Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kai gyvenam? Su Advento pradžia 4u.gif `
Ingrida kasryt kviečia kavos, bet nieks nebegeria turbūt jos ax.gif Aš tai jau gal metai, kaip geriu be kofeino. Pripratau. Kai kur nors tenka su kofeinu pasivaišint, neatsisakau, bet paskui jaučiu, kaip širdis tankiau klepena. smile.gif Skonio skirtumo kaip ir nėr, bent jau aš nejaučiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: [b!]Vakar[/b!], 08:31
Aš tai kavą tik be cukraus geriu. Ir be pyragėlių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 12 04, 21:03)
Aš tai kavą tik be cukraus geriu. Ir be pyragėlių.

Skaniausia kava su cukrumi ir plius pyragėliais wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jau seniai geriu kavą be cukraus ir be pieno.Jau atpratu ir nuo plikamos kavos,tik su aparatu. ax.gif

Kai pas jus šiemet su kurmiais?Iš proto eina visa pieva suvarpyta,gėlynuose,raktažole,kurmiarausis,raktažolė....iškilnojo jaunas tujas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
La,siunta ir pas mus..2pagavau su spastais.Pas kaimynus katinai gaudo kurmius bigsmile.gif Maciau prasikase i siltnamy.Skaiciau kadais,kad suns prisukuotos vilnos reik det...ne velnio jie nebijo,iskilojo tuos serius ir tiek ziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 12 05, 08:35)

Kai pas jus šiemet su kurmiais?Iš proto eina visa pieva suvarpyta,gėlynuose,raktažole,kurmiarausis,raktažolė....iškilnojo jaunas tujas. bigsmile.gif  bigsmile.gif

šią vasaeą 7 pagavau su spąstais bis.gif Bet matau, kad iš kaimyno jau vėl atvarė pas mane, kelias pilis jau išvertė. ax.gif Tai teks pavasarį vėl pradėt gaudyt. Aš palaukiu, kol ateis į mano daržą, kur gerai matau tunelius, ten ir dedu spąstus. O pievoj, kur žolė, sunku juos man susekt. O darže jie varinėjau jau esamais, ankčiau padarytais tuneliais, tai ten ir laukiu jų biggrin.gif angel_not.gif Prieš 28 metus, kai įsigijom sodybą, ten buvo jų tokia begalė ir gaudžiau tiesiog su kastuvu. Laukdavau prie tuneliuko, kol pradeda raust ir ....Tada dar nežinojau, kas tai yra kurmių spąstai biggrin.gif
Atsakyti
Jau kurmių tai tikrai daug. Mano šuo kieme net 4 sugavo. Anksčiau vieną dieną 2, o dabar prieš porą dienų mačiau mėtėsi. O jei lakstytų laisvas laukais, oi išgaudytų. Dabar tik peles medžioja laukuose, kai vedžiojam. Tų irgi pilna.
Atsakyti