Na, kas gavote ledų? Kai pradėjo griaudėti iš visų pusių, dar įlindau greitosiomis nukarpyti senus arunkų žiedynus. Galvojau, kaip priplaks, tai viską nuspaus. Lašnojo, bet greit nurėžiau, kur pasiekiau. Parėjau, blinkt ant sofos ir užmigau. Praplėšiu akis po gero pusvalandžio, taigi jau po lietaus. Bet šiaip gal ir nereikia. Rytoj daug ravėjimo laukia.

Labas rytas.
Vakar vakare išėjau melisos pasiskinti arbatai,kaip įgriuvau į braškes,po lietaus taip gera ravėti,braškių beveik nesimatė jau per žoles.Didžiąsias aproviau,šiandien tik palyginti.

Mažeikietės, gyvos likote ? Ar banga nuplovė jau į marias ?
Pas mus dabar įsilijo. Bliamba, o man rytoj toną burokų prirauti, Liksim net su subinėm šlapiomis.
Pas mus dabar įsilijo. Bliamba, o man rytoj toną burokų prirauti, Liksim net su subinėm šlapiomis.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 07 15, 19:27)
Mažeikietės, gyvos likote ? Ar banga nuplovė jau į marias ?
Nu pas mane smėlynai, tai greit susigėrė vanduo. Bet mieste vaizdai tai nekažką - nespėjo kanalizacija vandenio gert, patvino. Per trumpą laiką labai daug vandens papylė

Šilta, vandens pakankamai, tai žolė želia migom.

Labas rytas.
Buvusioji,tai,kad žydėjo.
QUOTE(buvusioji @ 2025 07 16, 08:41)
La,pas mus nezydejo,negi jos nusalo?Visas zinomas liepas aptikrinom,apklausinejom
,musu kampuos niekur nezydejo...

oi kaip gausiai žydi liepos pas mus

Sveikos

QUOTE(buvusioji @ 2025 07 15, 19:57)
Miargai,ar pas jus liepos zydejo?Pas mus ne vieno ziedelio,na gal virsunese...pravalas,arbatos nebus 

Prie kelio senos liepos žydi, žiedų daug, kvepia kiemas, kai vėjas papučia iš tos pusės. Bet skynimui einu kitur, toliau nuo kelio. Tai ten dar netikrinau- labai šlapia

Kai Mažeikius skandino lietus, pas mus net nelijo, tik griaudėjo ir juodavo visas šiaurinis dangus. Nors mes tik 15 kilometrų piečiau. Taip kad tik iš feisbuko sužinojom apie Mažeikių bėdą
. Tiesa, paskui lijo ir pas mus, bet toks lėtas ištisinis lietus, be jokių perkūnijų. Bet šiaip jau šlapiai gyvename, kasdien palaisto. Tik be anomalijų.

Labas rytas.
Šiandien ryte rasa tokia buvo, kaip rugsėjį. Net laiptai šlapi. Svečių kambary per naktį buvo langas praviras, palangė iš vidaus visa šlapia. O rasa tokiais smulkiais karoliukais...
Pavakary vėl nulijo. Kaip tik koloradus bulvėse purškė, nervuojuosi, kad nuplovė viską.
Bet auga lyg ir gerai viskas.
Pavakary vėl nulijo. Kaip tik koloradus bulvėse purškė, nervuojuosi, kad nuplovė viską.
Bet auga lyg ir gerai viskas.