Saintlina, su laimėjimu

smagu.
Pou, amariliai vasarą sodinami į dirvą pavėsy, kad sustiprėtų, kad pasiruoštų žiemos sezonui arba galima su vazonikais išdanginti lauk, kad po akim nesimaišytų. Sunkiausia sutalpinti viską, kai daigai užkariauja palanges.
Dabar aikšenkit visos konditerės. Klausiau Gonziaus, nieko neišpešiau naudingo, tai dabar tardysiu jus

Gavau gerą gabalą kažko, kas gali būti šokoladas be cukraus. Kartus, nevalgomas šiaip, toks koks yra. Išvaizda panašus į nekartų šokoladą, skylėtas toks, šviesus. Kvepia. Kur man dabar jį dėti, ką su juo galima padaryti? Sakė, kaitinamas ant vandens sušoko ar sutraukė, kažkas tokio. Ir kaip tas gabalas gali būti vadinamas?

Gal kuri žinot, Saintlina, a?