O aš laukiu, kada tą žiemos laiką įves. Man kitaip neišeina su darbininkėmis, joms patogiausia nuo septynių. Tai ir aš apsimiegojusi velkuosi sandėlio atidaryti, kai MB ir vaikai dar gali pusvalandį numigti.

Labas rytas.

Labas rytas.
QUOTE(buvusioji @ 2025 10 17, 10:04)
La,prasidejo lietus,tamsuma...Ingrida,klausei apie mamuka.Plestis neverta,vienas zodis -demencija.Baisi liga,bet sunkiausia aplinkiniams
Negalim palikt vienos ,po pietu ne minutei
Kita tema-vakar dar parsinesiau 8 baravykus
Su suniu tasausi ir grybaunu .

Stiprybės

Labas rytas.
Tikrai reikia išsitatuiruoti ant krūtinės "Jei bus demencija, eutanazuokite". Jau ko bijau, tai bijau.
O kad bus, tai jaučiu. Būna, kad pamirštu kokį reikiamą terminą ar pavardę ir blaškausi nevilty. O juk turėjau fotografinę atmintį, galėjau vos ne visą vadovėlį mintinai pernakt išmokti. Taip ir įsivaizduoju, kaip mintis bėga neuronais tais septynšakiais ir kažkurioje vietoje stop, tiltelis sugriuvęs. Kol mintis blaškosi, išėjimo atsarginio ieškodama, siuntu iš nevilties.
O kad bus, tai jaučiu. Būna, kad pamirštu kokį reikiamą terminą ar pavardę ir blaškausi nevilty. O juk turėjau fotografinę atmintį, galėjau vos ne visą vadovėlį mintinai pernakt išmokti. Taip ir įsivaizduoju, kaip mintis bėga neuronais tais septynšakiais ir kažkurioje vietoje stop, tiltelis sugriuvęs. Kol mintis blaškosi, išėjimo atsarginio ieškodama, siuntu iš nevilties.