Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

buvusioji, užuojauta dėl sūnėno žūties verysad.gif Kiek metų vaikinukui? Labai labai skaudu , kai reikia laidot jaunus žmones... Tegul lengva jam būna žemelė .

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Buvusioji, stiprybės tau, o ypač tavo sesei. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvusioji-užuojauta.
Mes čia ir džiaugiamės ir liūdime kartu.
Atsakyti
Buvosioji užuojata Jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti

Buvusioji, stiprybės tau ir tavo šeimai.  :(  

O ši tema tikrai viskam, pasiguost, pasidžiaugt, pasitart.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kadangi niekas nevalgo Ingrida tuščias lėkštes ant stalo sukrovė biggrin.gif ax.gif
Dėkui ir už tiek , savo maisto atsinešim biggrin.gif
Liniuxxx ar pavyko prieskoniai ?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man vakar patiko rudeniškas vaizdelis,už tai lėkštės buvo tuščios.Vakar mb net ištempiau valandai prasieiti mišku,liko patenkintas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, užpavydėjau tau juodai. Tos prabangos prasieiti mišku dviese.
Man atrodo, kad jau niekada gyvenime negalėsiu pasidžiaugti rudeniu. Nes ruduo man -tai darbas iki nuprotėjimo. Vyrai laukuose, aš namuose net retas savaitgalio valandėles plušu. O tai norėtųsi be jokių rūpesčių tiesiog pasidžiaugti gyvenimu.
Gerai būtų sulaukus marčios perleisti viską sūnui. O bet tačiau - gi dar mažvaikis tas mano bernas.
Atsakyti
IK, taip, rudenį pagrindinis darbas jums ir pagrindinis uždarbis sugrįžta už triūsą nuo pat pavasario.Ar daug dar liko nenuimto derliaus?Nes dirvų arimas jau vyro darbas , nebe tavo rūpestis mirksiukas.gif
Mano derliaus lauke beliko 5 salierai, 5 metrų lysvė porų, keli briuseliniai ir keli brokoliniai kopūstai.Šiandien nuroviau jurginus, jų palyginti daug, neskaičiavau, bet iki 100 kerų turėtų būti.Dirvų arimas ar mešlo išvežimas jau ne mano problema, vyras traktorių remontuojasi, pabaigs ir sutvarkys viską, nes mūsų ariami plotai bus geri du hektarai biggrin.gif Kaip mažažemiams užtenka ir to miežiams ir bulvėms, na ir daržovėms prie namų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 24 spalio 2020 - 19:10
Bangele, dar bulvių gal 12, jeigu niekas nelūžtų, tai per savaitę , burokėlių virš 2 , kopūstų virš 3 , na ir kininiai, laikysime lauke, kol įmanoma. Neturiu tiek vietos šaldytuve, kad juos visus sukišti. Dabar Maksė ir Iki didina užsakymų apsukas, jeigu nešaltų, gal per lapkritį juos baigtume. Ai , vis dar priauga brokolių. Pjaunu beveik po šimtą kilų kasdien, dar yra Kalė kopūstai, tuos tai laikysiu per žiemą.
Na, kopūstinės tai rankų darbas, ateinanti savaitė vaikams atostogos, jeigu bus pjovėjų ir krovėjų, gerokai pasivarysime.
Gaila, ko gero, šiemet žiemą greičiausiai nepavyks ištrūkti kur šilčiau. Tai ir žiema nuobodi laukia.

Šiltnamis nurinktas, sodas nurinktas. Tik nebežinau, kur dėti vynuoges. Gal kokį marmeladą virčiau, betgi stovės ilgai ir nuobodžiai. Na, nevalgome saldumynų, nors verk.
Atsakyti