus. Jeigu dukra nenorės, mielai pati į jį susisuksiu. Bet ryt jau ką kito pradėsiu, nes šalikas tpks bus ilgai grojantis, kurį bet kur galima megzt. Gruodžio 20 megsiu kine, bilietas yra. Ryt dovanas reikia pradėt...
Liniuka labai sužavėjo Loro piano iš mano siūlų. Bet tau nepatiktų nes reik iš 3 siūliukų megzti bet nan daug labiau patiko negu iš woolyy. Dar mados garaže pirkau tod&duncan. Tas mažiau patiko bet irgi neblogas. Bet nusimezgiau bordini megztuką iš jo
Ko labiausiai nemėgstu, tai persivyniot siūlų. Bet kadangi čia iškart susuka į atskiras rites, tai ir nusipirkau
Tikiuosi užteks 400 g.