Šildomes prie židinukų, pečiukų ir t.t. ir plepam toliau

, tik foto
 , tik foto  nelabai draugauju su facebooku aš
 nelabai draugauju su facebooku aš  

dabar nebent į birśtoną nulekiam,bet jau retai
  Pavalgom pietus ir eina ant sofkutės miegoti, dabar parėjau, dar ji miega. Pasidariau kavos ir prie kompo, išgersiu tada eisiu dar pasijoginti
 Pavalgom pietus ir eina ant sofkutės miegoti, dabar parėjau, dar ji miega. Pasidariau kavos ir prie kompo, išgersiu tada eisiu dar pasijoginti  tam tarpe gal nubus, tai duosiu kavos ir sausainių, nenubus, tai tada tik vakarienės gaus. Dažnai tik apie penktą valandą pabunda, praktiškai vėl pavalgo vakarienę ir nakčiai ruošiamės. Po pusryčių neleidžiu gulti iki pietų, nes paskui nevalgius liktų, ir aplamai vien tik sofkė, patampau aš čia ją, tai į virtuvę nusivedu, tai vartyt žurnalų duodu, kažkaip laiką ištempiu iki tų pietų, nes kitaip jokio rėžimo
 tam tarpe gal nubus, tai duosiu kavos ir sausainių, nenubus, tai tada tik vakarienės gaus. Dažnai tik apie penktą valandą pabunda, praktiškai vėl pavalgo vakarienę ir nakčiai ruošiamės. Po pusryčių neleidžiu gulti iki pietų, nes paskui nevalgius liktų, ir aplamai vien tik sofkė, patampau aš čia ją, tai į virtuvę nusivedu, tai vartyt žurnalų duodu, kažkaip laiką ištempiu iki tų pietų, nes kitaip jokio rėžimo ?žvejok kokį fricą
 ?žvejok kokį fricą 
 Tai, jei ir nukristų nieko tokio, dukra sako ir prie manęs krenta, nieko nepadarysi. Nu galvoju, neguldot į spec. lovą , tada tegu kritalioja. O lova yra pastatyta, nu neguldo ir vsio, pasakiau kartą, daugiau nesigilinu, galvoju tegu daro ką nori
 Tai, jei ir nukristų nieko tokio, dukra sako ir prie manęs krenta, nieko nepadarysi. Nu galvoju, neguldot į spec. lovą , tada tegu kritalioja. O lova yra pastatyta, nu neguldo ir vsio, pasakiau kartą, daugiau nesigilinu, galvoju tegu daro ką nori 
 O nelabai ką čia sužvejosi namie sėdėdama
 O nelabai ką čia sužvejosi namie sėdėdama  

?žvejok kokį fricą
 ?žvejok kokį fricą