Apie trauka kazkaip nepagalvojau. Reikia zinoti kurioje vietoje jušką statyti.
Labukas
Koks saltas rytas... Bet sia sav dar grazius orus zada
Kraunu skaneri,ne ka daugiau nei vakar-118.. Ir kur tas ju biziakas

QUOTE(giega @ 2019 09 18, 09:02)
Labukas

O man tai senatve - atsikeliau 5

Lapė kiemu šlaistėsi, tai galvojau mano byglis namus nuvers

As keliuosi i darba 6h,tai laisvadienuais irgi panasiai oabundu
Atvariau per anksti i pirma taska,tai va rasineju

QUOTE(giega @ 2019 09 18, 11:28)
As keliuosi i darba 6h,tai laisvadienuais irgi panasiai oabundu

Pas mus boileri tikrinti (kasmetinis patikrinimas) atvare 7.50am

o a6 6iandien skai2iavimais u=sivertus, bet gerai, greit laikas eina

O cia jau tavo uzsakymas ar uz kazka skaiciuoji?Bus kokiu procentu?
As jau namie
Dar i pasta uzlekiau-vienus mb batus pridaviau,kitus paemiau
Situos matuojas ir jei netinka,krepsely dar 3 poros idetos
Vieni kaip ir patiko,bet 9dyfis par mazas,o 10 per didelis
o pusuniu nera..
As jau namie

Vieni kaip ir patiko,bet 9dyfis par mazas,o 10 per didelis

ne, giegut, kol kas čia skaičiavimai. O ir procentai tik mėnesio gale.

Gale pradzioj,bet svarbu i kisene
O kaip siaip darbas? Patinka?Geriau nei buvo ar dar sunku palygint?Man pvz senam depe daug labiau patiko,ten visiems px kaip,svarbu darbas padarytas.. O sitam labai daug demesio i sauguma(safety).. va ryt kazkokua komisija( ko anam depe gyvenime nebuvo) jau dabar menedzeris i bendra grupe raso-sudiziuret aprangas,nusiplaut masinas,viska tvarkoj palikt..

O kaip siaip darbas? Patinka?Geriau nei buvo ar dar sunku palygint?Man pvz senam depe daug labiau patiko,ten visiems px kaip,svarbu darbas padarytas.. O sitam labai daug demesio i sauguma(safety).. va ryt kazkokua komisija( ko anam depe gyvenime nebuvo) jau dabar menedzeris i bendra grupe raso-sudiziuret aprangas,nusiplaut masinas,viska tvarkoj palikt..
QUOTE(giega @ 2019 09 18, 23:12)
Gale pradzioj,bet svarbu i kisene

ką ten gali suprast per 3 dienas...

Labukas
O as siandien laisva
imete foto i chata,kaip viskas grazu ir tvarkinga
ir tikrai labai mazai siuntiniu..
Na ka,pagulinejau valandele,reik keltis.. plaukys nusidazysiu,namus susitvarkysiu.. iki vietinio shopingo nuleksiu.. Valgyt yra vakaryksciai balandeliai,tai nieko ir nebedarysiu
O as siandien laisva

Na ka,pagulinejau valandele,reik keltis.. plaukys nusidazysiu,namus susitvarkysiu.. iki vietinio shopingo nuleksiu.. Valgyt yra vakaryksciai balandeliai,tai nieko ir nebedarysiu

aš vakar prisiviriau didžiausią puodą barščių ir plovo.Ir dar vakarienei grybų prisikepiau
rami žodžiu.
Šiandien jau spėjau pas psichę pabuvot, grįžus reik ryžą išmaudyt...bus burzgimo ir spardymosi

Šiandien jau spėjau pas psichę pabuvot, grįžus reik ryžą išmaudyt...bus burzgimo ir spardymosi