Sveiki, pasidariau ir aš cielų mažių burokėlių pagal IK.Pirmą kartą taip dariau, visada tarkuodavau arba pjaustydavau kubeliais.Su antaninių obuolių sultimis.Vakar dar žadėjau klausti, kokio dydžio turėtų būti tie maži burokėliai, nes man maži tai ridikėlio, ar nedidelės slyvos dydžio, IK maži turbūt būtų kaip obuoliai.Tai aš pagal save pasidariau nuo ridikėlio iki slyvos didumo.Kitais metais tokius būčiau kiaulėms su visais lapais sušėrusi

O dabar turiu 17 simpatiškų puslitriukų.Neretinau šiemet burokėlių, kad dideli perdaug nebūtų, sėjau su rankine sėjamąja, tai vienam vagos gale smulkučiai tepaaugo.Panaudojau.

Kitų dar neroviau, tegul auga.Dar truputį tarkuotų pasidarysiu vėliau.Bendrai aš iš tų, kurios neskuba marinuot to, kas ir taip gerai laikosi-morkos, burokėliai, kopūstai sklepe man laikosi iki pat pavasario.Tada, jei nesunaudojau per žiemą likutį morkų šaldau, sūdau, burokėlius išverdu šaltibarščiams, obuolių sultis paimu iš stiklainių.
Blenderis, mikseris, elektrinė mėsmalė, bulvių tarkavimo mašina privalomos man.Cepelinai pas mus dažną savaitgalį būna, nebūtinai su mėsa.Kai mudu vieni du namie , verdu su rūkytų lašinukų įdaru, mums patinka, vaikai tokių nenori.Valgom su kefyru, jokios grietinės tada nereikia