Žolia, ką čia besijuoksi. Aš jų visai nesodinu. Nusiperku.
O šiemet barteriu gavau visą maišą.
Nebaigiau išskinti pomidorų. Tikiuosi, dar nenušals.

Labas rytas.

Labas rytas.
Parsivežiau pilkųjų guočių iš miško.Kol žalios viskas gerai skaniai kvepia,kaip baravykai.Pasirodo jos ir kirmyja.Išviriau žalsvos jos man pasidarė,nebėra to kvapo grybo,eina sau.Viskas nuėjo į tualetą.Nėra grybų ir čia ne grybai.




Labas rytas.
Laba,
Atėjau pusryčių. Jeeetus kaip fainai pusryčiai paruošti❤.
Aha, vasara kvepiantys pusryčiai.
O už lango lietus.
Parsivežiau iš misto obuolių acto, eisiu, sudėliosiu vytintus pomidorus. Tik pridėsiu dar ir džiovintų obuolių bei kriaušių. Draugė davė stiklainiuką šito gėrio aliejuje. Pomidorai+ obuoliai + baklažanai + slyvos. Su česnakais ir baziliku. Galvojau su visu stiklainiu prarysiu.
O už lango lietus.
Parsivežiau iš misto obuolių acto, eisiu, sudėliosiu vytintus pomidorus. Tik pridėsiu dar ir džiovintų obuolių bei kriaušių. Draugė davė stiklainiuką šito gėrio aliejuje. Pomidorai+ obuoliai + baklažanai + slyvos. Su česnakais ir baziliku. Galvojau su visu stiklainiu prarysiu.


Labas rytas.
IK,nesupratau stiklainio turinio?Juos žalius užpyli?

labas rytas
Dėkui Ingrida už pusryčius
Kaip supratau , tai viskas džiovinta , blanširuota ir užpilta aliejumi... Pomidorus jau užpylus , džiovintos kriaušės išgaravo ...
Turiu džiovintų paprikų ir obuolių ... Reiktų pabandyti kokį stiklainuką
Kaip nepamiršti recepto kitiems metams
Dėkui Ingrida už pusryčius

Kaip supratau , tai viskas džiovinta , blanširuota ir užpilta aliejumi... Pomidorus jau užpylus , džiovintos kriaušės išgaravo ...


Kaip nepamiršti recepto kitiems metams

IK,nesupratau stiklainio turinio?Juos žalius užpyli?

[/quote]
Imi džiovintus pomidorus. Aš turėjau džiovintų kriaušių, tai sumaišiau su pomidorais, dar po kelias skilteles pjaustyto česnako. Užviriau litrą obuolių acto. Tada į verdantį actą nuleidi kokioms 5 sekundėms ar kiek daugiau šitą mišinį , ištrauki ir krauni į iškaitintus stiklainius, kol užpildai. Baigusi likutinį actą išpyliau , į puodą pyliau aliejaus ir pakaitinau. Na, įkišus pirštą karšta, bet dar nepuoli į nudegimų skyrių. Karštu aliejumi pilnai užpildžiau stiklainius, uždariau pakaitintais dangteliais , apverčiau ir atvėsinau. Reikia kiek palaikyti, kokias 2 savaites, kad susistovėtų.
Dusia , mano draugaitė ko tik nedaro iš daržovių. Ir viskas nerealiai skanu. Ragavau tokį paruoštuką salotoms : malta žalia paprika, aitri paprika, daug prieskoninių žolių, pagrinde bazilikas, česnakas ir užpilta aliejus+ pomidorų actas. Gal dar kažkas buvo, nepamenu. Bet aikčiojau. Labiausiai nustebino pomidorų actas. Iš pomidorų sulčių. Nesuprantu, kodėl jis ne raudonas.

Labas rytas.
Bet kiek reikia laiko ekpserimentams?


Dėkui Ingrida už saulėtus pusryčius
IK dėkui už gera įdėjas
Acto negaminsiu
Dėl drozofilų ... Kažkada bandžiau obuolių actą gaminti, tai teko išmesti , nes atsirado namuose jų neįmanomas kiekis

IK dėkui už gera įdėjas


