Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj gražus tas žalias. Čiupinėjau. Tik kaži ar spalvos neleis

Atsakyti

Labos

Restar balionas.  :4u: Šiandien kažkur mačiau, kad blakstienos dailesnės auga nuverkus.  :4u:  Penktadienis tikrai kažkokia kataklizminė diena buvo, kur ir man viskas kažkaip kitaip dėliojosi ir krito. Tokiom dienom įsijungiu vidinę ramybę ant max ir vis kartoju, kad “man viskas išeina į gera”.

Dukrą irgi raminau, kad čia ne Amerika, kur bet kas gatvėj ar mokykloj šaudo, realiai čia dar kartą lietuviškas smurtas artimoj aplinkoj, stipriai eskalavęs. Kiekvieną kartą baisu ir kiekvieną kartą norisi padrąsinti paauglius mylėti gyvenimą, o ne jo bijoti. Nudžiugino žmonių pilietiškumas ir sugebėjimas greitai žmogų rasti. Merginų gaila… Vyrų baisu  :unsure: 

Mezgu. Suknelės jau rankovės ties pažastim, tai jau neužilgo turėsiu. Dar pradėjau ciklameninę sophie, užsikrėčiau mada.  :D Turėjau likusį kamuoliuką nuo megztuko, o šiluma ant gerklės visad gerai.

Namus puošim turbūt kitą savaitgalį. Šiais metais nenoriu eglės, nu daug vietos ji užima ir sudžiūna staigiai mano šiltuos namuos. Planuoju puokštes iš eglišakių daryti. Ir dar snaigių ant langų prikabint. Lempučių nekabinu, trigerina jos mane iki migrenos. Praeit mieste gražu, bet namie turėt tikrai ne man. Žvakės pas mane non-stop dega.  Prisiminiau, kaip Olaivai būrėt.  :D Tai aš ta prie raganaičių, kur ir žvakės, ir smilkalai namie nuolat pakaitom.  :D​ 

Atsakyti

Restar, čia į džiovyklių temą. Nuotaikai praskraidint. https://www.instagra...jFseXc0ZmNsZmds

Atsakyti

Pagaliau užtrauktukas įmontuotas, pasimatavo, patenkintas, valio :)  ryt nuo pažastų žemyn kūnas bus mezgamas.

Tik paprašė nelaukt kalėdų, jei per kitą sav jį numegsiu, kad duočiau nešioti :D dar niekad mano jaunuolis nebuvo taip susidomėjęs mamos megztu aprėdu :)

Likau be knygos prieš miegą. Trys bibliotekoje rezervuotos, bet aš toli gražu dar ne sekanti

Atsakyti

Restar, čia į džiovyklių temą. Nuotaikai praskraidint. https://www.instagra...jFseXc0ZmNsZmds

Wolf :D

Atsakyti

Aš netikėtai pasinešiau į puošimus. Ir Palangos namus. Ir namų namus :) akcijos padeda. Maximoj, pigu.lt prigriebiau girliandų, žaisliukų, kokių norėjau atspalvių netiėtai radau už ne per brangiai. 

Sėdėjau išsidėiojus  viską ant grindų ir rišau žaisliukus ant žvynelių siūlo :D lemputes radau nuo anksčiau. Rytoj reikės lipnesnės izoliacijos nupirkt, nes dabartinėm nepavyko pritvirtint į lango nišą visą kūrinį.

Ir dar pamezgiau. Atrodo, pavyksta. 

Atsakyti