dėkui. Jau sėdim su sese arenoj

Geru ispudziu is koncerto

parvykom
nu... nauja koncertinė programa, hitai keli tik gale, taip kad viltys truputį buvo per didelės. Gerai, bet ne taip, kaip tikėjausi :

Labukas
Kazkada buvau Mamontovo koncerte,visi rekia-dainuok lauzo sviesa ir panasiai,o jis ir sako-kodel jus norit klausyt tik senas dainas,juk dainininkai kuria ir naujas,juk ir jas pristatyt reikua
tai jazkaip po to biski kitaip ziuriu i naujas programas..
Vakar netiketai draugai atvare,tai biski pavakarojom.. Siandien mb i kazkokius kursus isvares,vel visai dienai.. Tai ziuriu per CTC ta Malefisenta,lygtai macius,bet nepamenu.. Paskui eisiu i antra dali,lygtai nuo kitos sav jau kine rodys
Kazkada buvau Mamontovo koncerte,visi rekia-dainuok lauzo sviesa ir panasiai,o jis ir sako-kodel jus norit klausyt tik senas dainas,juk dainininkai kuria ir naujas,juk ir jas pristatyt reikua

Vakar netiketai draugai atvare,tai biski pavakarojom.. Siandien mb i kazkokius kursus isvares,vel visai dienai.. Tai ziuriu per CTC ta Malefisenta,lygtai macius,bet nepamenu.. Paskui eisiu i antra dali,lygtai nuo kitos sav jau kine rodys

QUOTE(giega @ 2019 10 19, 12:02)
Valioooooo!!!!! Laukiu nesulaukiu
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 19, 13:45)
Valioooooo!!!!! Laukiu nesulaukiu
Jau rodo ta filma

Labukas
Mes vakar i ta Joker nuejom..KAip filmas tai labai istemptas,labai nuobodus..Bet tas artistas tikrai oskara gaus,jau vaidyba
KAlbinu SB eit i ta Malefisenta,bet dar spardos
Mes vakar i ta Joker nuejom..KAip filmas tai labai istemptas,labai nuobodus..Bet tas artistas tikrai oskara gaus,jau vaidyba

KAlbinu SB eit i ta Malefisenta,bet dar spardos

Maniškis irgi nedega noru, kaip matau, bet nieko prieš nesako, zino kuo gali baiktis jam jo atsikalbinejomai
Siandien vaziuojam pas savo bebenciuka. Prikroviau palendricų. Uzmirsau jo megstamu raudonuju ikru nupirkti, varysiu i parde paimti

Siandien vaziuojam pas savo bebenciuka. Prikroviau palendricų. Uzmirsau jo megstamu raudonuju ikru nupirkti, varysiu i parde paimti
o aš sesę namo išleidau ir galvoju eit ar neit koncertan Katedroj...

labs iš ryto 
šąlu subinę prie psichologės durų. Kol kas įleis.
Vakar visgi nulėkiau koncertan, nepasigailėjau. Gražu man vargonai, o dar ir šalia operos solistė, tai šiurpai per kuprą bangom ėjo

šąlu subinę prie psichologės durų. Kol kas įleis.
Vakar visgi nulėkiau koncertan, nepasigailėjau. Gražu man vargonai, o dar ir šalia operos solistė, tai šiurpai per kuprą bangom ėjo

Labukas
Saunuole,kad visur lankaisi
Ruosiuos darban,pirmad,daug neturetu but,bet musu menedzeris atostogose,tai idomu ka kitas sudes..
Saunuole,kad visur lankaisi

Ruosiuos darban,pirmad,daug neturetu but,bet musu menedzeris atostogose,tai idomu ka kitas sudes..
Gal koks jamamas 45+ solidus vienišas vyriškis