Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Šveicarija. Daina nieko įdomaus, išskyrus keletą momentų, atlieka jausmingai. 

Atsakyti

Malta. Muzika neįdomi, scenoje voliojasi mėsa ir kraujas. 

Atsakyti

Portugalija. Avelių garsai.

Atsakyti

Danija. Eurovizijos standartas, energijos turinti muzika, profesionali dainininkė, todėl turėtų į pirmą dešimtuką patekti. 

Atsakyti

Nenustebčiau, jeigu švedai laimėtų. Energija, sukurtas spektaklis, nestandartinė daina. 

Atsakyti

Prancūzija. Muzika nieko įdomaus, bet jausmingas, išgyventas atlikimas pakėlė dainą aukštyn. 

Atsakyti

San Marinas. Eilinė dainuška. 

Atsakyti

Albanija. Ar dainininkės charizma privers žiūrovus balsuoti. 

Atsakyti

Jau kiek metų Ukrainos komisija Lietuvai neskiria nė balo. 

Atsakyti

Suvedam rezultatus.

Maja Di: Izraelis - 2 vieta, ją nusmukdė komisijos, suveikė politika; Nyderlandai - 12 vieta.

Mano: Austrija - 1 vieta, kažin, ar jis jos vertas. 

Atsakyti
Izraelio geriausia daina, bet cia politinis konkursas. Dar armenas neblogas. Visi kiti tai nieko ypatingo.

Nesuprantu zhmoniu kurie per interneta stebi laidas. Jus ka nesuprantate, kad internetas NEPATIKIMAS?

Kadangi LT nemegstu tai ziurejau per satelita per pirma DE programa, Viskas OK.

Kol prasidejo tas mazumu festivalis, tai per jutube isijungiau Svedijos Melodifestival 2025 dainas. Na pries 10 prasidejo striginet ir issijunge jutube.
Internetas nepatikimas, pamirskite, jis tik kai viskas OK. Pas mane sviesolaidis, bet koks skirtumas jei pagrindiniai kanalai buna uzhkimshti
Atsakyti

Izraelio geriausia daina, bet cia politinis konkursas. Dar armenas neblogas. Visi kiti tai nieko ypatingo.

Nesuprantu zhmoniu kurie per interneta stebi laidas. Jus ka nesuprantate, kad internetas NEPATIKIMAS?

Kadangi LT nemegstu tai ziurejau per satelita per pirma DE programa, Viskas OK.

Kol prasidejo tas mazumu festivalis, tai per jutube isijungiau Svedijos Melodifestival 2025 dainas. Na pries 10 prasidejo striginet ir issijunge jutube.
Internetas nepatikimas, pamirskite, jis tik kai viskas OK. Pas mane sviesolaidis, bet koks skirtumas jei pagrindiniai kanalai buna uzhkimshti

Labai daug metų neturiu televizoriaus, man jo nereikia. Bitės atstovė taip primygtinai siūlė televizorių, neva nemokamai, bet su internetu, kai pasakiau, kad man jo nereikia, tada siūlė planšetę, bet pasakiau, kad man nereikia interneto virš 20 eurų, nes turiu tos pačios Bitės du modemus ir už abu moku 20 eurų, vienas modemas iki 100 Mbps, tas ir pradėjo dažnai striginėti po jos skambučio, o modemas iki 10 Mbps vakar gerai veikė. 

Atsakyti