Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kada tau operacija? ar tu jau po ?

vakar ryte dariausi CA125 ir Roma indeksą, tai po pietų atėjo atsakymai, viskas tvarkoje. Mistika su tais baisuliniais skausmais, panašu,kad ginekologinės bėdos atmestos, lieka inkstai, tulžis ir gal stuburas prie įtariamųjų. Jau vakar pasigooglinau, kad prie mano namų ligoninėj priimamasis atidarytas, tai jeigu ką, savaitgalį mausiu. Labai man sarmata priimamajan kreiptis ne su trauma, o paūmėjusiu užsitęsusiu skausmu, nu bet patys daktarai ne kartą yra pasakę-važiuokit ten, greičiau gausit visas paslaugas. Tai jei skaudės, važiuosiu

vėl įkišiu savo trigrašį...

dėl kiaušidžių  baisūs skausmai būna tik, jei ten cista susidaro kokia ir apsisuka apie savo kojytę.. net ir onkobėda skausmus sukelia, tik kai jau metastazės būna...ir skaudėti turėtų pilvo apačioje, jei pilvo viršutinė dalis, tai labai maža tikimybė, kad bėdos dėl ginekologijos..bet .moterys pirmiausia linkusios ginekologinių bėdų ieškoti..

dar kasa ir žarnynas  gali būti...

ir taip, priėmime padarys daug tyrimų, kurie poliklinikoje būtų mokami, taipogi ir echoskopiją ir gal  KT. 

Ir kur,Olaiva, pirkai šviestuvą prie fotelio...mantokioreik..

Atsakyti

Iš likusios bulvių košės - piemenėlių pyragas, jeigu faršo turi. Kažkodėl aš šio patiekalo šiam sezone dar negaminau, o patikdavo chebrai...

Atsakyti

vėl įkišiu savo trigrašį...

dėl kiaušidžių  baisūs skausmai būna tik, jei ten cista susidaro kokia ir apsisuka apie savo kojytę.. net ir onkobėda skausmus sukelia, tik kai jau metastazės būna...ir skaudėti turėtų pilvo apačioje, jei pilvo viršutinė dalis, tai labai maža tikimybė, kad bėdos dėl ginekologijos..bet .moterys pirmiausia linkusios ginekologinių bėdų ieškoti..

dar kasa ir žarnynas  gali būti...

ir taip, priėmime padarys daug tyrimų, kurie poliklinikoje būtų mokami, taipogi ir echoskopiją ir gal  KT. 

Ir kur,Olaiva, pirkai šviestuvą prie fotelio...mantokioreik..

Na ne tik moterys linkusios pirma ginekologinių bėdų ieškoti,bet ir daktarai nukreipia būtent ten. Gerai, kai pavyksta atmesti,bet va surasti tikslią priežastį sudėtinga,kai tas skausmas pilvo apačioje migruoja

Atsakyti

Šviestuvas iš Ikėjos ;)

Atsakyti

Sveikinasi vienarankė :D  Nu kaip nepatogu be dešinės rankos :B Ligoninės nuskausminamieji jau išsivaikščiojo, tai jau yra reikalų :B​ 

Atsakyti

nu, tiesos yra. Yr, pvz buvę, kad chirurgas moterytę , staigiai pašokusią iš lovos  ir,susvaigus galvai, griuvusią ir prasikirtusią antakį, dėl ko ir kreipėsi į priėmimą, atsiuntė kaži kodėl ginekologams konsultuoti.. :unsure: Nėščias, kurios kreipiasi į priėmimą dėl aukštos temp, kosulio irgi pirmu taikymu- ginekologams, ne terapeutams siunčia..  :oh:

Liniuka, Olaiva  :4u:  :4u:  :4u:  

Pavasarėja... net keista, kaip tas sniegas nyksta, o balų beveik nėra... Mūsų kiemas visas dar gerokai po sniegu, bet mieste jau gatvės,šaligatviai  nutirpę ..   o aš net batus ,tinkamus po žliugę braidžiot, susiieškojus jau buvau.. Smagu,kad neprireikė .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 06 kovo 2026 - 18:50

Liniuka :4u:  kiek maždaug reiks pakentėt?

