Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Sveikos ir čia smile.gif

vakar atakavo ispejimai per tel del tragiško oro..na laukiam kas cia bus mirksiukas.gif

nesijuokit bigsmile.gif pas mane jau varvekliai ižiebta lauko ir dalis papuošimu ant krumo ir tujos išdestyta ir ijungta smile.gif liko lauko eglė, bet neturiu girliandos gražios, nes pernai visos sudegė verysad.gif šš kinietiškas o tokios gražios burbuliukai buvo mirksiukas.gif žiuriu kazka rimtesnio nusipirkit bet ar verta investuot vel klausimas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2025 11 26, 08:00)
Sveikos ir čia smile.gif

vakar atakavo ispejimai per tel del tragiško oro..na laukiam kas cia bus  mirksiukas.gif

nesijuokit  bigsmile.gif  pas mane jau varvekliai ižiebta lauko ir dalis papuošimu ant krumo ir tujos išdestyta ir ijungta smile.gif liko lauko eglė, bet neturiu girliandos gražios, nes pernai visos sudegė verysad.gif šš kinietiškas o tokios gražios burbuliukai buvo  mirksiukas.gif žiuriu kazka rimtesnio nusipirkit bet ar verta investuot vel klausimas

Kažin ar verta daug investuotii?Lauke juk būna,sušlampa,atidrėgsta.Siunčiuosi iš Temu.Pas mane irgi jau šiek tiek žybsi.Eisiu kabinėti ant nujo namuko šiandien.Pernai iš maximos pirkau juostą lempučių ant kubilo,na žiemą atlaikė ir kažkiek vasaros,sudegė sudegė,ieškosiu šiemet vėl. ax.gif
Laukiame,tiek gasdinimų.Svarbu,kad laidai nekristų,elektra nedingtų.Vilniuje sniego pilna.Mūms į miestą verkiant reikia. ax.gif O dar meistro laukiu.
Atsakyti
Laba,sniego turim tikrai daug mirksiukas.gif apsikapstem kiek galim,gerai .kad vakar reikalus apsitvarkem biggrin.gif Drebia ir dabar,veliau prognozes-slapias sniegas.Bet uztai jokiu masinu kaime,o tai kai tik pasnigo sekmadieni,tai lenktynes buvo...galvojau,kad tikrai i griovius issivartys.
Atsakyti