Ko tai visos dirbate, kaip ir aš ? Mes tai jau visai sutemus pareiname, nei ką parašyti.
Bet derlius juda į namus.

Labas rytas.

Labas rytas.
Laimė, naktį šalnos nebuvo.

Labas rytas.
Įdomu šįryt kip šalna?Dar gėlės žydi.

Labas rytas.
Laba
Šįryt jau 0-1 ºC ryte buvo. Žolė balta
Lauke kaip ir nieko nebeauga pas mane. Tik vienmetis 9artemisia annua) pelynas. Nežinau, kokio stiprumo šalnas jis atlaiko. Šiltnamyje turiu 2 pasodinus. Šitie jau žydėt pradeda, o lauke -dar ne. Gaila būtų, jei nušaltų.
Dar ir pomidorų yra šiltnamyje, ir agurką dar vieną kitą nusiskinu. Nu bet visi geri dalykai kažkada pasibaigia

Šįryt jau 0-1 ºC ryte buvo. Žolė balta

Nebuvo šalnos. Mano paprikų lauke dar daugybė, kiek spėju- apskinu. Turėtų būti ir keli arbūzai žolėse.
Pirmą kartą sužinojau, kad kosmėjos labai skaniai kvepia. Ateinu per pietus į šiltnamį, jame jau beveik nieko nėra, tik kelios kosmėjos kitame gale. O toks gerų kvepalų kvapas... Darbininkė sako , gal prisikvėpinai.. Ieškojome ir radome - gėlės...
Pirmą kartą sužinojau, kad kosmėjos labai skaniai kvepia. Ateinu per pietus į šiltnamį, jame jau beveik nieko nėra, tik kelios kosmėjos kitame gale. O toks gerų kvepalų kvapas... Darbininkė sako , gal prisikvėpinai.. Ieškojome ir radome - gėlės...