Maistas? Menkės kepsneliai. Kažkaip šaltibarščių nenoriu.

Rozmarinijus pataisytas. Nu kažkaip... kažkas ne taip. Įtariu siūlas :D arba aš. Nešiosiu, bet džiaugsmo kažkiap nedaug.

paėmiau kažką keisto. Turiu iš seniai seniai tokį virvutės tipo paveltą meriną. Nu ir sugalvojau 7 nr virbalais tokį tipo užmeztuką nusimegzt. Nei man jo reik nei ką, bet tie smegenų posūkiai kažkokie nepaaiškinami :D 

Atsakyti

Liniuka  :4u: . tai tu dabar karalienė namie - galėsi šeimynai tik nurodinėt  :D . Kiek laiko biuletenis? Kada jau kompu naudotis galėsi - ar viena ranka barškinsi? :)

Ginekologinėm temom šnekatės - blyn, ir šią savaitę niekur nepaskambinau, kad dėl operacijos užsirašyt pasikonsultuot... Nes aišku, nežinau ir kur geriau skambint, pas ką norėt pakliūt... Ir norėt neužtenka, aišku :). faktas, kad esveikatoj nieko beveik nerandu, tik telefonas suveikia - bent į eilę kokią nors užrašo.

Atsakyti

Aha tik pirštu rodau :D Kol kas visi labai paslaugūs, bet spėju kantrybės porai dienų užteks :D 

Nedarbingumą pasiėmiau savaitei, nors siūlė dviems. Bet po anos rankos žinau, kad nebūtina. Skausmas tai tik 1-2 dienas, o paskui tai tik nuo judesio. Jei nieko nedarai tai ir neskauda. Bet koks geras jausmas atsibust ryte ir niekas neužtirpę :wub:​ 

Atsakyti

Lauke pavasaris :wub: Po Kazį pasivaikščiojom, bet žmonių daug, tai visko net neapėjom. 

Atsakyti

Mano postas kažkur pasiklydo :hmm: 

rAšiau, kad buvau mieste, bet Kazį apvažiavau ratais kvadratais. Tiek auto, kad net nesinorėjo ieškot vietos.

Bet užtat apžiūrėjau dukros naują butą. Ech tas jaunimas :wub:​  džiugu, kad tėvus lenkia visu kuo.

Atsakyti

Labas, 

Liniuka, greito gijimo :4u: Ir visom sveikatos :4u: 

Grįžau iš krašto nepopuliaraus tarp turistų. Baku darbinei kelionei išpuolė. Tai ir stresiuko teko apturėt, nes kaip tik Iranas biškį apšaudė Azerbaidžaną🙈 Tik atskridus taksistas apscamino🙈😅 kaip laukiniais Vilniaus oro uosto taksų laikais. 

Įsėdant sutarėm kainą ir kad duos čekį. Tai už 20 min kelio galiausiai kaina pasikeitė iš 20€ į 40€ ir čekio neturėjo 🙈🙈 Rado kažkokį popierių bardačioke, atplėšė gabalą, ranka sumą parašė ir pasirašė 🙈🤣🤣 va prašom ir čekis🤷‍♀️ O šiaip miestas blizga tviska, labai gražus senamiestis. 

Šiandien mieste mašinų kaip darbo dieną, kamščiai net didesni vietom. Vaikas mano iš centro į autobusą namo net netilpo😅
Mes ryt gal į Kaziuką pasiryšim. 

Gerai, kad sniegas taip gražiai tirpsta, bet pas mus soduose toooookios balos ir vėžės išmaltos dar tarp ledinių šonų, kad mašina blaškosi ir dugnu braukiu🙈 ir purvynas baisus. Greičiau jau viskas nutirptų. Bet šiaip oras labai gražus🥰

Atsakyti