Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Ingrida, Čepulis Ramygaloj buvo, rašo , kad sniegenų antskrydis ten wub.gif O pas mane šiemet dar nematyti, gal ir nebus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2026 02 02, 12:05)
Ingrida, Čepulis Ramygaloj buvo, rašo , kad sniegenų antskrydis ten  wub.gif  O pas mane šiemet dar nematyti, gal ir nebus? rolleyes.gif

Aha,mb rado,kad kažkur šaia buvo Čepulis.Pas mane nei vienos sniegenos. ax.gif
Atsakyti
Pilna sniegenų , grūdų papyliau, gal susiras.
Mano katinas pasižiūri pro duris į lauką ir atgal. Įleidžiu į garažą, ten pabūna, matyt, šalta, jau girdžiu kniaukia. Tai vėl žygiuoju įsileisti namo.
O šunys laimingi nubėga šalia mašinos savo porą kilometrų, atgal varo apšerkšniję.
Atsakyti
labas,vakar 30,sendien 22Jau ,kaip viskas atsibodo...Labai sunki ziema mums siemet unsure.gif Apie gyvunus snekat,musu senelis kambary.Gauru pilna,bet ka darysi,Net pavadzio nereik einant i lauka,niekur nebega,apsireikalauja ir vel namo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na šįryt -20,dieną žada -10,deginsimės. bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau tas Čepulio foto, nieko įspūdingo smile.gif tikrai pvz pas mus darbe ju daugiau, buvau kviečiu papylus, nelesa, gal ne jų maistas, užtat žvirbliai greit patvarkė smile.gif, drauge perka riešutus nelukštentus tai sake genys pastoviai atlekia smile.gif

Sodybietes ar jau seklas perkate, ziuriu i paprikas reiktu pirkti jau ir set nes jos ilgo dygimo smile.gif
Atsakyti