Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ingrida, gavai ledų ? Atvažiavo žmogus iš Pnv, sakė, kad nudavė ledais. Kaip tik virš tavo ūkio debesis juodas kabojo. Ir vaivorykštė.
Tikiuosi, ne gėjai susirinkę buvo ? liezuvis.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gavau IK,bet tokia smulki kruša,nuostolių nepridarė.Kaip tik obuolius skyniau. ax.gif Tai gerai,kad pas tave nebuvo.,gal grybų neišgasdins? ax.gif Nėra grybų,juodai nėra. ax.gif
Atsakyti
Laba,

jei pusryčių neateinu tai nors vakarienę susirinksiu ax.gif
Žinau, kad jums juokingai skambės, bet ir aš svorio priaugau biggrin.gif

Buvusioji tikiuosi tyrimai nieko blogo neparodys 4u.gif pavyks susilopyti.
Neseniai ir aš po procedūras vaikščiojau, jau seniai taip blogai nebuvo. Ale šįkart ir procedūros nelabai padėjo. Šeimos gydytoja siūlo tyrimus, bet negaliu darytis, pavasarį med. komisiją turiu praeiti, o jei kas nors tyrimuose pasimatytu tai bėda būtu. Nu gal kaip nors susilopysiu ir be tyrimų.
Atsakyti
Niurzgute, 4u.gif
O jeigu kokias procedūras kojai išsipirktum ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kavą pasiimu , spurgos tegul jaunesnėms ir lieknesnėms smile.gif
Dėkui Ingrida.

Apie sveikatą turiu tik tokį pastebėjimą - kol nesergi nežinai nieko , kai susergi apie savo ligą žinai daugiau negu daktaras... baisiausia tai , kad jie gydo simptomą - pvz kojos skausmą, o neieško priežasties kodėl ? Žmogus jiems nėra visuma . Ir sveikas žmogus taigi neįdomus nei daktarams nei farmacininkams smile.gif geriausias tas kuris nuolat gydomas ir niekad nepagydomas ...

Niurzga , įsikišiu gal reiktu pasidaryti rimtą testą gliuteno netoleravimo testą tavo atveju ?
apie
Na nuo ko gi tie pastovūs uždegimai ? Skausmai ?
kai būna celiakija, tai labai greitai randa... O viso kito jie net nesigilina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 rugsėjo 2018 - 10:07
Laba,

ačiū už rūepstį.
Kaimietuke, šįkart nugara, o ne koja ,,pjauna".

Dusia, esu skaičiusi ir apie gliuteną, ir apie laktozę 4u.gif aišku jokių tyrimų nesidariau unsure.gif

Nuolatinės bėdos pas mane dėl įgimtų laisvų raiščių. Kai raiščiai laisvi jie tada nepilnai prilaiko sąnarius, o vat tada ir prasideda visos bėdos. Su koja dabar jau visai neblogai kiek tai įmanoma. Operacijos metu paaiškėjo, kad vis tik bėda irgi įgimta, o ne ,,uždirbta".

O stuburas pas mane lūžęs, bet aš jau daug metų išmokusi su juo tokiu gyventi, o vat dabar nesusitvarkau. Galėčiau maut sanatorijon, bet dabar labai netinkamas laikas darbe. Aišku sveikata svarbiau...bet dabar bandysiu išlaukt bent iki ankstyvo pavasario.
Beje Kaimietuke ėjau ir į privačius masažus. Ten kur daro brangiai ten padarė gerai, ten kur mokėjau labai pigiai ten ir darbas toks bile tik. Reiktų eit kur brangiai, bet kai paskaičiuoju 10 procedūrų kainą tai baisiai nepigu gaunasi. Nu kaip nors.
Atsakyti
Labas vakaras, IK gal galite priminti? Kazkada rasete kokiu chemijos misiniu asiukli isnaikinti?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Niurzga imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Darbas ne vilkas , į mišką nepabėgs smile.gif Jei ir atleis - kitur laukia geresnis darbas, tik nežinai 4u:

Kai turėjau bėdų su nugara, padėdavo MANUALINĖS terapijos masažistas. Žinoma privačiai , žinoma už pinigus . O kai skausmas nurimsta, galėdavau jau pati dirbti ... Nes operacijų bijau. Šiai dienai gyvenu be skausmo . Bet turėjau išmokti , kaip iš lovos išlipti , kaip kibirą vandens nešti ir tt. Lankiau visokio ale sveiko sporto : sveiko stuburo mokyklą ir tt. Nes pripaiše 3 stuburo išvaržas ir labai norėjo operuoti ....
Atsakyti
labukas smile.gif Visos cia su nugarom ir savo bedom...Isgyvensiu,gal pirmadieni jau suzinosiu i kura puse sukasi tas mano slankstelis biggrin.gif Turesiu ismokt gyvent su skauduliu ir tiek.Tai tie vejai,eibiu neprikrete?Paskyniau sendien obuoliu,nera kas pasaugo su kopeciom,tai daug ir nelaipiojau.Burokeliai nurauti,siltnamiai tusti unsure.gif ..pradesiu lasinius augint ant sonu.Gerai,kad dar su suniu pasitasau vakarais,ar lyja ar sausa,vistiek einu.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2018 09 26, 21:49)
Labas vakaras, IK gal galite priminti? Kazkada rasete kokiu chemijos misiniu asiukli isnaikinti?


Bandyk tokį :
Roundap 4-6 l/ha
Banvel 0,8 l/ha
MCPA 1 l/ha

Vietoje Banvelo galima pabandyti 5-10 k/ha amonio salietros.
Bet salietra gal labiau pavasarį, kad paskatintų augimą. Roundapą tik augantis augalas pasisavina. Dabar lyg ir vėlokai jau purškimams, bet gal dar šilumėlės bus. Reikia, kad dieną bent 15 laipsnių būtų , geriau veikia.
Jeigu susiruošei purkšti, reikia asiūklius pamindyti arba kokia lopeta paploti. Žodžiu, sužeisti.
Atsakyti