QUOTE(ievakata @ 2026 02 25, 07:27)
Sveiki, aš kai gaunu sms žinutę kad išsiuntė pasikeičiu adresą į paštomatą ir ok, ar kažkas pasikeitė? Dar prieš porą dienų tą patį padariau.
ne dėl paštomatų, o dėl siuntimo Lietuvoje į skirtingus adresus. Aš siunčiu ir tėvams. Pasidariau tą Subscribe naujam kremui, kad sau atsisiųsčiau, bam jie kažkodėl priskyrė jį tėvų adresui, gerai, kad pamačiau. Kol radau kaip pakeisti, nes nėra jokių mygtukų. Reikia pačiam kaip mokslininkui susiorientuoti, kad adresas keičiasi atsisakant prenumeratos, nors jos ir neatsisakai tada, o tik adresą keiti. Man tokie brainstormai labai nepatinka. Mokame pinigus, tai tik teigiamą patirtį turime gauti, o ne aiškintis su robotais. Kaip aš nekenčiu tų visų robotų, negaliu
Papildyta:
šiandien dar didesnis bajeris. Gaunu žinutę, kad kurjeris susisieks, nes siuna iš ee (iherbo) jau atvyko

Nors visos siuntos jau atvykę pas mane! O mamai jos siunta išsiųsta tik vakar vakare. Tai kas čia per bajeriai? Pakartotinos žinutės? Žodžiu, sugedo jie kapitaliai, nebuvo anksčiau tokių nesąmonių, vien tik teigiama patirtis buvo.