Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Aš mokvežoje išsirašau čekį,tada važiuoju į sandėlį,ten jau atveža diedukai ir įdeda į mšiną.Bet parsivežus namo.............. blink.gif blink.gif Paslaugių diedukų neturiu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Nusipirkau Mokvežoje akcijinių po 20 litrų. Bet taip ir nepersodinau. Tai po miestą valkiojausi, tai namie rūsį išsikuopiau.
Atsakyti
I žemiu pirkimo temą tai aš įsigudrinau pirkti iš ermitažo kai buna akcija nemokamam atvežimui tada prisisakau visko ko reikia, atveža tvarkingai ant paletes supakuota, streču užtraukta ir ant kiemo iškelia unsure.gif , dar karta ir į garaža siulesi itraukti ale kai ten visokiu turtu užkrauta bigsmile.gif , bet neperku tu po 250 l nes tada nešiot reikia i vieta tokio nenutysiu tai man idealus kiekis 70-80 l mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Reiktų šilauogėms,pažiūriu Repe į tuos dielius pokus........... bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na pas ką dar snyguriuoja? ax.gif
Atsakyti
FB mačiau Biržuose, Pasvalyje balta visur mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane iš po nakties balta, bet dabar ramu, nesninga. Pamažu jau tirpsta.
Bikuvoj pas mus 250 l Profi 1 kaina 10,80 €. Turbūt normali kaina? Gal reiktų įsiritint poką? Nors sėjai skirtas, bet kai sodinu daigus, į duobutes įmaišau bele kokio durpinio mišinio. Tai šitas irgi tiks.
Pernai pasisodinau 4 veislių remontantinių aviečių, gal reiks daigus paprekiaut, tai tie 250 l susinaudos.
Šiltnamyje į vazoniukus buvau sėjusi serenčių, jau sudygę buvo. Vakar pamačiau, kad nušalę unsure.gif . Iš 6 žirnių sėklų tik 3 išdygo. Reik iš naujo sėt. Kažkokia sunki daržininkystės pradžia man šiemet. biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif Pas mus nebuvo sniego,pabarste,bet iskart isnyko...bet jau salta blink.gif Sendien teko pasivazinet,mamukas karunele pamete.Gerai,kad daktaras (kad ir senas) fainas.Prieme per diena,sutvarke,priklijavo.
Atsakyti
Paryčiais kėliausi į tualetą, nesnigo. Gi prieš aštuonias taip tingisi keltis, galvoju, ko čia taip ? Pasižiūriu - gi pilna sniego. Bet apie 10 nuėjau į sandėlį, furą bulvių ruošiame, etiketes prisegiojau. Išeinu po valandos - vėl laukai švarūs, nutirpę, nė žymės.

Ingrida, primaišyk į šilauogių durpę būtinai iš jauno pušyno spyglių, geriau , kai su tokiu pelėsiu. Tai mikoriziniai grybai, be jų nepradeda derėti. Tai geriau jau patiekti gatavus, negu laukti, kol patys užsiveis. Šiemet aš naikinsiu senų šilauogių eilę, perkelsiu į naują vietą tik tris. Pavargo jau maniškės, apie 13 metų derėjo. Sodinau, kai dar baisi retenybė Lietuvoje buvo , atsivežė vienas pažįstamas sodininkas iš Lenkijos. Pernai buvo labai daug, šiemet nė vieno žiedo. O genėti tiesiog nebėra iš ko. Dar ir dabar šaldiklyje turiu, man super uoga šaldymui. Visai nekeičia skonio.
Atsakyti

Laba,

Negavom sodyboj krušos. Tik grįždami debesį matėm, žaibus...

Pomidorai greit sudygo, o po to sustojo. Nenori antrų lapukų leist.  :hmm: 

Kol mūsų nebuvo sodyboj kūdroj kažkieno juoda višta sugalvojo išsimaudyt :unsure: 

Po žiemos kelios didelės pušų šakos išlūžę.

IK, kaip tavo koja?

Atsakyti
Žolia, gera profi kaina. Nors kiti ir sako, kad serenčiai nebijo šalčio, bet man irgi pernai nušalė.
Atsakyti