Per tą lietų tooks tingulys apėmęs. Buvau porą kartų mieste, norėjau iki Petro mėsinės pavažiuoti, bet kol Žemdirbiuose chrizantemu nusipirkau, kol nusitempiau į mašiną noras mėsai praėjo. Mašinų begalę, visi ant avarinio sustoję, išvažiuoti reikia gerokai palaukti. Ketvirtadienį atvažiuos montuoti šilumos siurblį, reikia katilinę išsimėžti ir dideliausią raganės krūmą panaikinti, nes saulę užstoja.
La,gereja orai?Peles jaucia atvesima Musu ,kadangi kate-princese,tai gaudom spastais Tureciau sakyt-GAUDAU,nes sese niekad peles neisnes Vasara ,atejo kelt mane,nes pele spastuose nedave miegot Kaip mane veikia sita tamsuma noriu pavasario
Geriausias kovos su pelėmis būdas - katė. Nebūtina, kad pagautų. Pelės jaučia grobuonį ir bėga tolyn. Jei pradžius, rytoj reikės gal lapų pagrėbti. Šiandien šiltnamį tvarkiau. Išnešiau visokius puvėkus. Labai jau suplyšusi plėvelė, nėra sausos vietos beveik.
Labas rytas. Jo jo,katinas,ateina konservų pavalgo ryte ir vakare,pienelio atsigeria ir išeina.Pabandžiau sauso maisto įpilti,valgyk pati. Įdomius spastus vakar nupirkau plastmasiniai,bet niekas neina į juos ,nei į senus.Gal mumifikuos kažkada?