Ko tai visos dirbate, kaip ir aš ? Mes tai jau visai sutemus pareiname, nei ką parašyti.
Bet derlius juda į namus.

Labas rytas.

Labas rytas.
Laimė, naktį šalnos nebuvo.

Labas rytas.
Įdomu šįryt kip šalna?Dar gėlės žydi.

Labas rytas.
Laba
Šįryt jau 0-1 ºC ryte buvo. Žolė balta
Lauke kaip ir nieko nebeauga pas mane. Tik vienmetis 9artemisia annua) pelynas. Nežinau, kokio stiprumo šalnas jis atlaiko. Šiltnamyje turiu 2 pasodinus. Šitie jau žydėt pradeda, o lauke -dar ne. Gaila būtų, jei nušaltų.
Dar ir pomidorų yra šiltnamyje, ir agurką dar vieną kitą nusiskinu. Nu bet visi geri dalykai kažkada pasibaigia

Šįryt jau 0-1 ºC ryte buvo. Žolė balta

Nebuvo šalnos. Mano paprikų lauke dar daugybė, kiek spėju- apskinu. Turėtų būti ir keli arbūzai žolėse.
Pirmą kartą sužinojau, kad kosmėjos labai skaniai kvepia. Ateinu per pietus į šiltnamį, jame jau beveik nieko nėra, tik kelios kosmėjos kitame gale. O toks gerų kvepalų kvapas... Darbininkė sako , gal prisikvėpinai.. Ieškojome ir radome - gėlės...
Pirmą kartą sužinojau, kad kosmėjos labai skaniai kvepia. Ateinu per pietus į šiltnamį, jame jau beveik nieko nėra, tik kelios kosmėjos kitame gale. O toks gerų kvepalų kvapas... Darbininkė sako , gal prisikvėpinai.. Ieškojome ir radome - gėlės...

Labukas,o pas mus kasdien salnos...balta balta kur dairais ir rukas
Bet dienom dar pagrybauju,kaip nekeista baravykai dygsta.Darzai jau tusti(juk ne tokie plotai kaip pas IK)Ruosiu cesnakam eilute,kita sav pranesineja lietu,tegu laisto zeme,nes pas mus sausuma .Geles susitempiau i terasa,pelargonijos,kad atsigavo,pumpuru pumpuru!Dar gal pasidziaugsiu spalvom

Labas rytas.
Pas mus pirma šalna,balta jau.Įdomu ką rasiu iš gėlių.Irgi pelargonijos darže,kad atsigavę buvo.

Žolyte,Tavo Brangusis antradienį gal pas mus krovinį atveš?Atvažiuok kartu,visada lauksime.

Rytas šaltas
- 1 ºC pas mane šįryt. nesinori tų šalčių
Bet saulutė jau kyla, bus graži diena
Nieko dar nežinau, Ingrida, apie važiavimą

- 1 ºC pas mane šįryt. nesinori tų šalčių

Nieko dar nežinau, Ingrida, apie važiavimą