Šveicarija. Daina nieko įdomaus, išskyrus keletą momentų, atlieka jausmingai.
Nesuprantu zhmoniu kurie per interneta stebi laidas. Jus ka nesuprantate, kad internetas NEPATIKIMAS?
Kadangi LT nemegstu tai ziurejau per satelita per pirma DE programa, Viskas OK.
Kol prasidejo tas mazumu festivalis, tai per jutube isijungiau Svedijos Melodifestival 2025 dainas. Na pries 10 prasidejo striginet ir issijunge jutube.
Internetas nepatikimas, pamirskite, jis tik kai viskas OK. Pas mane sviesolaidis, bet koks skirtumas jei pagrindiniai kanalai buna uzhkimshti
Izraelio geriausia daina, bet cia politinis konkursas. Dar armenas neblogas. Visi kiti tai nieko ypatingo.
Nesuprantu zhmoniu kurie per interneta stebi laidas. Jus ka nesuprantate, kad internetas NEPATIKIMAS?
Kadangi LT nemegstu tai ziurejau per satelita per pirma DE programa, Viskas OK.
Kol prasidejo tas mazumu festivalis, tai per jutube isijungiau Svedijos Melodifestival 2025 dainas. Na pries 10 prasidejo striginet ir issijunge jutube.
Internetas nepatikimas, pamirskite, jis tik kai viskas OK. Pas mane sviesolaidis, bet koks skirtumas jei pagrindiniai kanalai buna uzhkimshti
Labai daug metų neturiu televizoriaus, man jo nereikia. Bitės atstovė taip primygtinai siūlė televizorių, neva nemokamai, bet su internetu, kai pasakiau, kad man jo nereikia, tada siūlė planšetę, bet pasakiau, kad man nereikia interneto virš 20 eurų, nes turiu tos pačios Bitės du modemus ir už abu moku 20 eurų, vienas modemas iki 100 Mbps, tas ir pradėjo dažnai striginėti po jos skambučio, o modemas iki 10 Mbps vakar gerai veikė.