Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Koks vėjas draskosi. O mano dar ne visos rožės nukirptos , šalta bus rytoj karpyti
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 11 13, 21:49)
Koks vėjas draskosi. O mano dar ne visos rožės nukirptos , šalta bus rytoj karpyti

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Blogai,jei karpau pavasarį rožes?Aš ir remontantines avietes kerpu vasarį-kovą?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pavasarį geriau karpyti. Bet neturiu didelių kaip uždengti, tai trumpinu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Vakar[/b!], 08:31
Kadangi rožiu nedengiu, tai jau antri metai laikausi tradicijos smile.gif nekirpti rudeni... nzn ar sutapimas ar tokios žiemos pakliuvo kokie tvirti ispudingi krumai suaugo plius sakykim šiemet ir sirgo min mirksiukas.gif

Sveikos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 08:05
Labas rytas.
Nedengiu irgi rožių.Paskaitau,kd dengiate,dabar galvoju pradėti vaiščioti iki miško ratus,reikės kaskart parsinešti eglišakių. ax.gif
Atsakyti
Na kaip ta Žemaitija daug sniego turite? smile.gif PAs mus žalia, šlapia tamsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mūsų Žemaitijos pakrašty jokio sniego, visai neblogos dienos.
Papildyta:
Na, mūsų Žemaitijos pakrašty jokio sniego, visai neblogos dienos.
Atsakyti
Pas mus šiandien jokių kritulių nebuvo, iki pietų saulėta, o vakar ryte ir šeštadienio ryte kažkiek sniego turėjom ,arimai pabalę buvo. Kur neapšvietė saulė, nenutirpo ir per visą dieną .Mažeikių rajonas, bet jau ribojamės su Telšių rajonu, rajono pakraštyje gyvenam. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mus sniego kokie 10 cm iš ryto. Viskas apdrėbta. Po truputį tirpsta, baisinė pliurza. Jau šalčio noriu.
Atsakyti
Pakankamai sniego.Mieste mačiau sniego senį jau nulipdytą.Mano svečiai irgi nulipdė ne didelį. biggrin.gif Nuo mašinos ryte sluoksnį jau reikėjo nuvalyti,vos ne kaip žiemą.
Atsakyti