Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nors rašo,kad auga ilgokai kedrinės pušys?Bet per savaitę,kol nebuvome ,mano akimis ūgtelėjo. mirksiukas.gif Norėčiau daugiau pasisodinti,bet vakar buvo meistras apžiūrėti nuotekas nuvesti,kaip tik pro mano sodintus augalus.Dabar pasimačiau ar neklius? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Atšilo, kaip pradėjo žolė piltis. Siaubiakas.
Nervuoja kompo pelė, ratukas neveikia. Užvakar šunys siatėjo, įsigudrino patį kompą nuversti ir pelę nutėkšti ant žemės.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laukėm laukėm šilumos ir man jau nepatinka. Labai karšta buvo per pietus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ilgai buvo šalta, o vakar taip atšilo, kad pjaudama žolę įdegiau. Bet per stipriai ... Šiandien niežti ir dega pečiai ir rankos unsure.gif O kojos kaip baltos, taip baltos. blink.gif Nekimba į kojas kažkodėl ax.gif
Birželis jau į antrą pusę persirito, o vasaros jausmo kaip nėr, taip nėr. Šiandien vėl apsiniaukę, vakar vakare lijo ir naktį. Žolė eina iš proto. Pomidorai kažkodėl mėto žiedus, braškės irgi nupiepusios. Na, braškės jau senos-šiemet paskutiniai metai joms, rausiu jau. Česnakai kelia jau žiedynus, reiks pešiot. ax.gif
Įsitaisiau išialgiją, tai darbai stringa ir rankos nervo užspaudimas... Dėl rankos tai ir vėlimas prisidėjo, manau. Nelinksmas mano kaimas biggrin.gif
Kaip gyvenat, tyliosios skaitytojos? 4u.gif
Atsakyti
Žolia, o tu išmeti česnakų ūglius? Aš tai jų gaunu nachaliavu, nes pati neauginu. Darau visikio išpindėjimo pagardus. Maltus su krapais ir sviestu, su petražolėmis. Šaldytus pagaliukais ( labai skanu kepant vištieną apačioje sukloti ar šiaip į troškinius įversti.
O nuo tų skausmų tau nepadeda masažai ?
Atsakyti
Ai, neberuošiu tų česnakų žiedynų. kelis metus turėjau, tai išmečiau pavasarį, nes visur česnako galvas naudoju smile.gif. Nusprendžiau, kad nebevargsiu su jų paruošimu ax.gif
Dėl alkūnės ką tik baigiau procedūrų kursą, gal kiek ir geriau. neurologas sakė, kad nevarginant (nieko nedirbant) situacija pagerėtų. O Sėdimojo nervo uždegimą pati nusistačiau doctor.gif Staigus skausmas atsirado sėdimojoj ir nueina į koją. ax.gif Turiu tokį aparatą Mišino katuška, vakarais pasijungiu. Lyg irgi gerėja po truputį.
Ar kuri esat auginusi tabaką? Kaip jį tręšti? Nes lapai labai šviesūs, kažko trūksta...
Atsakyti
Labas rytas.
Nėra vasaros. ax.gif Arbūzai gaivaliojasi. bigsmile.gif
Atsakyti