QUOTE(žollia @ 2025 06 19, 22:00)
Nu įdomiau gyvent su paįvairinimais

Užaugs tie kukurūzai, bet nukrapštyt tai buss sunku. Auginau kažkada irgi pabandymui. Tipo, kaip mėgsta ten cielas burbuoles graužt. Nieko man neišėjo

Arba kažkaip ne taip pagaminau - man jų skonis baisus buvo

Neprisimenu jau, kaip aš ten jas bandžiau virt ar kept, ar žalias graužt
Tai gal pašarinius bandei auginti ? Jų skonis - prasimuša toks baisus krakmolo ar nevirtų miltų. Reikia sodinti kur rašo supersaldūs. Man jie žali kaip saldainiai. O ir virti reikia kol pieninė branda. Kai pralupus burbuolę grūdai vos vos gelsvi darosi ir dar apvalūs. Ne tada, kai jau grūdas net pabliuškęs nuo pernokimo. Į vandenį truputį cukraus, gerokai druskos ir apverdi. Tada karštus dažai į sviestą ir lapnoji iki negaliu.