QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 23, 21:53)
Gavau gerą gabalą kažko, kas gali būti šokoladas be cukraus. Kartus, nevalgomas šiaip, toks koks yra. Išvaizda panašus į nekartų šokoladą, skylėtas toks, šviesus. Kvepia. Kur man dabar jį dėti, ką su juo galima padaryti? Sakė, kaitinamas ant vandens sušoko ar sutraukė, kažkas tokio. Ir kaip tas gabalas gali būti vadinamas?

Gal kuri žinot, Saintlina, a?
kaip ir juodas šokolodas turėtų būt, jei kartus. Bet skylėtas ir šviesus jis neturėtų būti. Garų vonelėj vis tiek turėtų lydytis. Jei ką, gali pirmiau grietinėlės ar pieno truputį pašildyt, tada šito šokolado dėt ir maišant tirpint.
Kaip vadinamas, neįsivaizduoju. Bet jei tai konditerijai skirta, tai tikrai rasi, kur panaudot

Gali sutarkavus dėt į pyragą ar tortą, keksiukus, apibarstyt ką nors, triufelius daryt, karštą šokoladą.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 24, 07:18)
Kažin jei dukrą dabar tik ikrais šerčiau, rezultatai būtų kaip Saintliniuko, ar jau tik jos vaikams tai atsilieptų
nepabandžius nesužinosi

bet aš nėščia būdama vos ne tik jais maitinausi
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 24, 07:55)
Vyresnė tikrai į vyrą- tik istorijoj nusimano. Už tai mažoji į mane, labai gudri mergina