Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nes savivaldybė didelė. Dirbančiųjų skaičiumi. Dalis darbuotojų jau dabar turi nutolusius ofisus. Ir jeigu ką -pagrindinis pastatas irgi yra nuomojamas, nes savininkas-ne savivaldybė.

O tais visokiais klausimais galit pakalbėt su vienu tarybos nariu, jis mėgsta "paieškot sliekų" :D 

Bet aš irgi nesuprantu, to atstumo noro (nu nes kainos proporcingos atstumui nuo centro). Ir mielai likčiau čia. 

Pvz ta pati Sąvaržėlė yra apžvalgyta (ne mano asmeniškai) šikna ten, tai ką siūlytų. T.y. tuose žemesniuose aukštuose tamsuma nežmoniška.

Heros- nenori PVM mokėtojų. Burės neturi laisvų. Artery-branguma neįkandama. Europa-realu, bet yra šio to nepatinkančio. Flow-neturi ką pasiūlyt pagal kriterijus. Ko dar nepaminėjau :hmm: 

Atsakyti

Kad būtų linksmiau tylėt :D Priedas  Messenger_creation_0D269275-2F2D-4818-A217-B30293063D0B.jpeg   257,42KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Messenger_creation_1CA18486-E0B7-448C-8776-36C059737B4E.jpeg   288,74KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Messenger_creation_81BE1E9C-B0BE-4162-924E-927A89BF49E4.jpeg   235,98KB   0 Parsiųsta kartų Ant manęs tik tokis lievas selfis :D Priedas  Messenger_creation_A9C1971A-8888-4570-A8AD-55C071B626C5.jpeg   211,91KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti

Tobulas megztinukas, gyvai milijoną kartų gražesnis dar ♥.

Kaip vyras, ar tau pavyko nesusirgt?

Atsakyti

Labai graži plaukų spalva, katuk, ir puikiai dera prie megztuko. Tokia žalia / butelis miške 🥰😍😎

Atsakyti

Tobulas :wub: O dar ta tikroji spalva n kartų gražesnė :wub:​ 

Atsakyti

Tobulas megztinukas, gyvai milijoną kartų gražesnis dar ♥.

Kaip vyras, ar tau pavyko nesusirgt?

Vyriškis stebuklingai pasveiko :D  nu beveik. Parą laiko buvo ne kas,bet to praėjo.

Aš vakar po piet kažkaip šlykštokai jaučiausi, galvojau, jau amen. Bet šiandien visai normaliai. Tai galvoju, kad biškį kokį procentą gavau to viruso, bet imunitetas pasitvarkė

Atsakyti

Megztukas- vienas iš nedaugelio mezginių, kurie mane tenkina 100 proc. Daug kam nepatiktų rankovių ilgis (nes nutrumpinau), bet man patogu ir manau, kad visai tinka prie mano įpročių ir stiliaus.

Atsakyti

Mezgu :wub: Maggie cardigan iš kašmyro. Debesėlio švelnumo :D Dar atradau, kad galiu su operuota ranka sekatorių valdyt :D Nusikarpiau hortenzijas, rytoj galimai dar ką nors genėsiu :B​ 

Atsakyti

Liniuka, ar ne per greit judini rankas? :) Kokį kašmyrą Maggie mezgi? Cardiff ar tą, kur per pirtį bandei atsikratyt, ar dar kokį kitą? Aš kaip tik vakar savo Maggie apačios atnarą pasiėmiau užbaiginėt. Nes daugiau mezgiau kitą megztuką, bet atėjo laikas nuspręst dėl ilgio, tai ... numečiau, kol susikaupsiu pasimatuot ir apsispręst. O Maggie nedaug man belikę, būtų gerai iki 03.21 brančo pasibaigt. 

Katuk, fainai, kad neįsirgot. Mano mažė sirgt pradėjo, gal pavyks apsveikt per savaitgalį.

Atsakyti

Tie pirtiniai. Bet kadangi man jie per ploni iš trigubo pasirodė, nu tai šoviau ketvirtą siūlą Cardiff prime :B Auksinė, ne tai kad kašmyrinė ta Megė gausis :B​ 

Atsakyti

Mano irgi beveik auksinė :). Gerai tik kad siūlai pirkti pas mane atskirai ir ne visas kainas pamenu :). Būsim abi auksinės Megės :D.

Dabar neršiu siūlų modeliui Petricor. Tai pas Astą dairausi, tai dar pora variantų nusižiūrėjau. Labai noriu malonumo megzti ir išskirtinesnio rūbo. Ir modelis seniai pirktas :).

Atsakyti

Tie pirtiniai. Bet kadangi man jie per ploni iš trigubo pasirodė, nu tai šoviau ketvirtą siūlą Cardiff prime :B Auksinė, ne tai kad kašmyrinė ta Megė gausis :B​ 

Pagooglinau ir Megę, ir kiek tas Cardiff kainuoja. Prognozuoji, bus dar šiltesnė žiema? Nes 3 siūlai kašmyro plius vienas kašmyras kaip mohera man skamba -45C.

Labas rytas

Vakar ir užvakar fyfinėjau su basutėmis.

Atsakyti